"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Білизна з сатину

Білизна з сатину

post

Перед покупкою постільних речей багато хто замислюється про їх зручність та якість. Білизна з сатину - це ідеальний варіант для тих, хто любить здоровий і міцний сон. Справа в тому, що подібний матеріал відрізняється неповторними властивостями.

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Сатину №1081AB Черешенка™

Щоб не помилитися у своєму виборі, покупцеві слід звертати увагу на величину постільного набору. У той час як для однієї людини відповідним буде будь-який односпальний комплект, двом потрібно сімейна постільна білизна з сатину . Двоспальний набір необхідний для подружжя. Але в деяких випадках набагато кращим варіантом стане постільна білизна з сатину в полуторному комплекті. Це одне із самих практичних рішень для тих, хто бажає зберегти зручність, заощадивши при цьому гроші.

Основні відмінності постільних наборів

Сімейна білизна з сатину відрізняється від полуторних або одинарних комплектів головним чином величиною. Полуторні набори також можуть підійти подружній парі, але тільки в тому випадку, якщо довжина і ширина цієї постілі буде повністю відповідати розмірам спального місця. Меблі підходящої величини досить часто зустрічається серед пропонованої на ринку продукції. Найкращим варіантів під полуторний матрац або ковдру буде невелика постіль розміром 140х190 см.

Білизна з сатину в комплекті зазвичай включає:

  • підодіяльник; 
  • наволочки; 
  • простирадла. 

Розміри цих виробів залежать від призначення постільної набору. Крім того, не можна не відзначити, що сучасні подушки і ковдри відрізняються за величиною, що вимагає виготовляти для них спеціальну білизну з сатину .

Дізнатися розмір продаваних приладь зовсім нескладно. Достатньо ознайомитися з інформацією на упаковці або почитати опис, якщо ви купуєте комплект в інтернет-магазині. Перш ніж купувати білизну з сатину , потрібно обов'язково зіставити його розміри з величиною ліжка, ковдри і подушок.

Особливості сатинових постільних комплектів

Як вже було сказано вище, будь-яка постільна білизна з сатину відрізняється за величиною через різні розміри ліжок, подушок і ковдр. Сьогодні покупцеві неважко підібрати собі необхідні меблі. Купивши такий предмет інтер'єру для сну, ви можете легко вибрати відповідний по довжині і ширині постільний комплект. Найпоширеніший варіант ліжок має розмір 2 на 0,9 м.

Білизна з сатину обов'язково включає в набір наволочки. Вони теж можуть відрізнятися за величиною. Як правило, покупці мають можливість вибору різних видів виробів. В основному їх розмір становить 50х70 або 70х70 см.

Полуторні набори є прийнятним варіантом для дитячої або підліткової постілі. Така білизна з сатину переважно складається лише з однієї маленької наволочки.

Оскільки діти досить вимогливі до речей, виробники активно намагаються урізноманітнити зовнішній вигляд постільних комплектів барвистими квітами і живими ілюстраціями. Тому білизна з сатину для дітей часто буває прикрашено малюнками автомобілів, портретами відомих людей, написами, а також картинками із зображенням персонажів мультфільмів. 

Різноманітність постільних комплектів з сатину

Створити в своїй спальні заспокійливу, комфортну обстановку бажає майже кожен господар домоволодіння. Тому будь-який з них не проти купити білизну з сатину , представлену в різних комплектах, які відрізняються індивідуальним дизайнерським оформленням.

Подружні пари, як правило, підбирають білизну з сатину , покладаючись на власний смак і враховуючи при цьому тренди на текстильну продукцію. Спеціально для сімейних пар у продажу представлена величезна різноманітність приємних на вигляд, цікавих Фотопринтів, що збільшують яскравість і помітність нанесеного на тканину малюнка. Крім того, до ваших послуг наволочки і простирадла з якісними малюнками забавних звіряток, соковитих фруктів, міських будинків і т. д. Маленьким представникам сильної половини людства напевно припаде до смаку білизна з сатину з різноманітними зображеннями героїв мультфільмів, хижих звірів. Викликають захоплення у них також всілякі різнокольорові жакардові варіації або більш скромно пофарбоване ліжко.

Переваги сатинового матеріалу

В даний час білизна з сатину користується високим попитом серед усіх категорій покупців. Така продукція зроблена з бавовняної тканини, в якій особливим способом переплетені волокна. Поряд з постільними наборами сатин часто використовують для виготовлення:

  • чоловічих сорочок; 
  • суконь; 
  • нижньої білизни; 
  • піжам і халатів; 
  • гардин; 
  • підкладок; 
  • скатертин і т.п. 

Гарний, неперевершений матеріал є частиною самобутнього, унікального інтер'єру. Не дарма в народі цю чудову тканину нарекли бавовняним шовком. З останнім у нього, перш за все, різниця в ціні при такій же невагомості і щільності.

Будь-яка білизна з сатину має таку важливу перевагу, як зносостійкість. Щільність цієї тканини може становити до 180 г / м 2 . До того ж сатин нічим не поступається атласу по своїй строкатості і має багато спільного з бавовною. У зв'язку з цим вироби з подібного матеріалу видаються вельми корисними в побуті.

Білизна з сатину в комплекті сьогодні надзвичайно популярна завдяки своєрідному способу отримання цієї незвичайної тканини. Для її виготовлення застосовуються два види бавовняних ниток. Початковою сировиною виступає монохромне, трохи жорстке волокно. Лицьова частина тканини доповнена строкатим, приємним на вигляд матеріалом.

Сплетена білизна з сатину створюється, коли кожне четверте волокно матеріалу об'єднується з тонким лицьовим на тильній його стороні. Зігнуті нитки з переднього краю формують потужний блискучий ефект сатину. Чим більш закруглене волокно, тим більше строкатим буде відтінок. При цьому яскравий окрас характерний тільки для лицьової сторони сатиновою тканини. З внутрішньої частини білизна з сатину здебільшого має монохромний відтінок.

Постільна білизна з сатину має такі переваги:

  1. Практично не деформується. Речі з сатину не мнуться, навіть якщо застосовувати їх досить довгий термін. Щоб простирадло, ковдра і інша білизна з сатину виглядали естетично, потрібно всього лише його розправити.
  2. Добре зберігає тепло, будучи самим прийнятним варіантом для зими.
  3. На відміну від шовкових виробів, біла постільна білизна з сатину менш слизька .

Поряд з перерахованими вище властивостями білизна з сатину здатна зберегти первозданний вигляд навіть після декількох років постійного використання.

Одною з переваг сатинової постілі є її універсальність. Завдяки вільному повітрообміну цей комфортний матеріал підійде для будь-якого часу року. Взимку білизна з сатину збереже для вас довгоочікуване тепло, а влітку позбавить від спеки.

Детально про щільність сатину

Білизна з сатину , а також інші вироби з цього матеріалу володіють щільністю, яка характеризується кількістю з'єднаних між собою волокон, що припадають на 1 см 2 тканини:

  1. Щоб виготовити білизну з сатину в полуторних та сімейних комплектах, як правило, застосовується звичайний варіант матерії щільністю від 85 до 130 ниток на 1 см 2 . Для удосконалення робочих властивостей матеріалу використовують каландрацію або мерсеризацію. В результаті другої маніпуляції перетворення білизна з сатину стає досить яскравим і строкатим. Каландрами називають розігріті напрямні бар'єри, що слугують для пропуску тканини.
  2. Жакардовий сатин наділений двостороннім малюнком, який створюється завдяки незвичайному методу плетіння. Щільність ниток тут може становити від 170 до 220.
  3. Мако-сатин - найбільш важкая тканину . Кількість ниток на 1 см 2 тут як мінімум дорівнює 220. Матеріал характеризується підвищеною міцністю і стійкістю до пошкоджень.
  4. Друкований. Щільність волокон може становити від 85 до 170 на кв. см. При створенні малюнка на білизну з сатину подібного типу потрібно враховувати розміри і форму виробу.
  5. Набивний - складається з волокон різних відтінків. Щільність матерії складає 85-170 ниток на квадратний сантиметр. З цієї сировини також виготовляють ліжко. Картинки на такій тканині не будуть надто контрастними.

Численні відгуки покупців говорять про те, що білизна з сатину завжди відрізняється красивим видом і неповторними властивостями. Його плюсом також є відсутність підвищених вимог до догляду. Істотним недоліком постільних наборів з цієї тканини вважається їх досить висока вартість. Однак не можна не відзначити, що дорожнеча тут майже завжди окупається надійністю і довговічністю виробів. 

Як підібрати постільний комплект з сатину

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Сатину №116AB Черешенка™

Перед покупкою потрібно ретельно розглянути білизну з сатину , обов'язково ознайомившись з його описом. Найкращим варіантом для сімейного комплекту буде первородна бавовна з жорсткістю 110-180 ниток на 1 см 2 . Чим вища щільність тканини , тим міцнішим і довговічнішим буде куплений виріб.

Багато продавців рекомендують перед покупкою спробувати матеріал на дотик. Чим більше сатин ковзає, тим довше річ з нього може зберегти свій первісний охайний вигляд .

Якщо вибирається постільна білизна з сатину , важливу роль завжди грає дизайн. Необхідно, щоб купуємий комплект добре підходив під інтер'єр вашої спальної кімнати і відповідав кольору меблів і шпалер. Незайвим буде і наявність у підодіяльника, простирадла і наволочки різних відтінків. Але дуже важливо, щоб всі ці кольори добре поєднувалися один з одним.

Зараз особливо популярні пастельні тони, завдяки яким білизна з сатину набуває по-своєму унікальний вид , гармонійно прикрашаючи дизайн спальні.

Внаслідок використання сучасних технологій виробництва і якісних, надійних матеріалів будь-яку пропоновану білизну з сатину можна вважати твором мистецтва. Гарний, приємний на дотик сімейний комплект постілі додасть зручності і м'якості вашому двоспальному ліжку.

Досить важко перелічити всі відомі сьогодні одинарні, полуторні і подвійні сімейні комплекти ліжку. Двох однакових варіантів сатинової білизни не існує. Величезний вибір практичних рішень дозволяє знайти для себе прийнятний варіант людям з різними смаками. Так, наприклад, білизна з сатину з правильним геометричним малюнком підійде темпераментним лич ності, а виріб із зображенням морських хвиль буде непоганим варіантом для любителів безтурботного відпочинку.

Як доглядати за білизною з сатину

Вироблена білизна з сатину , як правило, не потребує серйозного догляду. Така постіль не змінює форму і не розтягується, тому що виготовлена з витривалого, стійкого до навантажень матеріалу. Ви можете застосовувати для сатинових речей автоматичне прання не менше двохсот разів, після чого постіль, швидше за все, не зажадає подальшої обробки праскою.

Сатин сьогодні - це, без перебільшення, найкраща тканина для постільної білизни . Прати речі з неї слід, попередньо вивернувши навиворіт. Температура води при цьому не повинна бути вище 40 про С. Для кольорової постілі з цієї тканини краще не використовувати відбілюючі порошки. Гладити білизну з сатину після прання можна тільки в зволоженому вигляді, попередньо вивернувши навиворіт.

У нашому онлайн-магазині будь-який покупець має унікальну можливість придбати односпальні, полуторні і двоспальні комплекти постільної білизни із зазначеного матеріалу за найкращою ціною. Надійна білизна з сатину виробництва Туреччини та інших країн супроводжується повним описом і якісними фото , завдяки чому будь-який споживач може отримати у нас вичерпну інформацію про свою майбутню покупку.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед