"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Постільна білизна в горошок

Постільна білизна в горошок

post

Постільна білизна в горошок

Спокійний міцний сон – запорука гарного самопочуття та відмінного настрою на цілий день. Що потрібне для здорового нічного відпочинку? Всього кілька предметів: подушка, зручний матрац, ковдра та постільна білизна. Якісна постільна білизна дозволяє не тільки створити комфортний сон, а й у повному обсязі відновити фізичний та емоційний стан людини. Для кожної жінки важливо мати у своєму арсеналі кілька комплектів не лише гарного, а й якісного постільного. Асортимент ринку постільних речей величезний. Це дозволяє вибрати розмір, тип тканини, колір, дизайн, цінову категорію та виробника.

goroshek-1

Сьогодні в моду увійшла постільна білизна в горошок. Це лаконічне оформлення, яке круто виглядає на ліжку та піднімає настрій, приваблює не лише жінок, а й чоловіків до покупки. Де купити постільну білизну в горошок? Яку тканину вибрати? На всі ці запитання ми відповімо далі.

Види матеріалів, з яких шиють постільну білизну

Запорука здоров'я – постільна тканина високої якості, з натуральних матеріалів. Магазин постільної білизни "Черешенка" спеціалізується лише на якісній продукції. Одна з відомих моделей аксесуару для сну - постільна білизна в горошок . Цей товар дуже популярний. Його беруть не лише для себе, а й на подарунок. Постільне в горошок в інтернет-магазині представлене з різноманітних матеріалів.

Білизна повинна бути повітропроникною, не електризуватися та поглинати вологу. Найкраща тканина для постільної білизни – бавовна. Такий матеріал є натуральним, має доступну ціну, довгий термін служби, витримує велику кількість прання та гігроскопічний. Що таке гігроскопічність тканини, про яку говорять консультанти? Це здатність матеріалу змінювати свою вологість відповідно до показників вмісту вологи зовнішнього середовища. Таку тканину використовують для пошиття не лише постільної білизни, а й спортивної форми, спідньої білизни та одягу для маленьких дітей.

Натуральний матеріал бавовни використовують для виробництва бавовняної тканини. Постільна білизна у горошок магазину “Черешенка” класифікується з урахуванням:

  • візуальної привабливості;
  • наповнення, щільність ниток;
  • принцип обробки тканини.

Реалізація постільної продукції в горошок здійснюється оптом і в роздріб.

До найпоширеніших матеріалів для пошиття постільної білизни (горошок) відносять:

  1. Сатин. Достатньо щільна тканина з відливом, бавовняного виробництва. Полотно сатину. З першого погляду можна подумати, що це шовк, але натуральний склад гарантує тепло та затишок у зимову пору року.
  2. Ситець. Не найкраща тканина для постільної білизни. Не славиться зносостійкістю. При багаторазовому пранні зовнішній вигляд постільного втрачається.
  3. Бязь. 100% бавовна та лідер серед матеріалів, що застосовуються для пошиття постільної білизни. Саме магазин "Черешенка" реалізує постільну білизну з Бязі шикарної якості та класного забарвлення, такий як горошок. Висока зносостійкість, щільність, повітропроникність та, найголовніше, екологічність.
  4. Фланель. Вважається однією з найприємніших і м'яких тканин для постільної. Такий матеріал використовують найчастіше для дитячої постільної білизни.
  5. Ранфорс. Довговічна та міцна тканина, відмінними характеристиками якої є гігієнічність, екологічність та гіпоалергенність.

Кожен вид матеріалу підходить для виготовлення приладдя для сну, що дозволить вам не турбуватися про якість та зручність під час відпочинку. В описі товарів "Черешенка" ви можете вибрати потрібний вам тип тканини, з якої виготовляється постіль у горошок, і зробити замовлення, не виходячи з дому за допомогою наших інтернет-консультантів.

 

Як зробити замовлення в магазині "Черешенка"?

Постільна білизна у нашому інтернет-магазині має зручний сайт, на якому ви з легкістю зможете зробити вибір у роздрібному та оптовому продажу. Кожна позиція на нашому сайті має: фото, тип тканини, ціну, виробника. Дані фільтри дозволяють заощадити час під час пошуку ідеального варіанту. Ціни на постіль у горошок варіюється від 900 грн за комплект. Це дуже вигідна пропозиція з урахуванням натуральності тканини та естетичності оформлення. Кожна постільна білизна супроводжується фотографією, що дозволяє побачити, як вона виглядатиме на ліжку, подушках та ковдрі. Така функція дуже корисна, якщо ви хочете купити постільну білизну в горошок не для себе, а на подарунок близьким.

goroshek-2

Наш сайт передбачає можливість закупівлі продукції для сну оптом, що дає певну знижку, і ваш товар буде коштувати набагато нижче за ціну, на сайті. Оптовим клієнтам також є доставка товару. Це дозволяє отримати велике замовлення в цілісності, безпеці та вчасно. Також наш магазин оптовим покупцям радо пропонує довгострокову співпрацю на вигідних умовах.

Оформити замовлення на постільну білизну у горошок на сайті "Черешенка" ви можете двома способами. Перший – за допомогою сайту, за допомогою натискання кнопки "Замовити". Другий спосіб – у телефонному режимі. На сайті наведені контактні дані представників компанії. Під час дзвінка ви назвете код постільної білизни в горошок або що вам сподобалося, і вже оформите замовлення в такий спосіб. Якщо вам незручно зараз розмовляти, активуйте функцію “Перезвонити мені”, і ми вам зателефонуємо у відповідний час.

Зверніть увагу, на сайті регулярно оновлюється розділ “Акції”, в якому ви можете знайти постільну білизну у горошок вашої мрії. Замовлення в інтернет-магазині "Черешенка" дозволяють заощаджувати час на відвідування магазинів. При цьому ви отримуєте якісний гарний товар, який сприяє міцному та здоровому сну.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед