"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Екологічна постільна білизна: як вибрати матеріали, що не шкодять здоров'ю

Екологічна постільна білизна: як вибрати матеріали, що не шкодять здоров'ю

post

Сьогодні більшість споживачів намагається дбати про довкілля, прагне берегти природу. Люди сортують сміття, заощаджують ресурси, а також надають вагомого значення тому, з чого виготовлені вироби будинку. Екологічна постільна білизна стає раціональним рішенням.

Текстильні вироби здатні покращити якість сну, доставити комфорт та затишок. У процесі виробництва не використовуються пестициди, які можуть зашкодити здоров'ю людини. Частина приладдя є повністю біорозкладним. Продукція для сну такого плану може похвалитися антибактеріальними властивостями. Більше того, воно сприяє здоровому сну.

EKO-2

Навіщо потрібно використовувати екологічну постільну білизну?

Відомо, що людина проводить у ліжку третину свого життя. Тому так важливо серйозно та відповідально підходити до вибору спального приладдя. Від них залежить, як ми почуватимемося уві сні, чи все нас задовольнятиме.

Чи буде виріб якісним та довговічним, залежить від матеріалу , який було взято для виготовлення. Не варто економити, краще віддавати перевагу натуральним щільним тканинам. Подібні вироби не полиняють, навіть якщо їх піддати численним пранням. До того ж не розійдуться по швах і збережуть колишній привабливий вигляд.

Щоб не виникало проблем зі здоров'ям та загальним самопочуттям, бажано вибирати екологічну постільну білизну . Воно добре пропускає повітря і не електризується. А ще воно виглядає елегантно, модно, бездоганно.

Популярні матеріали для натуральної постільної білизни

На ринку тканин існує кілька матерій, з яких виготовляється постільна білизна , що не завдає шкоди людині. Серед них:

  1. Бавовна – відмінна тканина для приладдя для сну. Його перш за все цінують за прийнятну ціну, тривалий термін експлуатації, гігроскопічність. Бавовняне волокно виступає натуральною сировиною, з якої виходить тканина для створення одягу та домашнього текстилю. Щоб полотно було стійким до деформації та еластичним, у процесі виробництва використовують добавки. Найчастіше це поліестер, віскоза. Волокна можуть переплітати різними способами. Тип плетіння впливає на жорсткість, м'якість та щільність речі. Матеріали для натуральної постільної білизни класифікуються в залежності від фактури, щільності, методу переплетення, технології обробки.
  2. Страйп-сатин – у складі матеріалу знаходиться натуральна 100% бавовна, що робить її м'якою, ніжною. Постільна білизна із страйп-сатину дарує комфортний та прекрасний сон. Завдяки страйп-плетінню тканина виходить міцною, стійкою до зношування. Екологічну постільну білизну можна прати багаторазово. Матеріал є гіпоалергенним, не здатний викликати подразнення на тілі. Через це приладдям можна користуватися навіть людям, які страждають на алергію.
  3. Сатин – моделі виглядають ефектно та шикарно, відрізняються чудовими експлуатаційними властивостями. Комплекти можна прати необмежену кількість разів, при цьому вони зберігають початкові розкішний вигляд. Екологічна постільна білизна не схильна давати усадку, майже не змінюється і не линяє за рахунок відмінної стійкості барвників. Сатин не електризується, вважається гіпоалергенним.

На окрему увагу заслуговує постільна білизна з еко-бязі . Воно чудове на дотик, відрізняється гігроскопічністю, не має проблем з вбиранням рідин, це стосується й людського поту. Матеріал має демократичну вартість, тому пристосування для сну обійдуться недорого. Натуральний матеріал добре пропускає повітря, даючи можливість тілу дихати.

Догляд за екологічною постільною білизною

Щоб екологічна постільна білизна прослужила довго і правильно, необхідно забезпечити правильний догляд. Наприклад, страйп-сатин є невибагливим полотном, хоча прати речі з нього бажано окремо. Ідеальна температура води для прання має бути не більше 40 градусів. Ось ще деякі рекомендації для догляду:

  • приладдя треба вивернути навиворіт перед тим, як прати;
  • якщо страйп-сатин кольоровий, то потрібно для прання використовувати засоби, в яких немає компонентів, що відбілюють;
  • Гладити дозволяється лише трохи вологу екологічну постільну білизну і причому з вивороту.

Якщо говорити про бязі, то рекомендується прання за 40 градусів. Обороти машинки краще виставляти на 800-900 оборотів на хвилину. Не виключено сушіння в барабані сушильної машини, але тільки якщо буде вибрано делікатний режим сушіння. Слід відмовитися від відбілювачів. Глажка допускається з лицьового боку. Температура праски не повинна перевищувати 200 градусів.

EKO-1

Покупка в інтернет-магазині

Текстильні компанії практикують застосування спеціальних технологій для забезпечення захисту від бактерій та алергенів. За рахунок використання антибактеріальних засобів на тканинах виходить звести до мінімуму ймовірність зараження та захворювань. За допомогою нових технологій антиалергенної обробки люди з алергією можуть не хвилюватися та спати на органічній постільній білизні спокійно.

Органічне виробництво сьогодні виступає трендом у всьому світі. І однією з ознак сучасного приладдя є екологічність. Придбати якісні товари за доступними цінами дозволяє магазин постільної білизни . Провідні виробники використовують природні матерії та технології. Це допомагає знизити вплив на довкілля, зменшити застосування шкідливих речовин та відходів.

Екологічну постільну білизну можна замовити на сайті інтернет-магазину «Черешенка». У каталозі представлені фото кожної моделі, їх можна купити оптом та в роздріб. Багатий асортимент продукції допоможе полегшити вибір. Є послуга доставки , завдяки чому повністю натуральне спальне буде отримане вчасно.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед