"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Сучасна постільна білизна з 3д-малюнком

Сучасна постільна білизна з 3д-малюнком

post

Представники текстильної промисловості не втомлюються радувати покупців новинками, до числа яких можна віднести і  3д постільну білизну. Пошиття комплектів здійснюється за особливою технологією, яка дозволяє отримувати яскраві і соковиті зображення на натуральних і штучних тканинах.

Звичайно ж, перевагу варто віддавати бюджетної бязі або ранфорса, а також шикарному сатину. Ці матеріали проявляють свої кращі властивості, тому залишаються популярними тканинами для пошиття якісних спальних приладь.  3д постільна білизна відрізняється тим, що малюнок зберігається соковитим довгий час.Детские комплекты из Ранфорса

Купити постільну білизну з урахуванням особистих переваг можна в інтернет-магазині «Черешенька». Тут ви знайдете безліч варіантів і виберіть  3д постільну білизну на свій смак. Асортимент порадує не тільки різноманітністю, але і недорогими цінами. Розпродаж комплектів дозволить купити 3д постільної білизни і заощадити кругленьку суму.

Технологія створення 3д-комплектів

Для виготовлення ліжку з тривимірним малюнком використовують особливу технологію, яка дозволяє отримувати яскраві зображення. Основою для нанесення картинки є натуральні бавовняні тканини, оскільки вони мають властивість зберігати соковитість фарб протягом довгого часу.

 3д постільна білизна привертає багато уваги, тому інтерес до використовуваної технології цілком виправданий. Для виготовлення спальних приладь потрібно вдатися до інноваційної технології - фотопринт. Фарба проникає вглиб волокон, і в результаті отримуємо довговічний малюнок.

Різноманітність зображень дозволяє вибирати постільну білизну 3д з бязі і сатину на свій смак. Шанувальники різних видів спорту, романтики і прекрасні молоді дівчата зможуть підібрати варіант, який підкреслить їх настрій і бачення світу. На окрему увагу заслуговує  3д постільна білизна для самих маленьких: з мультяшними і казковими героями.

Особливості  3д постільної білизни

Головною особливістю, яка приваблює покупців, був і залишається яскравий малюнок. Для того, щоб вибрати відповідний комплект, досить задуматися над тим, що приносить вам більше задоволення: квіти, океан, тварини або пейзажі. Реалістичні зображення допоможуть оновити приївся інтер'єр, і дизайн знову заграє фарбами.

Однак 3д-ліжко цінується не тільки за яскравість картинок. До числа привабливих особливостей відносять і інші характеристики постільної білизни:

  • Інноваційна технологія. Фотопринт, який використовується для нанесення малюнків, дозволяє отримувати надзвичайно реалістичні зображення. Завдяки сучасній методиці вдається домогтися тривалого ефекту, який зберігається після численної кількості прання і 3д постільна білизна виглядає, як нова.
  • Гігієнічність. Оскільки для виготовлення комплектів використовуються гіпоалергенні фарби і тканини, власникам не варто боятися появи алергії і інших подразнень на шкірі. Використовувати  3д постільну білизну можна і в дитячих кімнатах без страху за здоров'я дитини.
  • Тривалий термін служби. Постільні приналежності з бязі і сатину зберігають привабливий зовнішній вигляд довгий час. Малюнок залишається живим і барвистим після численної кількості прання, тому про покупку нового 3д-комплекту ви задумаєтеся ще не скоро.

Забезпечити правильний догляд за тканиною досить просто: достатньо дотримуватися рекомендацій від виробника, які вказані на етикетці. Гладити і прати 3д-комплект краще навиворіт, щоб уникнути втрати привабливості. Також рекомендується використовувати рідкі засоби для прання, які швидко виполіскуються.

Переваги ліжку з тривимірним малюнком

Придбати  3д постільну білизну - рішення, яке дозволить створити свій гарний настрій і насолодитися нічним відпочинком. Оскільки для виготовлення комплектів наш інтернет-магазин використовує натуральні бавовняні тканини, а для нанесення барвистих малюнків - безпечні фарби, ви можете не боятися алергічних реакцій.

Основними перевагами вважається не тільки величезна кількість варіантів, але і цілий ряд інших не менш важливих моментів:

  • Догляд за тканиною. Доглядати за постільною білизною просто: досить вивернути вироби навиворіт і відправити в пральну машинку. Під час сушіння матеріал вирівняється, тому гладити 3д постільний комплект не доведеться.
  • Збереження зовнішнього вигляду. Оскільки для нанесення малюнка використовуються якісні фарби, то наволочки, простирадло і підковдра не линяють. Щільна бавовняна  3д постільна білизна відмінно зберігає форму, не «сідає» після прання і радує привабливим зовнішнім виглядом.
  • Гігроскопічність. Висока повітропроникність особливо важлива для постільної білизни, оскільки від цього залежить комфорт під час сну. 3д комплект швидко вбирає і відводить вологу, тому спати на таких простирадлах можна і влітку, і взимку.

Тривимірний малюнок, який прикрашає обраний комплект, не залишиться на вашому тілі після ночі. Яскравість, насиченість і соковитість кольорової палітри буде радувати довгий час.  3д постільна білизна - відмінна можливість створити цікавий акцент в спальній кімнаті без особливих зусиль.

Переваги постільної білизни з бязі

3д-ліжко з бязі привертає досить багато уваги, оскільки матеріал давно встиг зарекомендувати себе з кращого боку. Натуральна тканина виготовляється з бавовни, а химерне переплетення ниток гарантує високу міцність. До складу матеріалу іноді додають невелику кількість синтетичних волокон (до 15%).

Набивна бязь використовується для пошиття спальних приладь, а цінують її не тільки за високу міцність, але і за цілий ряд інших незаперечних переваг:

  1. Безпека. Оскільки тканина є натуральною, її можуть використовувати і алергіки. Бязеві 3д постільні комплекти не викликають алергічних реакцій, не електризується і не викликає подразнень. Переконатися в тому, що перед вами натуральна бавовняна тканина, досить просто: на ярличку є позначка «100% бавовна».
  2. Міцність. Характеристики міцності досягаються внаслідок особливого переплетення волокон. Товщина ниток досить велика, що обумовлює високу стійкість до стирання. Численні прання не показуються на зовнішньому оформленні, а малюнки зберігають яскравість.
  3. Простота догляду. 3д-комплект з тканини відрізняється невибагливістю до використовуваних пральних засобів. Єдине, від чого потрібно відмовитися - засоби, які містять хлор компоненти. Прання в пральній машині не позначиться на початкових властивостях.
  4. Комфортність. Натуральна бавовна і бязь в тому числі високо цінується завдяки повітропроникності і здатності поглинати вологу. Купуючи 3д-комплект, можна бути впевненим в тому, що влітку вам не буде занадто жарко, а взимку - холодно.
  5. Доступна ціна. Вартість постільної білизни бязь 3д з натуральної бавовни не перевищує 1000 гривень. З огляду на виняткові властивості і тривалий термін використання, задумувати про покупку нового комплекту 3д ви почнете не скоро. Практична 3д-комплект доступний більшості покупців, а економити на ній не варто.

15% синтетики дозволяє зменшити м'якість постільних речей і забути про прасування. Під час сушіння лише потрібно розправити  3д постільну білизну. Що стосується вибору спального приладдя для дітей, то і в цьому випадку ви не розчаруєтеся. Дитяча постільна білизна бязь представлено в широкому асортименті.

Переваги сатинових постільних комплектів

 3д постільна білизна з сатину швидко стала популярною, а в побуті її часто називають «бавовняним шовком». Зовнішній вигляд блискучої тканини дійсно нагадує дорогий матеріал, але все ж виграє у нього. Попри те, що шовкові простирадла здавна вважаються елітним аксесуаром, відмовлятися від покупки сатинового комплекту однозначно не варто.

До числа головних переваг можна віднести той момент, що 3д-комплект з виворітного боку - матова, а значить не буде ковзати по матрацу. Так вдається не тільки заощадити, але і отримати можливість оцінити інші переваги тканини:

  • 3д-комплект і практичність. Сатин з натуральної бавовни не мнеться, тому постійне прасування не потрібно. Зберегти привабливий зовнішній вигляд і позбутися від заломів можна лише завдяки вирівнянню тканини під час сушіння. Для того, щоб 3д-комплект виглядав тільки що застеленим, досить просто струснути простирадло і розправити ковдру.
  • 3д-комплект і привабливий зовнішній вигляд. Гарний блиск тканини помітний навіть на фото в електронному каталозі магазина «Черешенька». Купівля постільної білизни з сатину дозволить додати в інтер'єр спальної кімнати шику і підкреслити вишуканий смак.
  • 3д-комплект і тривалий термін служби. Натуральний сатин дуже міцний, тому за втрату зовнішньої привабливості хвилюватися зовсім не варто. Такий 3д-комплект витримає більше сотні прань, що дорівнює терміну служби від 3 до 5 років. Збереження зовнішнього вигляду протягом довгого часу - незаперечний плюс білизни.
  • 3д- постільна білизна і безпека. Натуральна тканина не викликає роздратування шкіри, оскільки є гіпоалергенної. Матеріал залишається приємним до тіла довгий час, а безпека комплекту при цьому не знижується. 3д-комплект з сатину чудово підійде і для дітей, і для дорослих.
  • 3д-комплект і гігроскопічність. Забезпечити максимальний комфорт вдається і завдяки теплопровідності - властивості, яке дозволяє білизни швидко нагріватися в зимові холодні дні. Сатинова 3д білизна відмінно вбирає і відводить вологу, тому ви назавжди забудете, в нічному відпочинку, про дискомфорт. Влітку на сатиновому комплекті можна міцно спати.

Очевидних недоліків у постільної білизни немає. Якщо ви шукаєте довговічний і практичний комплект, то варто зупинитися на сатинових постільній білизні. Технологія фотопринт не позначається на властивостях тканини, а фарба не змивається після прання. 3д-комплект з сатину не линяє, тому покупка прослужить довгі роки, радуючи яскравістю зображень.

Бязь або сатин: яку білизну вибрати?

Виробники подбали про те, щоб покупці змогли підібрати постіль на свій смак і гаманець. З цієї причини в електронному каталозі інтернет-магазину «Черешенька» можливої ​​знайти 3д-комплект з недорогої бязі і практичного сатину.

Для того, щоб вирішити, яка тканина підходить вам більше, варто звернути увагу на вартість варіантів. Як правило, постільна білизна 3д з сатину набагато вище, ніж з бязі, і цьому є просте обґрунтування. Щільна бавовняна тканина є преміальним матеріалом, який має безліч переваг.

Що стосується бязі, то такі комплекти не поступаються сатиновим за якістю, але програють в плані тривалості використання. Бязеві 3д-ліжко вважається бюджетним варіантом, тому таке задоволення буде коштувати набагато дешевше. Неважливо, на користь якого матеріалу зроблений ваш вибір, оскільки ви в будь-якому випадку будете зачаровані покупкою.

Купівля комплекту з тривимірних малюнків

Придбати 3д комплект з натуральної бавовни не так складно, як може здатися, на перший погляд. Для того, щоб зробити правильний вибір, необхідно визначитися з доступним бюджетом, а потім знайти відповідні варіанти. Виробники пропонують широкий асортимент, тому відмовляти собі в подібному задоволенні не доведеться.

3д комплект в електронному каталозі інтернет-магазину «Черешенька» представлений ​​в різноманітних варіантах оформлення. Опис обраних моделей дозволить переконатися в тому, що тканина виготовлена ​​з натуральної бавовни і порадує своєю міцністю.

Крім різноманітних характеристик, інформація про постільну білизну 3д містить дані про щільність тканини. Цей момент особливо важливий для вибору довговічною сатиновому ліжку. Мінімально допустимий показник дорівнює 100 грамам на метр квадратний.

Для простого пошуку використовуйте спеціальні фільтри. На сайті вказують відповідну вартість, переважне кольорове оформлення і виробника. Система покаже варіанти, які відповідають критеріям пошуку. Витрачати багато часу для вдалої покупки не доведеться!

3д комплект власного виробництва представлений ​​в електронному каталозі. При додаванні в список покупок понад 4 одиниць товарів з однієї категорії ви отримуєте знижку в якості оптового покупця. 3д постільна білизна від відомих виробників (Туреччина, Україна) зачарують вас з першого погляду!

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед