"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Флісовий плед: плюси і мінуси

Флісовий плед: плюси і мінуси

post

Флісовий домашній текстиль - м'який, комфортний і затишний. Приємна на дотик синтетична основа сприяє здоровому сну. Купити флісовий плед рекомендується як для спальні дорослих, так і для дитячої кімнати. Крім цього, в такий виріб можна укутатись, відпочиваючи на природі.

Характеристики матеріалу

Перш ніж оцінити, які флісовий плед має плюси і мінуси, необхідно визначити характеристики штучного текстилю. Фліс - повністю штучна тканина, по особливостям практично не поступається натуральній вовні. З каталогу ви зможете вибрати флісовий плед, щільність якого наступна: Купити флісовий плед

  • в межах 100 г / м² - мікрофліс;
  • близько 200 г / м² - полотно середньої щільності;
  • понад 300 г / м² - щільний текстиль.

Представлена продукція відрізняється характерною м'якістю і гарними «дихаючими» властивостями. Оптимальна щільність основи - в межах 160-300 г/м².

Який флісовий плед купити за розміром

Представлені покривала можна придбати в широкому розмаїтті виробів. Щоб не помилитися з розміром, визначіться з бажаними габаритами спального приладдя. Якщо ви хочете використовувати продукцію для накривання, зупиніться на наступних розмірних варіантах: 140 × 205 см, 150 × 200 см, 160 × 220 см, 200 × 220 см.

Тим, хто планує проводити час біля багаття або в шезлонгу, підійдуть представлені розмірні рішення. Доступні варіанти: 130 × 150 см, 140 × 160 см, 110 × 130 см, 100 × 140 см.

Флісовий плед: плюси і мінуси

Переваги і недоліки матеріалу визначаються характеристиками волокон в складі. Домашній текстиль такого формату - практичний і універсальний. Які ж має флісовий плед плюси і мінуси?

Переваги

До головних позитивних відмінних рис варто віднести наступні:

  • характерна м'якість і легкість, завдяки чому в таку ковдру можна укутати навіть новонародженого;
  • доступність і конкурентна ціна; Який флісовий плед купити
  • еластичність основи;
  • гарні "дихаючі" властивості, завдяки чому тіло не перегрівається і не пітніє під час нічного відпочинку;
  • простий догляд, так як допускається машинне і ручне прання;
  • 100-відсоткова гіпоаллергенність;
  • широке стилістичне розмаїття;
  • матеріал швидко висихає;
  • текстиль не електризується;
  • полотно миттєво поглинає вологу, але при цьому швидко її виводить.

Вибираючи флісовий плед, плюси і мінуси якого визначаються матеріалом, не забувайте про його особливості. Такий виріб - зносостійкий і довговічний. Штучні волокна не піддаються впливу молі та інших мікроорганізмів.

Недоліки

Як і будь-яка продукція, флісовий плед має плюси і мінуси. До недоліків матеріалу варто віднести наступні:

  • Тканина легко запалюється. Тому сушити виріб найкраще подалі від батарей, обігрівачів і джерел відкритого вогню. Зверніть увагу, що представлена особливість характерна тільки для виробів, які не пройшли обробку. Інші товари стійкі до штучного нагрівання.
  • Фліс притягує пил. Щоб виключити ймовірність виникнення алергії, регулярно періть виріб.
  • Матеріал може накопичувати статичну електрику. Щоб цього уникнути, достатньо під час прання додавати кондиціонер для білизни.
  • В процесі експлуатації на поверхні утворюються катишки.

Більшість цих проблем вирішуються за допомогою правильного догляду. Використання сприятливих і одночасно пом'якшуючих миючих засобів дозволяє зберегти якість матеріалу і продовжити термін служби. Класичний полуторний флісовий плед добре зігріває і доповнює інтер'єр.

Які чинники врахувати, вибираючи флісовий плед: плюси і мінуси, відмінні риси

Проаналізувавши переваги та недоліки продукції, необхідно оцінити і ряд інших чинників. В такому випадку придбання буде по-справжньому вдалим і корисним. Важливо, щоб покупка не була спонтанною. Навіть, якщо ви в терміновому порядку шукаєте представлений домашній текстиль, врахуйте наступні моменти.

  • З точністю визначте розміри спального місця.

Правильно підібране покривало повинно бути на 20-40 см більше довжини і ширини вашого спального місця. Якщо ліжко зі спинками, то при виборі буде досить тільки ширини. Для дитячих ліжечок і манежів підійдуть моделі з невеликим припуском (в межах 5-7 см). Таке покривальце ви з легкістю зможете заправити, воно не буде сповзати.

  • Забарвлення повинно відповідати колірним рішенням в інтер'єрі.

В процесі вибору орієнтуйтеся на відтінок іншого текстилю в кімнаті: штори, килими. Для спалень і віталень краще вибрати вироби в спокійних, приглушених відтінках.

  • Декор - це не завжди добре.

Вишивки, оформлення паєтками, камінням і стразами - це красиво, але непрактично. Якщо плануєте використовувати продукцію для накривання, вибирайте моделі з гладкою фактурою. Вони приємні на дотик, зручні і практичні. Винятком є жакардові вироби. У них допускається наявність об'ємного візерунка, який в процесі експлуатації буде надавати масажний ефект.

Сучасні виробники пропонують однотонні і гладкофактурні моделі. Це спрощує вибір продукції з асортименту. До кожного товару додаються сертифікати якості, офіційна гарантія виробника. флісовий плед

Купівля виробу під інтер'єр: базові правила

Вибираючи флісовий плед, плюси і мінуси якого очевидні, важливо, щоб він гармонійно виглядав в інтер'єрі.

Щоб грамотно вписати текстильний виріб в дизайн, оцініть наступні моменти:

  • розміри приміщення;
  • основну колірну палітру - тепла або холодна;
  • відтінок меблів;
  • колір штор, килимів та іншого домашнього текстилю;
  • наявність яскравих акцентних деталей в приміщенні.

За допомогою відтінків можна скорегувати не тільки дизайн, але і розміри кімнати. Якщо ліжко або диван - центральний елемент в приміщенні, то потрібно правильно підібрати колір текстильного виробу. Рішення для невеликої кімнати - світле покривало: бежеве, молочне, блідо-рожеве, оливкова, світло-коричневе. Пастельні відтінки візуально розширюють простір, а темні - звужують.

Варто також орієнтуватися на контрастність кольору. Якщо для кімнати характерна тепла палітра, то і плед повинен бути таким же «сонячним». Теплота визначається переважанням жовтого, а холод - синього.

Забарвлення покривала може як доповнити, так і контрастно відтінити оформлення кімнати. Наприклад, для пастельного інтер'єру можна вибрати покривало глибокого зеленого, синього або червоного кольору.

Дизайнери та декоратори радять не купувати домашній текстиль під шпалери. Це може привести до «безликості» кімнати. Орієнтуйтеся на загальну фактуру, текстуру і мотив. Однак намагайтеся не використовувати той же колір, щоб виключити повний збіг тонів.

Флісовий плед: плюси і мінуси догляду

У процесі використання виробу слід забезпечити йому правильний догляд. Прання та сушка - досить прості. Процес не передбачає використання специфічних очисних засобів. Вибравши флісовий плед, плюси і мінуси догляду враховуйте безпосередньо перед пранням:

  • виріб необхідно випрати відразу ж перед першим використанням;
  • допускається як ручне, так і машинне прання при температурі води не вище 40 градусів;
  • найкраще вибрати делікатний режим;
  • заповнюйте барабан на 50%, так як при намоканні виріб збільшується в розмірах;
  • вимкніть функцію віджимання в центрифузі;
  • в процесі ручної очистки постарайтеся сильно не стискати, не викручувати виріб, щоб не викликати деформацію;
  • якщо ви помітили на поверхні серйозні плями, замочіть виріб з господарським милом;
  • полоскати домашній текстиль на основі флісу найкраще з кондиціонером: він надає додаткову м'якість;
  • якщо прання машинне, додайте трохи засобу безпосередньо в барабан;
  • не використовуйте агресивні відбілювачі;
  • виключіть сушку на батареї або обігрівачі;
  • прискорити процес висихання можна, розвісивши виріб вертикально. Потрібно, щоб воно не збиралося і в місцях згину циркулювало повітря.

Купуючи флісовий плед, плюси і мінуси якого ви зможете оцінити відразу ж, виберіть відповідні миючі засоби. Основні: гелеві порошки, ополіскувачі, кондиціонери. За рахунок унікальної фактури матеріалу вироби досить швидко висихають. Вже через кілька годин після прання ви зможете накриватися таким покривалом або застеляти спальне місце.

Огляд популярних виробників

При виборі важливо всебічно оцінити флісовий плед, плюси і мінуси матеріалу, характеристики торгової марки. Найпопулярніші виробники - з країн СНД, турецькі, європейські.

  • Продукція турецького виробництва - довговічна і дуже м'яка. Виробники використовують висококласні матеріали і унікальну виробничу технологію, перевірену часом. Фарбувальні пігменти - яскраві, стійкі і в той же час екологічні. Товари турецьких торгових марок запропоновані в широкому розмаїтті відтінків, дизайну. Флісовий плед, плюси і мінуси якого прописуються на етикетці, при належному догляді прослужить вам довго. Він не втратить при цьому своїх експлуатаційних і візуальних характеристик.
  • Товари брендів з СНД - затишні і м'які вироби, запропоновані в різнопланових стилістичних варіантах. Українські виробники пропонують високоякісні товари за конкурентними цінами.
  • Продукція європейського виробництва пропонується в стриманій палітрі, з мінімалістичним декором і оформленням. Популярний дизайн - у велику і дрібну клітку. Домашній текстиль - сертифікований, безпечний і екологічний.

В інтернет-магазині «Черешенка» ви зможете замовити флісовий плед, плюси і мінуси якого описуються виробником відразу на етикетці. Головна перевага товарів з асортименту - практичність, універсальність, висока якість. До домашнього текстилю з каталогу додається офіційна гарантія виробника.

Покупцям надається можливість оформити як роздрібне, так і оптове замовлення. Компанія пропонує конкурентоспроможні ціни і знижки при придбанні великої партії. Вибираючи флісовий плед, плюси і мінуси, міцність, розміри - ключові фактори, на які варто орієнтуватися під час покупки.

Представлена синтетична продукція - високоякісна альтернатива натуральним матеріалам. Текстиль - на 100% гіпоалергенний. При належному догляді на поверхні не зосереджуватиметься пил, не з'являтиметься неприємний запах.

Такий домашній текстиль - гарне придбання як для особистого користування, так і в подарунок. Спальне приладдя - практичне і безпечне. Його можна використовувати для накривання, оформлення спального місця, укутування дитини.

Легкість і компактність дозволяє з комфортом переносити виріб в рюкзаку під час походів, виїздів на природу. Унікальні «дихаючі» властивості текстилю добре зігріють прохолодними вечорами, запобігши при цьому перегріванню.

В асортименті інтернет-магазину - не тільки якісна, але і стильна продукція. Вироби, представлені в продажу, відповідають останнім модним трендам. «Черешенка» пропонує різнопланові колекції пледів: для будинку, дитячі, туристичні, декоративні.

Вибирайте продукцію безпосередньо за експлуатаційними характеристиками, розмірами, кольоровій гамі і стилістиці. Доставка товарів, незалежно від обсягу партії, здійснюється як транспортними, так і поштовими компаніями.

Правильно підібраний домашній текстиль - гарантія комфорту, зручності і затишку в домі. Навіть тривала експлуатація ніяк не позначиться на стані і експлуатаційних характеристиках виробу. Поверхня флісового пледа залишиться такою ж м'якою, однорідною і тактильно приємною.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед