"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Чим замінити звичайні подушки: огляд альтернативних рішень - подушок з мікрофібри

Чим замінити звичайні подушки: огляд альтернативних рішень - подушок з мікрофібри

post

Постільне приладдя з штучних тканин - практичні, довговічні і універсальні. На піку популярності - подушки з мікрофібри. Представлені вироби підійдуть алергікам і людям з підвищеними вимогами до комфорту. З каталогу інтернет-магазину «Черешенка» ви зможете вибрати і купити подушки оптом і в роздріб. В асортименті зібрана виключно сертифікована продукція від виробників.

Чому варто подушку з мікрофібри купити: особливості матеріалу

Мікрофібра - на 100% штучне волокно. Воно створюється з ниток, які в 16 разів тонше за людську волосину. У складі мікрофібри зустрічаються два основних синтетичних компонента - поліамід і поліестер. Чому варто подушку з мікрофібри купити

Волокна такого плану змішуються в рівних пропорціях. Для створення однієї нитки мікрофібри потрібно до 150 мікроволокон. На зрізі нитка приймає форму п'ятикутної зірки, що безпосередньо відбивається на повітрообміні матеріалу, його гігроскопічність.

Завдяки заявленим особливостям текстилю, подушки з мікрофібри - комфортна і практична альтернатива для сну.

Переваги і недоліки продукції з мікрофібри

Якщо ви плануєте купити подушку для сну з синтетичною основою, зверніть увагу на його переваги та недоліки. Головні плюси, властиві товарам з асортименту магазину:

  • м'якість;
  • 100-процентна гіпоалергенність;
  • відмінна повітропроникність;
  • легкість;
  • антибактеріальність;
  • простий догляд;
  • гарне поглинання вологи і швидке висихання;
  • прискорена сушка навіть при кімнатній температурі;
  • відмінні характеристики.

Подушки з мікрофібри не мнуться, зберігають свою форму, колір. При цьому вони також не притягають пил і інші забруднення, що робить експлуатацію гігієнічної.

Ще одне, не менш важлива перевага - великий вибір продукції. В асортименті інтернет-магазину представлені товари в широкій колірній гамі.

Недоліки матеріалу

Мінуси текстилю представленого типу безпосередньо пов'язані з процесом очищення і обробкою продукції. Подушки з мікрофібри сприйнятливі до хімчистки, тому потрібно бути обережними з пранням і сушінням. Для цього не підійдуть класичні порошки. Переваги і недоліки продукції з мікрофібри

Дитячі вироби, як і постільне приладдя для дорослих, необхідно очищати, дотримуючись наступні рекомендації:

  • прати у пральній машині можна тільки при температурі, що не перевищує 40 градусів;
  • не використовуйте функцію автоматичного віджиму;
  • подушки з мікрофібри необхідно прати, використовуючи спеціалізовані порошки, так як кондиціонери порушують водонепроникні і «дихаючі» характеристики виробів;
  • під час прання відмовтеся від відбілювачів і агресивних засобів для виведення плям;
  • виключіть сушку біля обігрівачів, батарей та інших джерел штучного тепла.

При дотриманні всіх правил прання подушки з мікрофібри збережуть свою форму, відтінок і візерунок. Якщо спальне приладдя «збилося», досить струснути його кілька разів. Так воно швидко поверне свою вихідну форму. Надтонке мікроволокно - м'яке, що гарантує комфорт під час сну.

Подушки з мікрофібри або холлофайберу: за і проти кожного варіанта

Наповнювачі синтетичного походження - одні з найпопулярніших серед широкого асортименту спального приладдя. Вибираючи між ними, важливо об'єктивно оцінити плюси і мінуси кожного.

  • Холлофайбер - неткане полотно, яке виготовляється з спіралеподібних ниток поліестеру, що переплітаються між собою в різних напрямках. Така конструктивна особливість сприяє утворенню великої кількості повітряних камер, що робить матеріал теплим. Купити подушки оптом і в роздріб рекомендується людям з підвищеною чутливістю, астмою або алергією. Переваги виробів з холлофайберу: легкість, «дихаючі» характеристики, відсутність «парникового ефекту».
  • Мікрофібра - унікальне легке мікроволокно, яке за своїми характеристиками практично аналогічно натуральному пуху. Подушки з мікрофібри - довговічні, зносостійкі, легкі. Вони не накопичують пил і сторонні запахи, тривалий час зберігають свою форму.

При виборі варіанту необхідно відштовхуватися від особистих переваг. Товари з холлофайберу - перевірені часом, тому ви можете не сумніватися в їх якості. Вироби на основі мікроволокна тільки почали завойовувати популярність на українському ринку.

Вибір продукції з наявності: ключові параметри

Підбираючи подушки з мікрофібри, варто звертати увагу не тільки на оформлення, а й на ряд першочергових критеріїв: Холофайбер

  • призначення виробу;
  • розміри;
  • жорсткість;
  • форма.

Кожен параметр безпосередньо визначає відчуття під час сну і самопочуття вранці. В асортименті інтернет-магазину «Черешенка» представлена велика різноманітність товарів безпосередньо від виробників. Ви можете підібрати їх безпосередньо за рекомендаціями, наведеними нижче.

Призначення і форма

Форма подушки з мікрофібри безпосередньо визначається призначенням. Основні групи:

  • для сну - представлені як в класичній формі (квадратні, прямокутні), так і в специфічній - з незвичайними виїмками і валиками для підтримки шиї, спини і хребта; при виборі важливо враховувати індивідуальні потреби і анатомічні особливості шийного відділу кожного члена сім'ї;
  • декоративні - запропоновані у великій різноманітності форм, стилів і відтінків; під час покупки варто орієнтуватися на колірну гаму, переважну в інтер'єрі.

Розміри

Подушки з мікрофібри в масовому виробництві запропоновані в стандартних розмірах:

  • 50 * 50;
  • 50 * 70;
  • 70 * 70.

Крім цього, в продажу можна знайти товари в незвичайному виконанні. Під час підбору відштовхуйтесь від особистих переваг і власного уявлення про комфорт.

Жорсткість і висота

Якщо ви не знаєте чітких параметрів, зверніть увагу на стандартний показник ширини. Вона повинна дорівнювати ширині плеча (в середньому близько 10-15 см). Жорсткість подушки з мікрофібри важливо підбирати виходячи з пози, в якій ви найчастіше спите.

М'які - альтернатива для людей, які люблять спати на животі. Товари середньої жорсткості - універсальний варіант для тих, хто відпочиває на спині або боці. Жорстка набивка - рішення для людей з проблемним хребтом.

Нові подушки з мікрофібри не виділяють неприємний запах, так як синтетична набивка сертифікована і відповідає стандартам якості. У комплекті з виробами поставляється документація, що підтверджує екологічність і безпеку товарів.

Загальні характеристики товарів з асортименту

Подушки з мікрофібри забезпечують хорошу підтримку спини, шиї і голови під час сну. Силіконізовані поліефірні волокна добре тримають форму і не збиваються при цьому в грудки.

Головна відмінна риса вироби - тактильні відчуття. З ним постільне приладдя нагадує продукцію з натурального пуху. Представлене виріб - універсальний, тому підходить людям, що страждають на алергію. Воно не вбирає запахи і не притягує пил.

Додатковий бонус - легке прання. Очищати таку продукцію можна звичайним способом в пральній машині, дотримуючись запропонованих рекомендацій.

Конструкційно вироби доповнюються кантом з атласу і віскози, що утримує форму виробу протягом тривалого часу. Завдяки тому, що тканина виготовляється з найтонших волокон, вона м'яка і приємна на дотик. Представлений кант також буде виконувати декоративну функцію, якщо ви плануєте експлуатувати виріб без наволочки.

Відмінна особливість матерії - не поглинання вологи, а її пропускання через себе. Завдяки цьому подушки з мікрофібри швидко висихають. За експлуатаційними властивостями представлена синтетична тканина більше за інших нагадує бавовна. Спальне приладдя такого плану не електризується.

Відгуки споживачів: використання подушки з мікрофібри

Сьогодні все більше покупців віддають перевагу товарам на основі синтетичних волокон. За своєю якістю і заявленим характеристикам вони нічим не поступаються натуральним аналогам. При цьому їх вартість на порядок нижче. Переваги, які відзначили покупці, використовуючи вироби з мікрофібри: Подушки з мікрофібри

  • 100-процентна екологічність, безпека і натуральне походження;
  • комфорт, м'якість;
  • зручність під час сну, правильна підтримка шиї і голови;
  • простий догляд;
  • доступна вартість.

Якщо хочете забезпечити собі максимум комфорту під час сну, то рекомендується придбати подушку 70 на 70. Це великі моделі спального приладдя, що гарантують м'якість, практичність і зручність. Дитячі моделі - компактніше. В асортименті магазину «Черешенка» зібрані вироби в широкій палітрі кольорів, з різноплановими візерунками, малюнками.

Грамотний підхід до вибору: які подушки з мікрофібри краще купити

При виборі постільних речей перш за все рекомендується проаналізувати склад. Волокно мікрофібри може складатися з таких компонентів: натуральна бавовна, штучні нитки, віскоза, поліамід і поліефір. В асортименті зібрані високоякісні сертифіковані товари за доступними цінами. При оптовому придбанні покупці отримують додаткову знижку.

Основну роль при виборі подушки з мікрофібри грають ключові особливості матеріалу підстави: міцність, відмінна теплоізоляція, стійкість до линяння, швидка сушка, простота експлуатації.

При правильному догляді подушки з мікрофібри прослужать вам більше 5-7 років. Хороша зносостійкість запобігає протирання, розриви та інші зовнішні пошкодження. При цьому відтінок залишиться яскравим, глибоким і насиченим навіть через кілька очисних циклів.

Ще один не менш важливий фактор, що впливає на вибір, - естетичність. Якщо ви заснули на подушці з мокрою головою, на поверхні не залишаться розводи. Пориста структура забезпечує миттєве поглинання вологи і таке ж швидке висихання.

З асортименту ви зможете вибрати подушки з мікрофібри з таким складовим наповненням, як:

  • мікромодала - тканина з основою з бамбукової целюлози, яка гарантує м'якість, зносостійкість і міцність виробів;
  • тенсел - волокна поліаміду з ніжною, делікатною структурою;
  • міряв - один з найдорожчих матеріалів, для якого характерні високі антисептичні властивості.

Фахівці магазину «Черешенка» при необхідності проведуть детальну консультацію та допоможуть з вибором продукції з каталогу. У продажу представлені високоякісні товари від виробника за конкурентною вартістю в Україні.

Компанія пропонує вигідні умови співпраці для власників власних магазинів і торгових точок. Замовникам оптових партій запропоновані знижки та вигідні акційні пропозиції. Завдяки цьому ви зможете сформувати власний асортимент високоякісних товарів при вигідній закупівельній ціні.

Мікрофіброві вироби в каталозі «Черешенка» - це комфортний і спокійний сон. Товари в продажу розподіляються на групи по конструкційним особливостям, розмірам та іншим параметрами. Хороша повітропроникність запобіжить перегрівання і забезпечить нормальний повітрообмін. Гіпоалергенність робить вироби практичною альтернативою для людей з підвищеною чутливістю і схильністю до алергічних реакцій.

Слідкуйте за оновленнями сайту, щоб не пропустити нові надходження, акції та знижки. Якщо у вас виникли труднощі з вибором продукції та замовленням великої партії, зв'яжіться з менеджером онлайн або по телефону.

Високоякісні синтетичні товари здатні повністю замінити натуральну продукцію. Купуючи їх, ви позбавляєте себе від необхідності дотримуватися специфічних правил догляду, очищення. На відміну від виробів з натуральної сировини, товари з каталогу на основі синтетичних волокон - недорогі, довговічні, зносостійкі, практичні і стильні одночасно.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед