"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Зимова постільна білизна – комфорт під час сну в холодну пору року

Зимова постільна білизна – комфорт під час сну в холодну пору року

post

Нам хочеться під час відпочинку та сну відчувати комфорт, тому важливо, на чому ми спимо. Одні цілий рік використовуються одну і ту ж білизну. Іншим важливо мати у своєму арсеналі різні набори наволочок, простирадл і підковдр. Для літа зазвичай вибирають одні комплекти, для холодної пори року – зимову постільну білизну.

У спеку приємно спати на тонкій сатиновій або шовковій білизні, яка добре пропускає повітря і надає ліжку відчуття прохолоди. Для зими, пізньої осені та ранньої весни слід вибирати щільніші комплекти з різних утеплених матеріалів, які обволікають тіло теплом і затишком, зігріваючи в холодну погоду. Зимова постільна білизна має бути в шафі кожного члена сім'ї, щоб відпочинок був комфортним та приємним, а сни – солодкими. Купуйте якісні гарні комплекти для себе та своєї сім'ї в інтернет-магазині “Черешенка”.

winter-1

Матеріали зимової постільної білизни

Найтепліша, затишна та приємна на дотик постільна білизна на зиму – плюшева, фланелева, велюрова, махрова і з мікрофібри. Розглянемо всі ці матеріали та розберемося, чим вони відрізняються і який варіант буде найвдалішим для вашої спальні для холодної пори року.

Плюш є тканиною нового покоління. Він може бути різної щільності, що впливає на теплові характеристики та зовнішній вигляд ліжка. Ворсинки висотою близько 6 мм, розташовані густо, затримують у своїй структурі повітря та забезпечують підвищену теплоізоляцію. У міжсезоння така білизна зігріє і без теплої ковдри. Закутатись у плюшеве покривало та пити гарячий чай – що може бути краще?!

Найпопулярніша зимова постільна білизна – фланелева або байкова. Ми з дитинства знаємо цю м'яку бархатисту тканину. Її використовують для пошиття піжам, халатів та дитячих пелюшок. Матеріал щільний, на бавовняній основі, з легкою ворсистістю, що надає йому приємних тактильних властивостей. Його легко доглядати. Служити такий комплект буде довгі роки.

Махра всіма улюблена, завдяки своїй м'якості та простоті у догляді. Вона практична, довговічна, приємна до тіла та відрізняється доступною ціною. Великий вибір кольорів дозволяє підібрати комплект для будь-якої спальні, для дітей та дорослих. Махровий халат – це чудово, але білизна з цього матеріалу – справжнє задоволення, особливо коли за вікном крижаний вітер, а на столі чекає чашка ароматного чаю.

Велюрові тканини відрізняються блискучою ніжною поверхнею. На дотик матеріал нагадує оксамит. Таке ліжко добре утримуватиме тепло, забезпечуватиме відмінний повітрообмін і доставлятиме естетичне задоволення, оскільки велюрові комплекти виглядають дуже аристократично. Такий набір можна купити собі або в подарунок близькій людині.

Комплекти зимової постільної білизни з мікрофібри послужать вам і в міжсезоння, і найхолоднішу зиму, оскільки цей матеріал з нановолокон. Має високі гігієнічні показники, які є особливо цінними для спального текстилю. Також чудово "дихає", поглинає вологу і дозволяє регулювати збереження тепла. Поверхня полотна приємно шорстка і бархатиста, а значить, цей комплект стане улюбленим у вашій родині.

Як вибрати комплект білизни для зими

Сьогодні в електронних каталогах сучасних магазинів стільки різних варіантів зимової постелі, що можна розгубитися. Однак не потрібно впадати у відчай, наші рекомендації допоможуть швидко зорієнтуватися в асортименті комплектів для спальні і підібрати саме те, що вам потрібно. Тож почнемо:

  • в першу чергу визначтесь з тканиною, краще вибрати максимально натуральний матеріал з добавками для утеплення та зігрівання, добре, якщо він поглинатиме вологу і матиме хороший повітрообмін;
  • наступним важливим параметром є розміри: білизна повинна підходити під габарити ліжка, вільно надягатися на подушки та ковдру;
  • також необхідно враховувати малюнок: на зиму краще вибирати яскравіші, життєрадісні комплекти, з веселими візерунками та орнаментами, щоб створити радісний настрій;
  • уважно прочитайте етикетку та умови догляду за вашим комплектом: якщо виробник дозволяє прання при 60 градусах, перед вами якісний набір, який не полиняє;
  • важливим параметром є бренд-виробник та його репутація на ринку домашнього текстилю;
  • останній актуальний критерій – вартість, адже якщо білизна надто дешева, вона явно відрізняється високим відсотком синтетики у складі, а отже, доставлятиме дискомфорт при контакті зі шкірою та може накопичувати електростатичні заряди.

Купуйте утеплену постіль відомих торгових марок, які заслужили своє ім'я і можуть похвалитися численними відгуками вдячних покупців.

winter-2

Де купити якісну зимову постільну білизну

Якщо вам потрібно купити зимову постільну білизну для себе, своїх близьких або в подарунок, звертайтесь до магазину постільної білизни Черешенка. Тут є великий вибір комплектів для спальні на будь-який смак. Можна знайти якісну зимову постільну білизну за демократичними цінами. Є різні колірні рішення, які підійдуть і для дитячої та для спальні батьків.

Можна купити зимову постільну білизну від перевірених постачальників оптом та в роздріб. Зручний інтерфейс сайту та розбивка на категорії дозволяє швидко сортувати товари відбираючи ті, що вам потрібні. Висока якість та доступна вартість робить випадкових покупців нашими постійними клієнтами. Кожен виріб доповнено фото та докладним описом. Постільна білизна з Бязі або будь-якого іншого матеріалу доступна до замовлення в будь-який час доби. Якщо вам потрібна консультація, досвідчені менеджери зв'яжуться з вами.

Стильна постільна білизна зимова або літня, однотонна або в принт, полуторна або євро-розміру – вибирайте моделі, що сподобалися, і оформляйте замовлення з доставкою за вказаною адресою. Ми раді кожному нашому покупцю та готові запропонувати найкращий домашній текстиль для краси, затишку та комфорту вашого житла!

 

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед