"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Червона постільна білизна - родзинка вашої спальні

Червона постільна білизна - родзинка вашої спальні

post

Спальня – місце відновлення сил. Це одна з найінтимніших кімнат у будинку. Центральне місце в ній займає ліжко, тому правильно підібрана постільна білизна дуже важлива. У моду входить мінімалізм, строгість та лаконічність. Сьогодні більшість покупців віддають перевагу однотонній білизні. Часто це саме червона постільна білизна.

Червоний колір символізує вогонь та пристрасть. Для створення романтичної атмосфери кращого колірного рішення не придумати. Експерти вважають, що він сприяє стабілізації серцебиття та нормалізації тиску. Колір та матеріал постільної білизни впливає на якість сну, тому необхідно знати, як створити правильну атмосферу.

Як вибрати постільну білизну

Домашній текстиль представлений широким асортиментом. Різноманітні моделі, тканини, забарвлення можуть спантеличити навіть найдосвідченіших господинь. Щоб вибрати якісний комплект, необхідно знати, які параметри слід враховувати. При виборі тканини віддайте перевагу тканинам, які можуть пропускати повітря та вбирати вологу:

  • льон;
  • бавовна;
  • бязь;
  • сатин;
  • шовк;
  • бамбук.

Бавовна є найпоширенішим матеріалом для пошиття постільної. Він витримує максимальні температури, швидко сохне, чудово вбирає зайву вологу та пропускає повітря. Бавовняний комплект підійде як для зими, так і для літа. Це міцна та надійна тканина, яка прослужить довгі роки. Також виробниками широко застосовується бязь. На дотик він щільніший за бавовну, що забезпечується щільністю переплетення. Постільна білизна з бязі відрізняється чудовим співвідношенням ціни та якості.

Не поступається за своїми характеристиками постільна білизна зі страйп-сатину. Однотонні комплекти із цієї тканини стали трендом. Блиск і м'якість люксового матеріалу потрапили в серце цінителів якісного постільного. Гіпоалергенний текстиль не електризується, розкішно виглядає, не вимагає спеціального догляду та при цьому довговічний. Що може бути краще?

Якісними є і комплекти із ранфорсу. Це мікс сатину та бязі. Матеріал взяв усе найкраще від бавовни. Постільна білизна з ранфорсу має яскраве та привабливе забарвлення. Магазин постільної білизни "Черешка" пропонує широкий вибір якісних тканин, кольорів та розмірів.

Характеристики тканини

Червона постільна білизна

Важливо звертати увагу на зносостійкість та міцність матеріалу. Регулярне прання може позначитися на комплекті, особливо якщо це кольорове, наприклад бордова постільна білизна. Слід мінімізувати кількість барвників тканини. Несумлінні виробники здешевлюють продукт за допомогою використання дешевих тканин та агресивних барвників. З натуральних тканин навіть червона постільна білизна залишатиметься яскравою та радуватиме Вас.

Білизну потрібно підбирати відповідно до розмірів ліжка, які слід уточнити до покупки. Червона постільна білизна євро і двоспальний комплект значно відрізняються в розмірах, тому не варто нехтувати цією характеристикою. Навіть якщо комплект не виявиться малий, зайва довжина тільки заважатиме і приноситиме дискомфорт. Вибираючи комплект, вивчіть етикетку. Вона має містити таку інформацію:

  • контакти виробника;
  • склад тканини;
  • перелік всіх складових комплекту;
  • правила догляду.

Виробники якісних наборів зазначають всю необхідну інформацію.

Щільність тканини – важливий показник її практичності та довговічності. Навіть запах може свідчити про якість матеріалів. Якщо є сторонні хімічні аромати, швидше за все, використовувалися шкідливі барвники. Це в кращому випадку призведе до того, що комплект не прослужить довго, а в гіршому може викликати алергічні реакції. Тому коли купуєте кольорове, наприклад червону постільну білизну, варто звертати на це увагу.

Догляд за постільною білизною

Від дотримання рекомендацій щодо догляду залежить довговічність виробу. Кожна тканина має свої вимоги до прання. Сатинову постільну білизну перший раз необхідно прати при температурі 40 градусів. Наступні рази допускається підвищення температурного режиму до 60 градусів. Обов'язково потрібно вивертати виріб навиворіт. За цими ж правилами слід доглядати і за комплектами з бязі.

Лляну постільну білизну білого кольору можна прати при температурі 90 градусів. Для кольорового вибирайте 40-60°C. Для білих комплектів можна використовувати відбілюючі засоби.

Де купити червону постільну білизну

Червона постільна білизна

Купити червону постільну білизну від перевірених виробників легко та зручно у магазині “Черешка”. Завдяки якісним фото на сайті можна розглянути усі деталі. Прийнятні ціни та широкий асортимент розмірів дозволяє кожному вибрати необхідну для себе модель. Придбати вироби можна як оптом, так і в роздріб. Разом із комплектом постільної білизни покупці можуть замовити:

  • пледи, покривала;
  • подушки, ковдри;
  • рушники;
  • шкарпетки;
  • домашні та спортивні костюми;
  • термобілизну;
  • тканини.

А заглянувши до категорії “Акції”, завжди можна зробити покупку ще вигідніше. Інтернет магазин працює без вихідних, щоб клієнти могли зробити замовлення в будь-який зручний час, а його обробка не тривала довго.

Оплата і доставка

"Черешенка" співпрацює з багатьма транспортними компаніями, тому клієнтам доступно кілька способів оплати. Оплата можлива готівкою при отриманні, а також безготівковим переказом на рахунок.

Щоб уникнути спірних ситуацій, покупцям слід перевіряти свій товар на місці при отриманні. Зазначимо, що менеджери перед складанням попередньо перевіряють упаковку на наявність дефектів, але при транспортуванні можуть статися непередбачені ситуації. Магазин піклується про своїх клієнтів, тому пропонує якісну червону постільну білизну, а також білизну у безлічі інших кольорових забарвлень за прийнятними цінами.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед