"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Постільне яке не мнеться: особливості та догляд

Постільне яке не мнеться: особливості та догляд

post

Виходячи з назви, легко здогадатися, що подібний спальний комплект не мнеться. Що мається на увазі конкретно? Тканини, при термообробці або від надмірно частого прання, можуть втрачати свою привабливість, а також контрастність при прасуванні. Тканину що не мнеться легко обробляти теплою парою, вона швидко вирівнюється і простягається по всій плоскій поверхні, коли її викладають після прання.Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151176AB Черешенька™

Така тканина також може природно сохнути в теплі або на сонці абсолютно без прасування . В інтернет-магазині «Черешенка» одним з таких популярних варіантів є постільна білизна євро з бязі. Це ніжний матеріал, прекрасна якість, доступна ціна і гарантія отримання бажаного результату. Заходьте і ознайомтеся детально з пропонованим товаром.

Більш того, тут можна скористатися спеціальною пропозицією - часто проводяться акції заходи, спрямовані на знайомство покупців з окремими видами тканин або новинками як зарубіжних виробників, так і вітчизняних фабрик.

Сімейний комплект постільної білизни (бязь) - один з найбільш затребуваних товарів, який користується попитом у молодих сімей. Він практичний, естетичний і доступний за ціною. Якість бязевих матеріалу завжди еталонне, покупка залишає тільки позитивні враження у клієнтів.

Лляні і шовкові набори

Постільна білизна - якісне, без домішок, барвників, хімії, пестицидів і сторонніх структур з ниток - задоволення дороге. Однак подібна інвестиція несе пряму користь для вашого здоров'я і комфорту. До таких якісних виробів можна сміливо віднести льон.

Відповідаючи на питання, яка постільна білизна не мнеться, завжди можна вказувати саме цей матеріал. Він широко використовується для пошиття спальних комплектів, з нього виходять прекрасні наволочки і простирадла. В процесі прання льон не втрачає своєї м'якості, він легкий в подальшої прасування за умови правильно обраного режиму. Комплекти з льону сміливо можна віднести до категорії «постільна білизна без прасування». Купити льон можна в будь-якому спеціалізованому магазині з широким вибором постільних речей.Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №15205 Черешенька™

Лляні вироби можуть сохнути своїм природним способом, адже льон відомий не тільки як бактерицидний і лікуючий шкірні захворювання матеріал, але і як «дихаюча» тканина . Крім уже названих особливостей, що не мнеться постільна білизна з цього матеріалу виготовляється без використання пестицидів (за умови, що це справжня тканина), барвників і хімічних добавок, які уві сні викликатимуть тільки роздратування. Льон чудово «дихає», сприяє теплообміну без зайвого потовиділення і вбирає вологу, що робить його унікальним як взимку, так і влітку.

Крім льону, широким попитом користується і інший матеріал - шовк. Спальна білизна з нього виходить прекрасною. Як відзначають домогосподарки і більшість сімей, воно легко піддається будь-термообробці в процесі прасування. Природна м'якість і природний блиск тканини радують око, а приємні тактильні відчуття дарують ніжність.

Ще один плюс - постійна вентилюється в теплу погоду. Навіть якщо вночі спостерігається потовиділення, на тканини це сильно не відбивається і немає ризику прокинутися від відчуття холоду або вологи. Зрозуміло, як і кожна натуральна тканина, шовк вимагає ретельного догляду. При належному підході немнущіхся спальне білизна з цього матеріалу буде служити довго і вірно.

В інтернет-магазині «Черешенка» можна задати консультанту будь-яке питання по цій темі, і він із задоволенням надасть повну інформацію по клієнтському запиту.

Як вибрати не мнеться постільна білизна

В першу чергу, потрібно купувати товари тільки в надійних спеціалізованих магазинах.

Крім описаних раніше матеріалів, для пошиття білизни успішно використовуються і інші тканини, які належать до категорії що не мнуться, зокрема сатин. Ця тканина виробляється шляхом скручування ниток з бавовни подвійним плетінням. Залежно від стилю виконання роботи, матеріал може набувати додатковий блиск, а якщо додати трохи ворсу в нитку, то виріб стане помітно тепліше, а це комфорт і користь в зимовий час.Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157538AB Черешенька™

Постільна білизна що не мнеться з такої тканини відрізняється від інших тим, що є більш доступним в плані ціни. Більш того, на ньому не утворюються катишки, воно прекрасно піддається тепловій обробці і пропускає вологу. Ще однією перевагою є те, що білизна з сатину можна прати кілька сотень разів і при цьому воно збереже свою яскравість і цілісну волокнисту структуру.

Ненатуральні тканини

Так, це значно дешевше, але потім буде більше витрат при повторних покупках. У гіршому випадку доведеться лікувати шкірне роздратування. Всьому причиною - поліестер, яке і є головним джерелом проблем. Воно з радістю застосовується і експортується фабриками-виробниками, так як підвищує їх прибуток і мінімізує видаткову частину, але завдає шкоди кінцевого споживача.Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №15525AB Черешенька™

Якщо запитати, яка постільна білизна ще не мнеться, то далеко ходити не потрібно - той же китайський фліс або синтетичне двуниткове волокно. Безперечно, вони теплі, дешеві, м'які, комфортні, але наслідки їх використання вже відомі. З новинок, які активно набирають популярність, можна відзначити бамбукове волокно.

Інтернет-магазин «Черешенка» може запропонувати величезний асортимент продукції, яка є сертифікованою, якісної і затребуваною у постійних покупців.

Тому, якщо ви хочете зробити вдалий вибір і купити постільну білизна що не мнеться, замовляйте його у надійних постачальників!

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед