"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Українська постільна білизна

Українська постільна білизна

post

Хороший та якісний комплект постільного текстилю – не розкіш, а необхідність. Набір високої якості є важливим для повноцінного релаксу. Вибрати українську постільну білизну – це найкраща ідея для відпочинку. Ви зможете повністю розслабитися та відчути заряд енергії після здорового сну.

Правильний вибір текстильних виробів для спальні

Розумний вибір якісного спального набору – запорука його довгої служби. Щоб точно знати, який із запропонованих підійде найкраще, варто ознайомитись з такими критеріями:

  1. Виробник. Зробіть акцент на постільну білизну українського виробництва, це буде найкращим рішенням. Про продукцію ви можете знайти більш ніж достатньо позитивних відгуків.
  2. Комплектація. Щоб забезпечити естетичність спального місця, обов'язково вибирайте саме повний набір.
  3. Розмір. Обов'язково перед вибором текстилю для сну перевірте точну відповідність розмірів, чи сходяться ваші із зазначеними у характеристиках обраної моделі.
  4. Матеріал. Завжди звертайте увагу на те, з яких складових воно виготовлене. Показник натуральної бавовни повинен бути не нижче 80%.

Бажаєте дійсно якісний та безпечний для здоров'я комплект? Магазин постільної білизни "Черешенка" пропонує свій каталог товарів. Вибирайте постільну білизну від українського виробника, і термін служби радуватиме вас не один рік.

Вибираємо тканину для домашнього текстилю

Головним питанням для покупця завжди залишається, яка тканина найкраще підійде для спального приладдя. Зверніть увагу на українську постільну білизну, воно відрізняється м'якістю, якістю та зносостійкістю. На сьогоднішній день існує величезний асортимент тканин. Поговоримо про деякі з них:

Українська постільна білизна

  1. Бязь - її часто використовують для шиття комплектів домашнього текстилю. Добре переносить прання в машині, потім залишається м'якою. При правильному догляді зовнішні характеристики не зміняться і білизна прослужить вам набагато довше. Гіпоалергенність робить чудовим текстилем для дитячого ліжка. Ця натуральна тканина відрізняється гарною якістю та невисокою ціною
  2. Ранфорс – є 100% натуральним матеріалом, надійним та міцним. Виріб має природну циркуляцію повітря, в спеку надає комфортну прохолоду, а взимку– тепло та затишок. Постільний набір з ранфорсу є екологічно чистим, довговічним та невибагливим у догляді. Цінова політика не більше середнього.
  3. Сатин – бавовняний матеріал має блиск на лицьовій стороні, схожий на шовк через особливу технологію плетіння. Дивовижний зовнішній вигляд чудово впишеться у вашу спальню. Можна спокійно прати в машинці, не деформується і швидко сохне. Своєю ціною сатиновий набір приємно здивує. Найчастіше його ще називають єгипетська бавовна.
  4. Страйп-сатин – цю тканину не сплутати ні з чим. Шикарний, вишуканий і просто чудовий матеріал. У перекладі з англійської "stripe" - "смуга", саме через ці смуги на тканині і отримав свою назву. Це текстиль, в його основі 100% бавовна, тканина найвищої якості. Постільна білизна із страйп-сатину впишеться в будь-яку спальню завдяки своїм пастельним, гарним тонам. Не особливо підходить у спеку тому, що через свою щільність погано пропускає повітря. У догляді простий, прати навиворіт у пральній машині при 40 градусах. Вартість комплекту становитиме вище середнього.
  5. Жаккард –матеріал преміум-класу. Висока щільність та якість, вишуканість та краса, відрізняється своєю приємною текстурою. Стійкий до деформації, не дає усадки, добре тягнеться та пропускає повітря. Цю білизну досить легко прати, але потрібна акуратність у цій справі, температура має бути не вище 30 градусів. Основний мінус -ціна (найдорожча зі всіх).

Після інформації про різні види тканин та їх особливості можна рішуче вирушати за покупкою. Ви однозначно зробите правильний вибір і залишитеся задоволені своїм придбанням.

Типи та розміри комплектів

Підбираємо постільну білизну. Щоб новий набір сів ідеально і не висів, вам потрібно уважно вимірювати своє спальні приналежності - ковдру, підковдра, матрац і наволочку. Розглянемо існуючі у нашому магазині розміри:

Українська постільна білизна

  • Полуторний має в наборі: простирадло – 150х220 см, наволочка – 70х70 см, підковдра – 150х220 см;
  • Двоспальний укомплектований так: простирадло – 220х220 см, підковдра – 180х220 см, дві наволочки – 70х70 см;
  • Сімейний включає: підковдра 2 шт. - 150х220 см, простирадло - 220х240 см, дві наволочки - 70х70 см;
  • Євро має в наборі: простирадло – 220х240 см, підковдра – 200х220 см, дві наволочки – 70х70 см;
  • Дитяча білизна в тому самому розмірі, що і полуторна, відрізняється лише яскравим декоруванням у вигляді малюнків та супергероїв.

Майте на увазі, що у різних виробників текстиль може трохи відрізнятися за розмірами, пам'ятайте це при виборі необхідного виробу. Постільна білизна має відповідати саме цим вищезгаданим розмірам.

Купуємо українську постільну білизну

У магазині «Черешенка» у вас є можливість купити українську постільну білизну в роздріб або оптом за доступними цінам. У каталозі можна знайти різноманітну постільну білизну на будь-який випадок. Кожен товар розбитий за категоріями та характеристиками. Крім того, ви можете визначитися з малюнком та кольором за наданими фото. Це дає можливість легко зорієнтуватися в асортимент та швидко знайти необхідний товар.

Скористайтеся фільтром - вам буде легко вибрати потрібний розмір, тканину та потрібну модель. Замовити українську постільну білизну можна у кілька натискань клавіш. Вибравши бажаний дизайн, розмір текстилю та потрібну кількість одиниць, переходьте до оформлення замовлення. Залишилося вирішити, яким способом буде здійснено оплату та тип доставки, і вуаля, ваш товар вже мчить до вас.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед