"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Як вибрати гарну постільну білизну

Як вибрати гарну постільну білизну

post

Насичений трудовий день повинен змінюватися розміреним відпочинком в домашній обстановці. Якщо виникне бажання прилягти подрімати або повноцінно розслабитися, то для цього повинні бути створені всі умови. Важливо розуміти, де і як вибрати постільну білизну на ліжко, щоб воно приносило не тільки естетичне задоволення, а й користь для здоров'я. Від якості сну залежить продуктивність протягом дня і настрій, який і визначає поведінкову модель людини. Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №1541541 Черешенька™

За дослідженнями вчених, близько 1/3 свого життєвого циклу людина проводить уві сні. І дуже важливо, щоб цей час не було витрачено даремно.

Коли потрібно вибрати постільну білизну, багато хто стикається з величезним достатком варіантів, пропонованих виробниками спальних приладь.

З огляду на те, що шкіра активно контактує з поверхнею постільної білизни, то вибір краще робити не тільки з точки зору привабливості, але і з метою забезпечення особистого комфорту. І питання, як вибрати постільну білизну, повинен включати в себе приємні тактильні відчуття.

Найчастіше для пошиття використовують тканини з бавовни. Такий матеріал - доступний за ціною, простий в експлуатації і приємний на дотик. При пранні він не зношується, швидко висихає, а так само непогано вентилює пропускається через волокна повітря і відмінно абсорбує вологу.

Різновид тканини залежить від способів плетіння ниток. Найпоширеніші види - це ситець, бязь, ранфорс, сатин і дамаст. І як вибрати постільну білизну з цього списку і зрозуміти, що краще купити?

Наприклад, сатин виготовляється за допомогою скручування бавовняної нитки подвійного плетіння. Залежно від інтенсивності скручування може змінюватися ступінь блиску тканини, що іноді створює ефект глянцю. При додаванні ворсу в нитку виходить щільна і тепла тканина, прекрасно підходить для зимової пори.

Зовні сатин можна сплутати з шовковим матеріалом, але ціна буде значно нижче.

При виникненні питання, як вибрати постільну білизну, яке не скачується, досить врахувати те, що, володіючи щільною структурою, властивістю пропускати повітря і не утримувати вологу, сатин є привабливим і приємним на дотик. Він здатний витримувати більше 200 прань, при цьому не линяти, не втрачати яскравий окрас волокон тканини і не тьмяніти.

Шовк і льон: переваги тканин

Гарне постільна білизна - це вигідна інвестиція, яка прямо позначається на здоров'ї і комфорті. Одним з таких вдалих вкладень є льон - міцний матеріал, який широко поширений при пошитті постільної білизни.Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №164301 Черешенька™

При пранні він стає лише м'якше, але мнеться і проблематично вирівнюється праскою. Купувати постільнe з простирадлом на гумці з льняного матеріалу є не кращим варіантом з точки зору практичності. Однак при цьому льон забезпечує підвищений комфорт. Більш того, при обробці цієї тканини не застосовуються пестициди.

Тому, необхідно враховувати і ці моменти. Головне питання тут - не «як вибрати?». Постільна білизна має купуватися з певною метою, ідеєю. А відповідь на питання «що вибрати?» прийде сам, з розумінням.

Льон наділений антибактеріальними властивостями і, на відміну від бавовни, прекрасно пропускає повітря. Незалежно від температурних умов або сезону, лляної матеріал прекрасно підтримує температуру тіла на однаковому рівні, що робить його унікальним в будь-який час.

На противагу льону, деякі покупці вибирають шовк для спального комплекту. Якщо хочете дізнатися, яке постільна білизна не скочується і добре піддається прасування, то цей варіант є одним з кращих. М'якість, що вабить блиск, ніжність на дотик, вентильованість в жарку погоду - це лише малий список переваг матеріалу.Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №1513000 Черешенька™

Тканина з шовку вимоглива в плані догляду. Якщо недбало до неї ставитися, то легко зіпсувати. Якщо кращий льон - білоруський, то Японія є головним виробником шовку.

Як вибрати натуральне постільна білизна

Синтетичні тканини значно дешевше натуральних. Вони міцні, довго служать, зручні в пранні, швидко сохнуть і не мнуться. Однак мінусів у них значно більше. Гарна постільна білизна не стане причиною подразнення шкіри, не заважатиме їй дихати, не викликає тривалу алергічну реакцію і не електризується так сильно.

Показники якості спального приладдя

Якщо стоїть питання, як вибрати постільну білизну, керуються такими правилами:

  • запах - він не повинен бути яскраво виражений. Якщо на етикетці вироби написано, що його можна прати при температурі 60 ° С, значить, барвник стійкий і вона якісне;
  • щільність тканини - допоможе пережити більше число успішних прання;
  • пошиття - завжди звертайте увагу на нитки і на те, як виконані шви, вони повинні бути подвійні білизняні. Якщо помітні одинарні або неякісно оброблені краї, що стирчать шматочки різних кольорів, то будьте впевнені, що такий товар не вирізняється високою якістю.  

Тому будьте уважні при виборі і постарайтеся оцінити заздалегідь - гарне це постільна білизна або просто підробка.

Які виробники найнадійніші

Наведемо список основних популярних виробників постільної білизни для того, щоб дізнатися, яке підприємство краще, відгуки про яких будуть правдиві і як убезпечити себе від покупки у шахраїв.

Отже, краще постільна білизна - рейтинг (Україна) :

  1. TAC.Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №15306777 Черешенька™
  2. Arya.
  3. CLASSI.
  4. Asabella.
  5. Valtery.

Якщо проводити опитування серед покупців на тему «Яка постільна білизна краще», відгуки будуть різними. В інтернет-магазині «Черешенка» покупці завжди залишають однакові позитивні відгуки, тому що представлені вироби характеризуються високою якістю і кожен покупець зможе вибрати відповідний набір з широкого асортименту. Якщо ви зацікавлені у вдалій покупці білизни, то сміливо звертайтеся - консультанти з радістю допоможуть з вибором!

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед