"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Простирадло на резинці: її плюси і мінуси

Простирадло на резинці: її плюси і мінуси

post

Простирадло на гумці - справжній порятунок для тих, кому набридло прокидатися в купі зім'ятого постільної білизни. Якщо вам знайома така проблема, то необхідно купити простирадла на резинці. Це комфортний і практичний спальна приналежність, яка полегшує життя великої кількості людей по всьому світу.

У каталозі інтернет-магазину «Черешенка» представлено достатньо стилістичних рішень, відтінків продукції від популярних виробників.

Конструкція простирадла з гумкою: ключові характеристики полотна

Конструкційно простирадло на гумці - це суцільне полотно, по краях якого вшита еластична, що тягнеться гумка. Завдяки цьому спальна приналежність натягується і фіксується по периметру матраца. Закріплення - міцне і надійне, тому виріб не сповзає навіть при активному, неспокійному сні. Результат - на поверхні ліжка не утворюються небажані складки, що гарантує комфорт під час сну.

Чи зручні простирадла на гумці: ключові функції

З головним призначенням спальної приналежності все зрозуміло. Ключове завдання - створення рівного покриття в зоні нічного відпочинку. Крім цього, така простирадло на гумці може експлуатуватися в якості наматрацника. Завдяки цьому ви зможете продовжити термін служби матраца, запобігши забруднення і стирання поверхні. Для представленої мети підійде навіть звичайнісіньке, але щільне полотно з натуральних матеріалів. купити простирадла на гумці

Крім цього, така простирадло - оптимальне рішення для організації спального місця дитини. Малюк з легкістю зможе самостійно надягати і знімати виріб, що допоможе привчити його до порядку.

Простирадла на гумці: плюси і мінуси

Представлене білизна - універсальне і практичне. Для текстильних виробів такого формату характерні і інші переваги, недоліки. Детальніше про особливості спального приладдя - далі.

Простирадло на гумці: плюси

Популярність такого домашнього текстилю обумовлена набором наступних переваг:

  • Надійна фіксація як на товстих, так і на тонких матрацах. Під час експлуатації простирадло на гумці не мне, не сповзає. Це найкращим чином позначається на комфорті під час нічного відпочинку.
  • Спальна приналежність практично не потребує прасування. Під час натягу і фіксації зникають всі м'яті ділянки.
  • Виріб зручно як надягати, так і знімати. Для цього достатньо призвичаїтися, надягаючи спочатку верх, а потім - низ.
  • Пристосування надійно захищає матрац від забруднень, виникнення потертих ділянок, що продовжує термін його служби.

Якщо ви сумніваєтеся, чи зручні пристосування, оціните переваги, пов'язані з експлуатацією та обслуговуванням виробів.

Простирадло на гумці: мінуси

Незважаючи на зручність і практичність, вироби такого плану досить специфічні. Це пов'язано з конструкцією, яка, незважаючи на свою популярність, досить незвичайна. Якими мінусами володіє простирадло на гумці:

  • Представлене виріб не підійде під будь-який матрац. Під час покупки важливо не помилитися з розміром текстильної приналежності. В іншому випадку вона буде сповзати, як і стандартні простирадла. Не забувайте і про те, що на деякі матраци не надягати простирадло на гумці.
  • Складне складання та прасування пристосування. Вибираючи спальну приналежність такого плану, будьте готові до того, що вона ніколи не прийме правильну форму. До того ж прасування такого виробу - проблематична. У зоні розташування еластичною гумки завжди будуть утворюватися заломи.
  • Іноді простирадло на гумці важко підібрати до комплекту постільної білизни по відтінку, стилістиці, дизайном і фактурою. Щоб не виникало труднощів, зупиніться на однотонних моделях в стриманому стилі і з мінімалістичним оформленням.

Як вибрати простирадло на гумці: огляд ключових параметрів

При виборі важливо враховувати великий ряд характеристик виробу. Це допоможе підібрати практичну і комфортну постільну приналежність.

Підбір по типу матеріалу

Простирадло на гумці виготовляється як з натурального, так і з синтетичного текстилю. Кожен тип матеріалу може користуватися певними перевагами і недоліками:

  1. Бавовна.

Універсальна натуральна тканина, для якої характерні гігроскопічність, м'якість, гіпоалергенність, відмінні «дихаючі» властивості. Така простирадло на гумці - комфортне рішення як на зиму, так і на літо. Бавовняну основу гіпоалергенні, тому його можна використовувати для організації спільного і дорослих, і дітей. Відмітна особливість матеріалу - збереження тепла в холодну пору року і прохолода влітку. Простирадла на гумці

Головний плюс - доступна вартість. Простирадло на гумці не потребує специфічному догляді. Бавовна легко очищається і вистіривается стандартними порошками. При дотриманні правил експлуатації і догляду постільна білизна прослужить вам якомога довше. При цьому воно не втратить своєї яскравості і експлуатаційних характеристик.

  1. Трикотаж.

Трикотажна простирадло на гумці - одна з найпопулярніших категорій постільного приладдя. Головні переваги, характерні для білизни: м'якість, хороша еластичність. Тому в процесі расправления на поверхні не утворюються глибокі заломи і складки.

Ще один плюс - гігроскопічність. Матеріал відмінно пропускає повітря. Завдяки цьому бавовняна простирадло на гумці - комфортна, гіпоалергенна і приємна до тіла.

  1. Махра.

Махрова простирадло на гумці незамінна в прохолодний осінньо-зимовий період. Вироби добре зосереджують і утримують тепло на поверхні, гарантуючи комфорт навіть під час заморозків. При цьому тканина «дихає». При використанні такого постільної білизни тіло не буде перегріватися.

Одна з особливостей продукції - вага. Махрова простирадло на гумці порівняно важка, тому можуть виникнути труднощі з застиланні і зняттям.

На цьому перелік матеріалів не обмежується. Спальне приладдя виготовляються з таких тканин, як:

  • Ранфорс, бязь, льон - універсальні і доступні варіанти з хорошою терморегуляцією, міцністю, зносостійкість. Вони здатні «пристосовуватися» до температурного режиму незалежно від сезону.
  • Шовк, атлас, сатин - відрізняються приємною гладкою фактурою, підтримують характерну прохолоду на поверхні.
  • Бамбукові волокна - простирадло на гумці з такою підставою володіє хорошим бактерицидний ефект і експлуатаційними властивостями. Завдяки цьому постільна приналежність - відмінний вибір для людей з дерматологічними захворюваннями і чутливою шкірою.
  • Фланель - натуральний текстиль, з якого виготовляється зимова простирадло на гумці. Ворсисте підставу добре поглинає вологу і при цьому швидко висихає.
  • Велюр - готова продукція з такою підставою дуже м'яка і затишна, що допомагає створити комфортну обстановку в спальні.
  • Батист - витончена і тонка, майже прозора тканина, для якої характерні хороші "дихаючі" властивості. Така простирадло на гумці стане відмінним придбанням для себе або подарунком для близьких.

З асортименту інтернет-магазину ви зможете вибрати вироби з характерними вбираючими здібностями. Такі товари - хороший варіант для маленьких дітей. Махрова простирадло на гумці з коротким ворсом і вологовідштовхуючим покриттям - практичне рішення для організації спального місця дитини. Миттєве поглинання вологи і швидке висихання будуть сприяти спокійному сну малюка.

Вибір вироби за розміром

Простирадло на гумці представлена в широкому розмірному різноманітності. Виробники пропонують наступні варіанти постільної білизни:Махрова простирадло на гумці

  • двоспальні;
  • полуторні;
  • євро;
  • підліткові;
  • дитячі.

Під час підбору обов'язково враховуйте габарити спального місця. На упаковці кожної моделі прописуються три цифри, які вказують на допустиму довжину, ширину і висоту матраца. Якщо в описі зазначено тільки дві цифри, то це означає, що постільна приналежність універсальна. Її можна застеляти буквально на будь-який матрац. В асортименті ви знайдете вироби як для прямокутних, так і для круглих ліжок.

Правильний догляд: як прати простирадло

Догляд за постільною приналежністю залежить перш за все від типу матеріалу. Універсальна порада: не стирайте виріб в дуже гарячій воді. Такі умови можуть знизити еластичні і фіксаційні властивості гумки. Відповідний температурний режим - 30-40 градусів. Якщо ви не хочете ризикувати, вибирайте делікатний режим.

Правила догляду за простирадлом в залежності від матеріалу:

  • бавовняну продукцію можна викручувати, гладити по обидва боки і відпарювати;
  • сатин стирається і гладити виключно з виворітного боку;
  • синтетичні вироби очищаються на мінімальних обертах, в процесі прасування не застосовується пульверизатор;
  • під час прання махрових полотен додавайте ополіскувач та пом'якшувач;
  • шовк стирається виключно в спеціальному режимі і прасується без застосування пульверизатора.

Темні тканини намагайтеся прасувати з виворітного боку, щоб на поверхні не залишалися сліди праски.

Як просто скласти натяжну простирадло

Цей процес викликає чимало труднощів у тих, хто тільки недавно придбав постільну приналежність. Найпростіше зберігати таку продукцію згорнутої в рулон. Якщо ви хочете скласти її стопкою на полиці, виконайте ряд наступних дій:

  • складіть пристосування навпіл так, щоб кути виявилися всередині;
  • кути одного боку вставте в кути інший;
  • звертайте полотно до того моменту, поки його розмір не стане відповідати бажаному.

Перед покупкою обов'язково проаналізуйте необхідність такої постільній приналежності. Вона підійде дітям, людям з неспокійним сном і тим, хто не хоче щоранку поправляти простирадло. Перед вибором відповідного типу текстилю вивчіть його переваги і недоліки.

Стандартні рекомендації по вибору: на що звертати увагу

Щоб швидко зорієнтуватися серед розмаїття товарів, оцініть наступні моменти:

  • заміряйте довжину, ширину і висоту матраца;
  • визначитися з розміром легко по таблиці, яка додається до кожної товарної позиції;
  • виберіть відповідний матеріал виходячи з особистих переваг.

Для постійного використання підійдуть вироби з практичного бавовни і бязі. В якості презенту краще підносити шовкові і батистові комплекти. У продажу представлені як однотонні вироби, так і простирадла з візерунками, малюнками. Широка палітра дає можливість підібрати постільну приналежність в такий же забарвленням, як і наволочки, підодіяльники. Завдяки цьому ви зберете повноцінний комплект.

Якісні вироби не можуть коштувати занадто дешево. Зупиняйтеся на продукції, в складі якої понад 50% натуральних волокон. Виключно синтетичні вироби - незручні, вони відрізняються поганий повітропроникністю. До того ж такі простирадла постійно сповзають, що безпосередньо позначається на комфорті користувачів.

Асортимент інтернет-магазину - високоякісні товари українських і зарубіжних виробників. Компанія дає можливість замовити вироби як в роздріб, так і оптом. При купівлі великої партії клієнтам доступна знижка. Незалежно від розміру партії доставка оперативна. Відправка по регіонах України здійснюється за допомогою транспортних і поштових служб.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед