"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Постільна білизна: як прати текстиль у машинці?

Постільна білизна: як прати текстиль у машинці?

post

Придбання дорогої постільної білизни змушує замислитись над способами продовження терміну використання. Прання, сушіння та прасування впливають на яскравість кольорів та термін служби. Багатьом господаркам хочеться зберегти привабливість текстилю, тому без рекомендацій не обійтися.

Поради допоможуть визначити оптимальний режим, захистити кольори та продовжити термін використання. Що для цього потрібно? Витратити небагато часу вивчення ефективних рекомендацій. Після прочитання питання «Як прати постільну білизну в пральній машині?» перестане турбувати відповідальних господарок.

Підготовка до прання: з чого почати

Збір речей для прання видається єдиною вимогою. Насправді підготовка займає трохи більше часу. Перед тим як помістити комплект у машинку, варто провести сортування та відокремити кольорові та білі речі. Таким чином вдасться уникнути появи нових плям і зберегти вихідне забарвлення без змін.

Наступне, чим варто зайнятися – вивчити рекомендації виробника. Кожна модель білизни постачається з етикеткою. Тут розміщені рекомендації щодо догляду за комплектом. Складнощі з прочитанням інструкції не виникнуть: переважний режим прання вказаний з урахуванням матеріалу виготовлення.

Постільна білизна стирають вивернутим на виворот. Це необхідно для збереження яскравості кольорів. Не забудьте прибрати грудочки бруду з куточків підковдра. Так, вдасться видалити пил, що накопичується. Після цього можна переходити до наступного етапу та дізнатися, як прати постільну білизну в машинці.

Засоби для прання: як вибрати

як прати текстиль у машинці?

На ринку не бракує засобів для прання, але це не спрощує вибір. Досвідчені господині знають, що використання порошків, що містять хлор, згубно для тканини виробів. Так, варто уважно вивчити опис вибраного засобу та подбати про відсутність небажаних речовин.

Якщо вас цікавить, як прати нову постільну білизну в машинці, то відповідь досить проста. Тільки куплений комплект варто прати в режимі, що щадить, або руками. Таким чином вдасться позбутися «фабричного запаху». Сушіння на свіжому повітрі дозволить закріпити ефект.

Вибір засобів для прання складається з двох категорій товарів: порошки та рідкі засоби. На кожному з них варто зупинитись детальніше. Порошок використовують давно, але вирішити деякі проблеми не вдалося. Гранули кошти осідають на волокнах, а під час полоскання позбутися їх не вдасться.

Сумніви в тому, що ви не знаєте, як правильно прати постільну білизну в пральній машині, виникають через неправильний вибір. Щоб виключити появу алергії, варто вибирати гелеві чи рідкі засоби. Волокна не «забиваються», а видалити залишки такого порошку набагато простіше. Тканина залишається приємною на дотик, а кольори продовжують радувати яскравістю.

Оскільки асортимент тканин для пошиття постільної білизни досить широкий, необхідно використовувати рекомендації виробника. У цьому допомагає етикетка. Виробник повідомляє про вимоги до засобу, режиму прання та сушіння для простого догляду за білизною.

Яка температура підходить для прання

Дізнатися, як прати постільну білизну в машинці, можна і без підказок виробника. Господиням досить розуміти з якого матеріалу зроблений комплект. Таким чином вдасться вибрати оптимальну температуру та подбати про правильний догляд.

Якщо у вас виникли складності, скористайтесь спостереженнями, як прати постільну білизну в машинці. Для коректного догляду звертаємо увагу на тканину, а потім кольоровість. Отже, ви купили комплект із:

  1. Сатина. Цей матеріал вкрай популярний, адже має відмінні характеристики. Зберегти властивості дозволить прання за 40, а потім за 60 градусів.
  2. Бязі. Такі комплекти вирізняються практичністю. Шанувальникам тканини достатньо встановити температуру в діапазоні від 30 до 60 градусів. При першому пранні варто вибрати мінімальне значення.
  3. Льону. Тканина відмінно відводить вологу і має привабливий вигляд. Для вибору температури необхідно враховувати кольоровість виробів. Для білого комплекту встановлюють 90 градусів, а кольорового – щонайменше 40.

Постільна білизна із сатину привертає увагу завдяки відсутності будь-яких вимог щодо догляду. Сушіння проходить далеко від джерел тепла, а прасування і зовсім не потрібно. Бязь теж не далеко «пішла», але лляні комплекти змушують уважно ставитися до режиму прання.

Чи можна полегшити догляд за комплектом

як прати постільну білизну в машинці?

Правильний догляд – обов'язкова вимога, але полегшити цей процес можна. Для цього варто уважно поставитися до вибору комплектів. Опис, інструкції з догляду та інші рекомендації наведені в магазин постільної білизни. Завдяки цьому вдасться визначити найкращий комплект із урахуванням вимог.

Для вибору приладдя варто використовувати всю інформацію, розміщену на сайті продавця. Зверніть увагу на такі характеристики, щоб уникнути складнощів:

  • матеріали;
  • кольорова гама;
  • розмір;
  • складові комплекту.

Фото каталогу дозволять визначити відповідне оформлення. Крім того, для вибору підготовлено опис. Вивчіть деталі вибраного варіанта та переконайтеся у відповідності. Таким чином, ви заздалегідь дізнаєтесь, як прати постільну білизну в машинці.

На сайті розміщена й інша корисна інформація, включаючи ціни на комплекти. Вартість моделей вказана для покупців, які хочуть придбати комплекти оптом та в роздріб. Широкий вибір, доступні ціни та додаткові послуги дозволять провести шопінг із користю для свого гаманця.

Отримання покупок не спричинить незручностей. Для доставки Необхідно заповнити запропоновану форму та вказати відповідний варіант обслуговування. Оформлення покупок та вивчення каталогу займає мінімум часу.

Часті питання

У якій програмі прати білу постільну білизну?

Для прання комплектів необхідно враховувати вигляд тканини. Залежно від цього встановлюють один з кращих режимів: Делікатна, Експрес, Ручна.

Чи можна прати постільну білизну у холодній воді?

Прання білизни у холодній воді рекомендується для нових комплектів. В інших випадках варто оцінити ступінь забруднень, рекомендовану температуру та тканину.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед