"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Вибір наматрасника: різновиди, критерії, стилістика

Вибір наматрасника: різновиди, критерії, стилістика

post

Наматрацники - спальне приладдя, головне завдання якого - захист матрацу від забруднень і зносу в цілому. Конструкція виробу відрізняється від звичайного чохла, завдяки чому поліпшує гігієнічні характеристики зони відпочинку.

Інтернет-магазин «Черешенка» дає можливість купити наматрацники в широкому розмаїтті і за доступними цінами. У каталозі компанії Ви знайдете як класичні варіанти товарів, так і продукцію для специфічних форм матраців.

Наматрацники для ліжка: властивості і переваги

Придбання представленої приналежності - простий спосіб продовжити термін служби ліжка або дивана. Сучасні моделі продукції підлягають очистці в пральній машинці. При правильному підборі наматрацники прослужать вам більш ніж 5 років і допоможуть уникнути заміни як матраца, так і м'яких меблів в цілому.

Ключові переваги продукції з асортименту

В інтернет-магазині представлені наматрацники, для яких характерні такі переваги:

  • додаткове зігрівання в холодну пору року;
  • високе поглинання вологи, що гарантує комфортний сон;
  • збереження заявлених ортопедичних властивостей матраца;
  • захист від бактерій, накопичення шкідливих мікроорганізмів;
  • створення легкого масажного ефекту;
  • запобігання зісковзування постільної білизни;
  • захист комплекту від накопичення статичної електрики;

Крім цього, в продажу представлені наматрацники з водонепроникним ефектом. Такі вироби стануть комфортної альтернативою для організації зручного дитячого спального місця.

В асортименті інтернет-магазину ви знайдете як наматрацники на гумці, так і вироби на кнопках. Продукція забезпечує надійну фіксацію на поверхні матрацу і високі експлуатаційні властивості.

Які наматрацники вибрати: класифікація, ключові параметри

Правильний вибір постільного приладдя починається з визначення ключових функцій вироби. Відштовхуючись від цього параметра, ви зможете визначитися з типом постільного приладдя.

Різновиди товарів

  • Класичні

Запобігають появі на поверхні плям, потертостей та інших проявів зношування. Такі наматрацники - легкі, тонкошарові. Для виробництва використовуються три типи волокон: синтетичні, натуральні, комбіновані. Фіксуються за рахунок еластичних гумок. У продажу ви також зможете знайти наматрацники натяжного типу і з еластичною гумкою по всьому периметру.

  • Водонепроникні

Наматрацник водонепроникний призначений для основного завдання - захист постільного місця від промокання. Конструктивно передбачений шар з мембраною, яка запобігає протіканню рідини безпосередньо на м'які меблі. Одне з головних переваг виробу - комфорт. Верхній шар представлених товарів - м'який, приємний на дотик.

  • Дитячі

Візуально це невеликий наматрацник на гумці, для якого характерні такі особливості: антибактеріальні, волого і пилозахисні, гіпоалергенні властивості. Такі наматрацники виготовляються з тонкої мембранної тканини, яка забезпечує нормальний повітрообмін і захищає тіло від прямого контакту з вологою. Завдяки цьому сон вашої дитини буде здоровим, спокійним і повноцінним. Товари такого плану - на гумці. Завдяки цьому вони легко надягаються на матрац.

Крім представлених варіантів, у продажу ви зможете знайти антибактеріальні наматрацники, які підійдуть людям з алергією на пил.

Інші параметри вибору

Класифікація продукції - не єдиний параметр, від якого варто відштовхуватися під час вибору. Характеристики та особливості товару визначаються матеріалом, з якого виготовляються наматрацники. У продажу представлені такі групи виробів:

  • натуральні - виготовляються з махри, бавовни, вовни, шовку; відмінна риса таких товарів - екологічність, гігієнічність і 100-процентна натуральність;
  • синтетичні - такі наматрацники виробляються з мікрофібри, холлофайбера, Полікотон; для них характерні відмінні гіпоалергенні властивості, міцність, надійність, зносостійкість, доступна ціна;
  • комбіновані - представлені наматрацники містять в складі натуральні і штучні волокна; готові вироби в більшості випадків відносяться до категорії універсальних або всесезонних (наприклад, весна - літо).

На цих характеристиках класифікація не закінчується. За типом кріплення наматрацники запропоновані з гумками по кутах та всьому периметру, з натяжним елементом по периметру, на блискавки. Останні варіанти візуально важко відрізнити від стандартних чохлів.

Що потрібно знати, вибираючи наматрацники

Перед покупкою заздалегідь визначитеся з цільовим призначенням спальної приналежності.

Рекомендації, які допоможуть вам правильно підібрати наматрацники:

  • перед покупкою зніміть точні виміри з матраца, щоб спальне приладдя повністю перекривало його;
  • під час вибору враховуйте сезонність: для літа підійдуть бавовняні легкі наматрацники, а для зими - вовняні, махрові або товари з холлофайберу;
  • для організації дитячого спального місця найкраще вибрати вологозахищені вироби з м'якою поверхнею;
  • алергікам рекомендується купити наматрацники антибактеріальних і гіпоалергенних моделей; їх характерна риса - спеціальне просочення поверхні, яка запобігає поширенню мікробів.

Під час покупки обов'язково проаналізуйте властивості матеріалу, з якого виготовлене постільне приладдя. Важливо, щоб наматрацники були стійкими до великої кількості пральних циклів, відрізнялися характерною м'якістю, довговічністю.

Як правильно визначити розмір виробу

Для підбору необхідно знати наступні дані: довжина і ширина основи або матрацу. Якщо ви підбираєте наматрацники з бічними вставками, то виміряйте додатково і висоту виробу. У більшості випадків розміри захисного постільного пристосування підібрані безпосередньо під габарити спального місця. Наприклад, для полуторного ліжка рекомендується купити наматрацник 160 × 200. Заявлені параметри (160 * 200) - найпопулярніші і затребувані в продажу. Щоб зрозуміти, про які габарити ліжка йдеться, зверніть увагу на таку класифікацію товарів:

  • для дитячого ліжечка - 60 × 120 см;
  • односпальні моделі - в межах 80-120 × 200 см;
  • двоспальні - 180-200 × 200 см.

У більшості випадків для комфортного облаштування спального місця на одну людину досить наматрацник купити 160 * 200. Якщо ліжко або матрац нестандартних розмірів, зв'яжіться з менеджером по телефону або онлайн. Він допоможе з вибором продукції під індивідуальні виміри.

Наматрацники з наповнювачем: особливості підстави

Майже у всіх типах продукції використовується наповнювач. Він визначає як товщину, так і функціональне призначення спальної приналежності. В якості наповнювача може застосовуватися наступне:

  • латекс і поліестер - забезпечують відмінну гнучкість і еластичність;
  • натуральні шерсть або пух - добре зігрівають в прохолодні сезони;
  • бамбук, комфорель - універсальні матеріали, які влітку охолоджують, а взимку зігрівають.

Демісезонні наматрацники - окрема категорія товарів, в яких поєднуються одразу кілька типів наповнювачів. Завдяки цьому формується «тепла» і «холодна» сторона. Відповідно, під час експлуатації досить просто перевертати пристосування, виходячи з сезону, погоди і температурного режиму.

В асортименті інтернет-магазину «Черешенка» зібрані виключно високоякісні наматрацники. Поверхня продукції оброблена стрічкою, яка дає наповнювачу можливість правильно утримувати вихідну форму, не порушує структуру текстильного виробу навіть при активному використанні.

Товари в продажу - високоякісні і сертифіковані. Наматрацники - з щільними і рівномірними швами. В асортименті ви знайдете товари з характерною окантовкою, яка додатково утримує форму і одночасно виконує декоративну функцію.

Правила догляду: як очищати і зберігати наматрацники

Дотримання правил догляду - запорука довгої служби спального приладдя. Рекомендації виробників, яких необхідно дотримуватися:

  • регулярно провітрюйте наматрацники, незалежно від матеріалу, з якого вони виготовлені;
  • прання повинна виконуватися в воді, температура якої не перевищує 40 градусів;
  • для товарів з мембранним покриттям необхідно використовувати виключно рідкі миючі засоби; в рік досить проводити від 2 до 4 прань
  • вовняну продукцію найкраще сушити горизонтально, в розправленому стані;
  • наматрацники не потрібно гладити;
  • кожні два місяці намагайтеся регулярно міняти бік застосування, щоб продовжити термін служби і зробити знос рівномірним;
  • намагайтеся не використовувати агресивні очищувачі та засоби для виведення плям, так як вони здатні завдати серйозні пошкодження матеріалу підстави;
  • не сушіть текстиль поблизу опалювальних приладів.

Перед пранням ознайомтеся з рекомендаціями, які вказуються на етикетці. Вона додається в комплекті до товарів.

Наматрацники на гумках - переваги представленого рішення

Представлена категорія спального приладдя - одна з найпоширеніших і затребуваних на світовому ринку. Така популярність обумовлена доступною ціною, зручністю експлуатації, гарною зносостійкістю. Наматрацники фіксуються на поверхні за рахунок еластичних кріплень, розташованих як по кутах, так і по всьому периметру.

Головна перевага представлених моделей - простота експлуатації. Такі наматрацники просто витягуються з поверхні для прання або провітрювання.

Вироби шиються з щільної матерії, тому під час експлуатації вони не сповзають і міцно фіксуються на поверхні матраца. При цьому наматрацники виключають сповзання постільної білизни, що гарантує комфорт під час сну.

Для фіксації на ліжку надіньте щільно верхній край, а після розтягніть виріб по всій площі і надіньте на вільний край. При правильній фіксації на поверхні не утворюються складки, перекоси. Якщо ви помітили, що наматрацники недостатньо щільно «сидять», можливо, ви помилилися з параметрами і розміром під час покупки.

Інтернет-магазин «Черешенка» - це великий вибір високоякісних сертифікованих товарів за конкурентними цінами. З каталогу покупці зможуть вибрати і купити наматрацники в різнопланової стилістиці, розмірах, кольоровій гамі. При замовленні оптової партії покупці можуть отримати знижку. Доставка товарів організовується по регіонах України в чітко зазначений час.

Компанія безпосередньо співпрацює з виробниками, тому в асортименті зібрані виключно оригінальні наматрацники українських, турецьких, європейських виробників. При цьому вартість продукції з наявності - доступна. Транспортування здійснюється зручним для одержувачів способом. Якщо у вас виникли труднощі з вибором, зв'яжіться з менеджером.

Якщо ж ви формуєте асортимент власного магазину або торгової точки, то краще купити наматрацники в різнопланових розмірних варіантах. Так ви зможете розширити вибір, що надалі позитивно позначиться на прибутку.

Не ігноруйте придбання представленоого спальноого приладдя. У перший місяць експлуатації ви помітите всі переваги використання такого виробу. Текстильна продукція збереже чистоту, цілісність і заявлені функціональні особливості матрацу, м'яких меблів. При цьому зберігається нормальна терморегуляція і повітрообмін, що забезпечує комфорт і зручність під час нічного відпочинку. Слідкуйте за оновленнями каталогу магазину «Черешенка», щоб не пропустити знижки та акції.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
630 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
810 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
630 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
732 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
810 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 010 грн
Назад
Вперед