Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Постільна білизна сатинова з 3D малюнками

Об'ємна постільна білизна сатин

post

Купівля спального текстилю для дорослого чи дитини – особлива справа, адже від правильного підходу залежатиме якісний здоровий відпочинок. При цьому важливо пам'ятати про затишну обстановку, провітрювання кімнати, приділити час невеликим ритуалам перед сном, які допомагають міцно та солодко заснути.

Для виробництва може бути використана різна сировина: натуральна, сумішова та штучна. Рекомендуємо віддати перевагу першому типу. Наприклад, гарна об'ємна постільна білизна сатин – чудовий варіант зробити ліжко акцентом вашого приміщення. Для вибору комплекту є багато причин. Давайте разом розберемося в тонкощах покупки спального приладдя, а також дізнаємося про модні тенденції цього року.

Види бавовни та постільна білизна сатин

3D-satun-2

Бавовна як похідна для тканини почали використовувати ще з давніх-давен. Це тип натурального волокна бавовнику, який складається з целюлози органічної сполуки. З нього роблять пряжу, потім тчуть або в'яжуть, щоб отримати м'яку, але міцну матерію. Хоча його раннє виробництво сходить до п'ятого тисячоліття до нашої ери, бавовняне полотно, як і раніше, широко використовується. Насправді це найвідоміший у світі текстиль.

Крім цього, для пошиття якісних наборів для сну можуть використовуватися льон, бамбук, тенсел, шовк, поліестер. Сумішеві матерії роблять комплект міцнішим і довговічнішим, завдяки тому, що до складу додається штучна нитка. Розпізнати натуральний шовк буває складно, та й за ціною він буде дуже дорогим. Однак з усіх видів волокон доступніший і якісніший – це бавовна.

Види органічних полотен:

  • ситцевий - утворюється з бавовни простим переплетенням, його краса в тому, що він коштує недорого;
  • поплін - суміш з включеннями шовку, деякою часткою синтетики, має легкий блиск, міцніше, ніж ситець;
  • сатин – полотно з характерним блиском та одностороннім малюнком, часто виконується постільна білизна сатин з об'ємним ефектом;
  • бязь – повністю натуральний текстиль, який часто використовують для пошиття постільної білизни ;
  • махра - одностороння або двостороння бавовняна матерія з ворсом;
  • ранфорс – покращена бязь із більш щільним приляганням волокон.

Об'ємна постільна білизна сатин є натуральною продукцією зі 100% бавовни з додатковим блиском поверхні і м'якістю. Ідеальний для якісного нічного сну. Блиск створюється за допомогою спеціального методу плетіння. Сатин (не плутати з атласом) – тип переплетення з великою кількістю вертикальних ниток ніж горизонтальних. В результаті виходить виключно м'яка основа з гладкою поверхнею, що нагадує атлас. При покупці сатинового приладдя краще враховувати показник 200-300.

Об'ємна постільна білизна сатин може багато чого запропонувати завдяки своїй м'якості та шовковистості, але часто це означає, що процес прання повинен бути делікатнішим, ніж ви його проводите по відношенню до іншого приладдя.

Додаткові параметри вибору

Задаючись питанням, як визначити найкращу об'ємну постільну білизну сатин, спочатку запитайте себе:

  1. Який загальний стиль приміщення потрібний?
  2. Чи подобається забарвлення та композиція?
  3. Які простирадла підходять за розміром до вашого ліжка?
  4. Яку фактуру я хотів би бачити і відчувати тілом щоночі?
  5. Чи будуть простирадла досить міцними і чи не порвуться після численних прань?

Немає однозначної відповіді на запитання, який виріб вам підходить. Це залежить від звичок відпочиваючого, використовуваного ліжка, фактур і бюджету.

Тим не менш, є ще кілька речей, про які слід подумати, перш ніж ви вирішите купити об'ємну постільну білизну сатин для себе:

  1. Колір. Крім естетики в спальні, вам потрібно знати, що темніші відтінки мають тенденцію поглинати більше тепла. Якщо вам це не подобається, виберіть більш яскраві та світлі.
  2. Матеріал. Бавовняні, шовкові, органічні тканини – варіантів багато. Подумайте, що найбільше зручно для вашої шкіри.
  3. Переплетення. Більша кількість волокон означає найкращу і міцнішу основу. Кількість ниток не менше 180 вважається гарною якістю. Якщо виберете пухке плетіння, ваше простирадло може зноситися швидше.
  4. Розмір. Але краще, щоб полотно трохи звисало з країв, тоді воно не рухатиметься і заважатиме під час сну.

Асортимент нашого сайту дозволяє вибрати модель об'ємної постільної білизни сатин з будь-яким малюнком, принтом або однотонний комплект. При цьому ви можете розраховувати на приємні ціни , знижки та відмінний сервіс. Товар можна розглянути з різних ракурсів по фото, а докладний опис допоможе вам придбати те, що потрібно .

3D-satun-1

Модні тенденції

Тепер, коли ви знаєте все про типи текстилю, ви можете купити об'ємну постільну білизну сатин або ту, яка підходить вам найкраще з огляду на параметри, про які ви прочитали в цій статті.

Звичайно, ви повинні подумати і про стиль, додаткові якості, такі як гумка на простирадла або щільність, та інші особливості. Білі простирадла ідеально підходять для спокійного настрою, а чорні не рекомендуються емоційно стривоженим людям. Коли справа стосується забарвлення, краще вибирати, виходячи зі свого світовідчуття. Малюнки із 3Д-ефектом сьогодні на піку популярності. Вони дозволяють поринути в релакс, ледве торкнувшись подушки.

З правильно підібраним набором, який можна вибрати оптом чи в роздріб у нашому магазині постільної білизни , ваш сон стане значно комфортнішим. Ви прокидатиметеся щасливими і свіжими, не повертаючись і не перестилаючи всю постіль щоранку. Отже, виберіть ідеальну об'ємну постільну білизну сатин для себе та створіть ідеальну обстановку!

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед