"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Сімейна постільна білизна з сатину: особливості, специфіка вибору і переваги

Сімейна постільна білизна з сатину: особливості, специфіка вибору і переваги

post

Сьогодні на полицях магазинів можна побачити величезну кількість всіляких комплектів спального приладдя. Різноманіття забарвлень, розмірів, форм, принтів, малюнків - кожен знайде ідеальний варіант для себе. Пари, як правило, вибирають постільну білизну сатин сімейний. Воно дуже зручна в тому плані, що вночі учасникам сну не потрібно боротися за одну ковдру, адже в наборі йде два полуторних підодіяльника. Саме цей параметр відрізняє комплект від інших видів. Подібні речі дійсно забезпечують спокійний і солодкий сон. До того ж вони вселяють упевненість, що під час відпочинку вас ніхто не потривожить і не стягне у вас улюблену ковдру.

Якщо ви вирішили придбати постільну білизну сатин сімейний або з іншого матеріалу, варто спочатку розібратися, що це взагалі таке, що входить в комплект, як за ним доглядати.

Як обрати

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Сатину №1097AB Черешенка™

Правильний вибір постільного набору - гарантія гарного самопочуття, комфортного сну і чудового настрою. Зазвичай при підборі цього товару потрібно керуватися певними критеріями. Важливу роль відіграє колір білизни, з якої тканини воно зшите, якими властивостями володіє, чи не має неприємного запаху.

Щоб не помилитися і вибрати відповідну постільну білизну сатин сімейний , рекомендуємо звертати увагу на такі аспекти:

  1. Правильно підбирайте розмір . Існує кілька різновидів комплектів спального приладдя. Це односпальні, полуторні, двоспальні, євро. Якщо, вимірявши ковдру, матрац і подушки, ви точно знаєте, що вам потрібно постільна білизна сатин сімейний , можете рухатися до наступного пункту.
  2. Враховуйте якість. Вироби обов'язково повинні пропускати повітря. На них ви будете проводити велику кількість часу, тому повинні відчувати себе комфортно. Якщо товар знаходиться в красивій міцній упаковці, де міститься інформація про виробника (повна назва компанії, адреса, телефон), це говорить про високу якість речей.
  3. Ретельно вибирайте тканину. Великим попитом користується натуральна сировина для пошиття зазначеної продукції. Наприклад, для постільної білизни сімейної сатин виступає одним з кращих варіантів тканини. Вироби з нього дуже міцні, мають елегантний зовнішній вигляд, на поверхні присутній легкий блиск, що красиво виглядає в загальному інтер'єрі кімнати.
  4. Уважно оглядайте шви. Вибираючи спальний набір, витягніть з нього всі предмети комплекту і гарненько їх огляньте. Особливу увагу приділіть підодіяльнику і наволочкам з вивороту. Якщо це і правда якісні приналежності, вони будуть прострочені спеціальним подвійним швом, а краї їх будуть заховані усередині. Якщо ви бачите, що вони не оброблені, залишайте в стороні ці речі і переходите до наступних. Використані в виробництві нитки повинні відповідати кольору матеріалу і бути міцними.

Також дивіться, щоб сімейний комплект постільної білизни (сатин) був зшитий з цільного текстильного полотна і там не було швів посередині. При наявності вишивок, рюш і інших прикрас переконайтеся в їх якості, щоб вони не доставляли незручностей під час використання.

Більш того, варто підібрати колірну гаму і малюнок. Для цього беріть до уваги відтінки, які домінують в спальні. Бажано, щоб постільна білизна сатин сімейний ( або виготовлена з іншого матеріалу) гармоніювало з забарвленням шпалер, штор та інших предметів інтер'єру.

Можна вибирати колір і за призначенням. Наприклад, якщо ви плануєте придбати комплект тільки для відпочинку, віддавайте перевагу нейтральним відтінкам, тоді як насичені підійдуть для пристрасної ночі з партнером.

При бажанні насолодитися спокійним сном вибирайте вироби з дрібним малюнком, а якщо хочете повноцінно відпочити після важкого дня, підбирайте речі з геометричним принтом.

Сатин - кращий матеріал для постільної білизни

Якщо ви мрієте мати на своєму ліжку м'яку, розкішну, міцну і якісну тканину, пропонуємо звернути увагу на постільну білизну сатин сімейний . Речі з цієї матерії можуть використовуватися на щоденній основі. До того ж якщо ви прихильник частих прань, цей варіант буде доречним. Сатинова білизна легко витримує близько 400 прань, що перевершує навіть одну із самих зносостійких тканин - льон.

Існує кілька класифікацій зазначеної матерії. Її поділяють по:

  • типу ниток, використаних при плетінні (бавовняні, сумішеві, сатин-атлас і дубль); 
  • кількості ниток і щільності (стандартний, сатин-жаккард, страйп, твил); 
  • увазі фарбування (вибілений, гладкофарбований, набивний, друкований).

Дуже популярний страйп-сатин, який вважається різновидом жаккардового. Його особливість - малюнок на полотні у вигляді смуг, завдяки яким матерія і отримала свою назву. Це полотно поставляє безліч компаній, розташованих в таких країнах, як Пакистан, Туреччина , Китай. Технологія виробництва майже скрізь однакова, хіба що деякі етапи можуть відрізнятися. За основну сировину береться бавовна, яка проходить процедуру мерсеризації.

Найчастіше вид полотна і його ціна залежить від якості і кількості застосовуваних ниток бавовни. Бюджетні варіанти мають на увазі виготовлення матерії з бавовни і синтетичних матеріалів. Елітні дорогі тканини містять в своєму складі 100% -ву бавовну.

Відмітна ознака зазначеної тканини - незвичайний вид плетіння. В основі задіяні щільні нитки, тоді як лицьова сторона має тонкі кручені нитки. До речі, саме через це постільна білизна сатин сімейний володіє витонченим блиском.

Характерні властивості матерії:

  1. Висока щільність. Від того, яка кількість ниток використовується під час виробництва, залежить майбутня різновид сатину. На 1 кв. см може піти від 85 до 200 ниток. Це сприяє підвищеної зносостійкості, збереженню первинного красивого зовнішнього вигляду навіть через кілька років старанного використання.
  2. Гіпоалергенність. Постільна білизна сатин сімейний ідеально підходить дітям, людям з дуже чутливою шкірою. Воно не викликає свербіж, алергію, подразнення (за умови, що в складі присутні тільки натуральні матеріали).
  3. Специфічне виробництво. Складна процедура створення матерії говорить про те, що вона проходить ретельну обробку і проходить суворий контроль якості на кожному етапі. Це підвищує попит на тканину.

Продукція з цього матеріалу не зношується, виглядає дуже благородно навіть по закінченню багатьох років. Вона відмінно переться, швидко висихає і прекрасно прасується. Як правило, виробники вказують рекомендації по догляду за сатиновими виробами. Потрібно тільки слідувати правилам і виконувати всі точно, що зазначено на упаковці.

Особливості комплекту з сатину

Сімейний набір спального приладдя з вказаною матерії добре показує себе в експлуатації. Речі майже не мнуться, навіть якщо використовувати їх тижнями. Просто поправте простирадло і струсіть ковдру, і ви отримаєте свіжу, красиву, чисту постіль.

Білизна з сатину буде виглядати дорого в будь-якому інтер'єрі (особливо, якщо буде відповідати за стилем і забарвленню). Спальня перетвориться в затишне місце для відпочинку і сну. Чималий плюс, яким володіє постільна білизна сатин сімейний , - його вартість в порівнянні з шовком.

Ще одна перевага використання сатинового спального комплекту полягає в його властивості утримувати тепло. Його можна сміливо застосовувати взимку і не переживати про комфортний сон.

Сьогодні на текстильному ринку представлений величезний вибір відповідної продукції. Можна вибрати будь-яку колірну гаму, малюнок, принт в залежності від своїх уподобань і потреб. Багато магазинів пропонують купити тканини оптом, щоб заощадити гроші, не шукати окремо матеріал після використання придбаної партії.

Постільна білизна сатин сімейний складається з:

  • 2-4 наволочок; 
  • 1 простирадла; 
  • 2 підковдр. 

Іноді виробники можуть варіювати розміри речей, але при цьому не порушують стандарти розмірів. Щоб не помилитися з вибором, заздалегідь потрібно знати параметри своєму ліжку: довжину і ширину матраца, ковдри і подушок.

Постільна білизна сатин сімейний вимагає грамотного догляду - це запорука довгої і надійної служби. Для такого набору бажано виділяти окремий кошик, який варто встановити в місці, захищеному від скупчення вологи і відкритому для свіжого повітря. Прання та прасування повинні здійснюватися згідно з маркуванням. Речі краще сортувати за кольором і ступеня забруднення для прання, сушити на свіжому повітрі, уникаючи попадання прямих сонячних променів.

Прасувати вироби потрібно з вивороту, а зберігати в сухому і добре провітрюваному місці. Допускається розкладати їх окремо або комплектом. Міняти постільну необхідно раз на тиждень. Якщо у нього є малюнок, перед пранням вивернути навиворіт.

З яких тканин ще шиють речі для сну?

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Сатину №110AB Черешенка™

Вибираючи, яку тканину краще для постільної білизни придбати, керуйтеся своїми відчуттями. Звичайно, сатин дуже зручний і має чудові експлуатаційні характеристики. Але це не єдиний матеріал, з якого виготовляють спальне приладдя. Також використовують:

  1. Бавовна - гігроскопічний, невибагливий в догляді, міцний, безпечний, довговічний, практичний, екологічно чистий, не електризується, не викликає алергії.
  2. Жаккард - гладкий, має складне плетінням, виготовляється як з натуральної бавовняної, так і синтетичної сировини. При експлуатації показує хорошу опірність високих температур.
  3. Ранфорс - найміцніша тканина для постільної білизни і в той же час щільна і гладка, зазвичай має різні малюнки у вигляді тонких ліній і габаритних декорів.
  4. Бамбук - відрізняється антисептичними властивостями, м'якістю, глибоким натуральним блиском, привабливим виглядом.
  5. Шовк - якщо порівнювати постільну білизну сатин сімейний з шовковим, то останнійй коштує дорожче. Звичайно, є дешеві аналоги, але вони істотно поступаються за якістю.
  6. Махра - дарує комфортні відчуття при зіткненні з тілом. У махрових виробах неможливо замерзнути.

Бязь, батист, атлас, ситець - це теж затребувані тканини для пошиття домашнього текстилю. При виборі найбільш придатною враховуйте сезонність, для яких цілей ви збираєтеся використовувати білизну, передбачуваний термін служби. Якщо купується в подарунок, варто врахувати побажання людини.

Переваги сімейного набору

Зазначена різновид спального комплекту дуже популярна з кількох причин:

  1. Це справжній порятунок для пар, які не можуть прийти до угоди і користуватися однією ковдрою.
  2. Це ідеальний варіант для великому ліжку, де одну ковдру буде виглядати безглуздо.
  3. Виручає, коли тіла партнерів мають різні температурні показники. Два полуторних ковдри допомагають позбутися від неприємних відчуттів під час сну при контакті з іншою людиною.

Сімейний комплект вибирають і ті, хто не може змиритися з негарним оформленням спальні. Дві ковдри можна елегантно викласти на ліжку (тим більше, якщо вона розміру king size).

А ще набагато простіше перестилати ліжко, змінюючи підковдри з двома полуторними ковдрами невеликого розміру, ніж з одним, але величезним.

Де краще купувати

В інтернет-магазині «Черешенька» раді вітати всіх, хто бажає мати у себе вдома практичну, розкішну постільну білизну сатин сімейний, купити його можна на сайті за вигідною ціною. У продажу представлений широкий асортимент товарів. Ви можете ознайомитися з каталогом рушників, покривал, пледів, подушок, тканин. Інтернет-магазин продає продукцію оптом і в роздріб.

Замовити вироби легко в один клік - просто вкажіть ім'я, телефон, і менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом, щоб оформити покупку. Зробити це можна без фахівця, перейшовши на сторінку оформлення заявки.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед