"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Спіть спокійно: Рекомендації по вибору постільної білизни з сатину

Спіть спокійно: Рекомендації по вибору постільної білизни з сатину

post

Міцний і здоровий сон - запорука гарного настрою і бадьорості. Щоб його забезпечити, потрібно подбати про комфортну обстановку в спальні. Підбір тканини для постільної білизни - важливе завдання. Сатин - міцний, вишуканий. При цьому він привабливий на вигляд. Якщо ви хочете зробити правильний вибір постільної з сатину, необхідно знати основні параметри цієї матерії.Полуторный набор постельного белья 150*220 из Сатина №1023AB Черешенка™

Матеріал застосовується для пошиття різноманітного одягу, скатертин, фіранок. Він являє собою бавовняну тканину з натурального волокна. Її отримують методом скручування і переплетення бавовняної нитки. В процесі виробництва застосовується два типи ниток. Перша має більш щільну структуру і становить основу, а та, що тонша, утворює лицьову сторону. До того ж сатин відрізняється особливим плетінням. Цим він схожий на інші різновиди матерій. Кручена нитка дає блиск, який видно тільки на лицьовій поверхні, виворіт же матовий.

переваги тканини

Цей матеріал володіє прекрасними якостями, які полягають в насичених кольорах, шовковому блиску і високій зносостійкості. Він розкішно виглядає, дарує відчуття комфорту, характеризується гіпоалергенність і чудово вбирає вологу. 

Колись цей матеріал називали «бавовняним шовком», хоча його вартість завжди була нижче шовку (за зовнішніми якостями вони практично ідентичні). Ця тканина своїм блиском подібна до атласу, але зберігає тепло бавовни.

Гарний, щільний і міцний матеріал має ряд переваг:

  • збереження своїх властивостей після багаторазового прання;      
  • довговічність;      
  • гігієнічність, гарне поглинання вологи;      
  • невисока теплопровідність;      
  • легкість і м'якість, що створює відчуття затишку;      
  • екологічність, відсутність алергічних реакцій.      

Крім того, він не мнеться, створює природні драпіровані складки. Придбання постільної з сатину - вибір вдалий. Вона буде надійно служити протягом довгих років. Багато хто любить цей матеріал за те, що він виглядає свіжо і охайно, навіть якщо на ньому сплять тижнями. Не потрібно думати про щоденні зміни простирадл, їх можна просто струсити і поправити.

Сатинові постільні приналежності відрізняються характерним шовковим блиском, причому коштують вони набагато дешевше своїх тканинних побратимів. Добре зберігають тепло - спати взимку на них неймовірно комфортно. Більш того, вони витримують величезну кількість прань (до 300). Тільки через довгі роки трохи тьмяніють. Такий матеріал не ковзає, як, наприклад, шовк, на ньому зручно спати.

як підібрати

При виборі таких виробів рекомендується брати до уваги щільність матерії. Чим вона вища, тим більша міцність буде у аксесуарів, і тим довше вони прослужать. Зазвичай цей показник становить 120 ниток на квадратний сантиметр. Іноді його вказують в грамах на кв. м. У цьому випадку теж бажано вибирати найвищий коефіцієнт (від 120 г/м 2 ). Міцність постільної із зазначеного матеріалу варіюється від 110 до 180 ниток на сантиметр.

Не останню роль відіграє поверхня. Чим вона гладша, тим довше тканина буде зберігати свій шовковистий вид. Також варто враховувати і склад . Інформацію про це слід шукати на упаковці. Найкраще, якщо це буде 100% бавовна. Але сьогодні на ринку представлені моделі з шовком, синтетичними волокнами в різному співвідношенні.

Виділяють такі різновиди сатину для спальних приналежностей:

  1. Жаккард - за зовнішнім виглядом можна порівняти з набивним шовковим полотном. Як правило, має двостороннє зображення, яке створюється особливим переплетенням ниток. Надзвичайно гарне ткане полотно, має високу щільність волокон (приблизно 200 на 1 квадратний сантиметр).
  2. Шовк - відрізняється вишуканістю, розкішною зовнішністю. Має високі експлуатаційні властивості. Переважно застосовується не в складі бавовняних волокон, а окремо, ним обробляють сатинове полотно.
  3. Мако - його ще називають єгипетський хлопок. Відноситься до елітного класу. Це найбільш дорогий тип даного полотна. Його виготовляють з довгої і тонкої єгипетської бавовни. Серед основних особливостей - висока щільність, вміст м'яких і ніжних ниток.
  4. Бамбук - складається з 2 шарів матерії, а саме сатину і бамбука, і поєднує в собі їх якості. З основних відмінних рис - відмінна повітропроникність і антибактеріальні властивості.
  5. Софт - такий вибір постільної білизни з сатину схвалять справжні естети. Виготовлення відбувається за допомогою скручування волокон бавовни та віскози в різному співвідношенні. Такі вироби об'єднують в собі якості натуральних бавовняних волокон разом з міцними штучними нитками.
  6. Гобелен - з його допомогою створюють візерунки на речах, вони м'які і приємні на дотик. Під час сну не відчувається дискомфорту.
  7. Страйп - щільна текстильна продукція, що має малюнок «в смужку». Найчастіше такі тканини використовуються для пошиття постільної для готелів.Полуторный набор постельного белья 150*220 из Сатина №1558AB Черешенка™

За зовнішнім виглядом розрізняють класичний, з вишивкою, а також 3D і 5D-ефектом. Зображення наносять на текстильне полотно пігментним і реактивним способом. В такому випадку фарба проникає глибоко в волокна. Подібна спальне білизна не линяє і витримує до 500 прань.

Роблячи вибір аксесуарів в офлайн-магазині, можна візуально визначити міцність полотна. Для цього потрібно подивитися матерію на просвіт. Якщо вдасться розрізнити крізь неї силуети об'єктів, вона щільна. Через якісне полотно проглядається денне або електричне світло. Про високу щільність свідчить погана видимість. Непроникним має бути і плетіння, а поверхня - практично однорідною.

Якщо на упаковці є інформація про мерсеризацію, це важливий знак. Даний процес передбачає почергове вимочування бавовни в лужному розчині і кислоті. На виході сировина виходить більш міцною. Такий вибір постільної білизни з сатину стане виграшним, адже комплект надовго збереже благородний блиск. При можливості помацайте товар. Гладка поверхня буде зберігати шовковистий вигляд протягом тривалого часу. Якщо спочатку зовнішня сторона трохи шорстка, то не виключено швидке скочування і втрата глянцю.

як доглядати

Зазначена продукція здатна прослужити досить довго без втрати своїх властивостей. Головна умова - грамотний і делікатний догляд за постільною білизною з сатину . Дотримуючись деяких простих рекомендацій, ви зможете продовжити період експлуатації білизни. Для цього слід:

  1. Прати наволочки і підодіяльник в вивернутому навиворіт вигляді з застебнутими гудзиками і блискавками на делікатному режимі.
  2. Використовувати воду для прання температурою не більше 40 градусів.
  3. Відмовитися від відбілюючих речовин при очищенні кольорових аксесуарів.
  4. Використовувати спеціальні препарати для виведення плям. Вони повинні бути рекомендовані для сатинових тканин. Забруднення обробляти перед закладкою текстилю в барабан пральної машини.
  5. Прати окремо від речей з інших текстильних полотен. Це дозволить зберегти блиск і м'якість.
  6. При сушінні уникати потрапляння прямих сонячних променів.

На упаковці зазвичай вказують основні правила догляду, їх також варто дотримуватися. Є моделі, за якими потрібно доглядати зовсім по-іншому. Наприклад, доступні комплекти, які потрібно прати тільки вручну. Неоднозначна ситуація і з прасуванням. Деякі виробники дозволяють гладити свою продукцію. Інші дозволяють робити це тільки з вивороту, при цьому приналежності повинні бути злегка вологими. Треті взагалі проти того, щоб простирадла або наволочки гладили (це пояснюється тим, що під впливом високої температури матеріал закупорюється і не пропускає повітря).

Вибираючи постільна з сатину , потрібно звертати увагу на дизайн і відтінок. Від цього теж залежить спосіб догляду за текстилем. Якщо ви хочете, щоб воно зберігало свою гладкість, акуратно складайте трохи вологі речі, делікатно розгладжуючи руками матеріал.

Термін служби залежить і від того, як ви будете зберігати набір. Для цієї мети краще скористатися провітрюваними коробками або поличками. Місцем зберігання виступає шафа? Виділіть окрему полицю для комплекту. Поруч з нею можна покласти апельсинові скоринки, гілочки лаванди або тютюн. Вони відлякають моль і додадуть натуральний аромат речам.

Виробники

Туреччина - батьківщина виробників домашнього текстилю. Понад 80% споживачів роблять вибір постільної на користь турецьких брендів. На це є причини:

  • використання тканин з 100% бавовни;      
  • обробка і пошив за допомогою інноваційної апаратури (за рахунок цього забезпечується ідеальна рівність швів, зносостійкість до постійних прання і довговічність);      
  • застосування фарб найвищої якості і реактивного методу нанесення (тому продукція зберігає свій первинний зовнішній вигляд до 15 років).      

У комплектах від виробника Туреччини виділяють 3 розміри - полуторний, євро і сімейний. Перший на упаковці позначають як «Sn». У стандартну комплектацію включені простирадло, підодіяльник і пара наволочок. Другий позначається «Db». Він складається з простирадла і підодіяльника, наволочок ж 2 або 4 штуки. Позначення сімейного розміру на етикетці - «Fm», комплектація ідентична попереднім варіантом.

Унікальність турецького текстилю для дому лежить в поєднанні самобутніх традицій східної культури і правил європейського дизайну. Можна відшукати моделі, які підійдуть для спальні в будь-якому стилі, будь то класика, хай-тек або лофт. Різноманіття форм, відтінків, дизайну дозволяє вибрати постільну виходячи з власних уподобань.

Де вигідно купити?

Сьогодні не так уже й важко придбати відповідний під свої потреби варіант зазначеної продукції. Тільки от чи буде він якісним, прослужить десятиліття?

В інтернет-магазині «Черешенка» представлено великий асортимент спальних комплектів високої якості. Ми пропонуємо товари оптом і в роздріб за доступними цінами. У продажі присутні стильні, вишукані набори, які відповідають санітарно-гігієнічним нормам. На нашому сайті можна замовити такі комплекти:

  • полуторні;      
  • двоспальні;      Полуторный набор постельного белья 150*220 из Сатина №3404AB Черешенка™
  • євро;      
  • сімейні.      

Не має значення, яку ви виберете постільну - з бязі, жаккарда, перкали або чого-небудь іншого, чи буде воно дорогим і розкішним або максимально простим і зручним. Головне, щоб подобалося саме вам! На улюбленій ковдрі, наволочці і простирадлі приходять хороші сни, і міцно спиться, завжди затишно і тепло.

Чому ми?

У нашій компанії налагоджено власне виробництво текстильних виробів. Це дає такі переваги:

  1. Захист від впливу негативних зовнішніх чинників. При поставці через кордони не контролюються особливості виробництва і логістика. Великі ризики, що продукція застрягне на митниці. Для нас же терміни дуже важливі.
  2. Залученість в технологічний процес.
  3. Широкий асортимент унікальних виробів, великий вибір варіантів декору
  4. Оперативна заміна. Фахівці відповідально підходять до виконання своїх обов'язків і швидко реагують на звернення клієнтів.

Ви можете вибрати і купити сатинову постільну білизну прямо на сайті або через нашого менеджера. Зв'язатися з ним можна за вказаними телефонами або за допомогою замовлення зворотного дзвінка. Також, співробітники приймають заявки в Viber. Ми працюємо без вихідних, щоб у наших клієнтів завжди була можливість зробити покупку у зручний час! Також у нас діє послуга доставки, з її умовами можна ознайомитися на сайті.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед