"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Постільна білизна для готелів

Постільна білизна для готелів

post

Готель надає своїм гостям можливість повноцінно відпочити, провести ніч в повному комфорті. Тому, головне місце в номері - ліжко. Зовсім не випадково постільна білизна для готелів має білий колір, адже такий відтінок надає ряд переваг перед усіма іншими кольорами.

Постільна білизна для готелів відрізняється від інших видів високою якістю, неперевершеною зносостійкістю, презентабельним зовнішнім виглядом, однотонним нейтральним кольором. Все це визначає імідж готелю, а також враження відвідувача про обслуговування.

У сучасному світі кожен бажаючий може купити для себе один або кілька комплектів готельної постільної білизни для використання вдома. Головне, вибирати вироби від перевіреного виробника, а також, уважно вивчити сам товар перед покупкою.

Матеріали для пошиття, види, особливості

Якісна постільна білизна для готелів виробляється з бавовни і полікоттону. Найпоширеніші варіанти:

● бязь;      

● сатин;      

● поплін;      

● комбінована тканина з бавовни та поліестеру (в нерівних пропорціях).      

Матеріали з бавовни вважаються більш міцними, вони сплетені особливим чином з унікальних щільних волокон. Завдяки цьому бязь і сатин не схильні до електризації, вони чудово вбирають вологу і пропускають повітря. Також, витримують більше 500 циклів прання у воді з температурою від 60 до 95 градусів, що допоможе усунути будь-які хвороботворні мікроби і підтримувати необхідний високий рівень гігієни.

Це не всі плюси перерахованих тканин - ще їх можна сушити в сушильній машині і прасувати. При цьому, якість виробів нітрохи не погіршиться, а навпаки - вони стануть чистими, зі свіжим ароматом, легким хрускотом при згинанні, зможуть добре утримувати задану форму.Полуторный набор постельного белья 150*220 из Бязи "Gold" №153973AB Черешенка™

Перкаль, страйпсатин і поплін володіють властивостями нітрохи не гірше перерахованих вище, але мають більш високу вартість і вимагають особливого догляду. До того ж, з цих тканин частіше виробляються кольорові варіанти, товари темних кольорів, а також чорна постільна білизна.

Матеріали комбінованих волокон, а саме полікоттон (це суміш бавовни та поліестеру), є більш дешевими, довго зберігають форму, привабливий зовнішній вигляд і абсолютно невибагливі в догляді. Тканини швидко сохнуть, легко розгладжуються праскою навіть при середніх температурах, вбирають вологу і не викликають алергічних реакцій. Єдиний аспект - полікоттон заборонено прати з хлором, фарбуючими речовинами.

Кожен готель в Києві та інших містах України вибирає постільну білизну з перерахованих тканин. Це залежить від рівня обслуговування, зіркового статусу і наявного бюджету. Якщо на ліжку помічені яскраві комплекти білизни або вона з різних наборів - це ознака номера рівня «економ-клас», а на високу якість обслуговування сподіватися точно не варто.

5 причин, щоб купити постільну білизну для готелів додому

Вся представлена в продажу постільна білизна для готелів вважається комерційним текстилем, що належать до дорогого сегменту товарів. Щільність матеріалів досягає 145 і більше грам на 1 квадратний метр. Велика частина в складі має 100% бавовна, а в окремих випадках - 90% і домішка з 10% поліестеру.

Можна назвати 5 вагомих причин, щоб віддати перевагу саме готельному типу білизни:

  1. Найвища якість. Це особливо актуально для великих сімей, власників домашніх вихованців, а також людей похилого віку і маленьких дітей. Така постільна білизна для дітей з легкістю витримає будь-які механічні та фізичні навантаження, а також прання, оброблення відбілювачами та засобами для виведення плям.
  2. Насичений колір. Білий колір є універсальним, світлим, об'ємним. Він зробить простір маленької кімнати більшим, додасть світла і затишку будь-якій спальні. Також, легко і просто впишеться в будь-який інтер'єр.
  3. Простий догляд. Постільну білизну для готелів можна піддавати пранню хоч кожен день, якщо на те є необхідність. І для цього можна використовувати практично будь-які пральні засоби: господарське мило, сухий порошок, рідкий пральний засіб. Сушка і прасування також нічим не обмежується.
  4. Різноманітність розмірів. З огляду на розмаїття номерів готельного комплексу, виробники пропонують величезну кількість видів комплектів постільної білизни в різних розмірах, частина з яких є стандартними , а інша - досить рідкісна. До того ж, можна зшити постільну білизну для готелів оптом чи вроздріб на замовлення.
  5. Економія. Всі бажають заощадити на покупці, при цьому отримати максимум, що особливо актуально для промисловості і бізнесменів. Хоч і вартість комерційної постільної білизни для готелів досить висока, її покупка буде економною та вигідною. Такий комплект буде служити довгі роки, зберігаючи свою новизну і привабливість, на відміну від всіх інших виробів побутового типу та середнього сегменту. 

Дорога постільна білизна для готелів можна легко відрізнити від їншої - вона прикрашена витонченою вишивкою, декоративними елементами на подушках, підковдрах, часто по кромці і кутах. При цьому, декоративні елементи найчастіше представлені в пастельній гамі або мають помітний контрастний колір: дрібні квіточки, орнаменти, візерунки, геометричні фігури, логотипи, герби, прапори, абревіатури і написи. Таку постільну білизну для готелів купити оптом можуть собі дозволити тільки закладу «люкс» і «преміум» рівня, а також забезпечені покупці з уточненими смаком. Придбання вже точно стане ідеальною прикрасою спальні і допоможе оформити ліжко найкращим чином.

Універсальний колір - як гарантія якості та практичності

Багато хто задається питанням, чому в готелях і мотелях всі ліжка ідеальні і білосніжні? Адже білий колір вважається самим марким? Все просто! Він абсолютно універсальний і подобається всім людям без винятку. Білий колір обраний зовсім не дарма, адже він:

  1. Сяючий, світлий і об'ємний. Це допоможе зробити будь-яку кімнату візуально більшою, додасть обстановці затишку, впишеться в класичний або наймодніший інтер'єр однаково гармонійно. Колір підходить людям будь-якої статі, віку, релігійних переконань, адже він однотонний, ненав'язливий, простий.
  2. Показник чистоти і свіжості. Біла постільна білизна для готелів - це оригінальний індикатор чистоти для постояльців. Тільки якісне прання і ретельне прибирання зможуть продемонструвати гостю рівень обслуговування, а дана візуальна ознака дуже важлива.
  3. Привабливий комфорт. Уже при одному погляді на білосніжне ліжко мимоволі з'являється бажання прилягти і відпочити. Жоден інший колір не буде показувати спальне приладдя в настільки вигідному світлі. Підсвідомо саме білий колір швидше занурює в сон, знімає напругу і допомагає розслабитися, повноцінно відпочити.
  4. Кращий фон. Перфекціоністи і естети, забезпечені і консервативні люди зрозуміють переваги використання білої постільної білизни. Вона не тільки послужить центром спальної кімнати, але ще буде незабутньою світлою плямою при будь-якому оформленні кімнати.

Постільна білизна для готелів білого кольору зазвичай перегукується з білими рушниками, халатами, тапочками. Вони разом утворюють презентабельний, практичний і необхідний набір текстилю для гостя. Такого ж принципу поєднання кольорів слід дотримуватися і при покупці домашнього текстилю та аксесуарів для дому та сну.

Як правильно вибрати готельну постільну білизну?

Постільну білизну для готелів вибирати досить легко. Перше, на що варто звернути увагу, - це ціна. Якісний набір білизни не може коштувати дешево, якщо мова йде про комерційний текстиль. Всі види постільної білизни для бізнесу, сфери обслуговування і готелів виробляються особливим чином. Їх щільність і зносостійкість визначає довжина і форма бавовняної нитки, а також спосіб її плетіння.

Найдорожчі варіанти виробляються з органічної, екологічно чистої бавовни - вона утворює самі товсті нитки. У деяких випадках сировина не забарвлена і має злегка сірий або навіть сіро-солом'яний відтінок. Це кращий варіант для алергіків, дітей та дорослих з підвищеною чутливістю шкіри, а також всіх прихильників продукції, вільної від хімічних сполук будь-якого типу. Таку білизну можна зустріти досить рідко і лише в найдорожчих готелях світу і заможних будинках.

Перед тим, як купити постільну білизну для готелів, необхідно враховувати такі корисні рекомендації:

  1. Якість нитки. На упаковці вказується різними способами: у вигляді нумерації tex, метричних способом або англійською. Цифра визначає питому вагу матеріалу на метр квадратний. Чим він більший, чим товще полотно , якісніший і міцніший виріб.
  2. Поверхня повинна бути гладкою, а всі нитки і переплетення рівними - без вузликів, вигинів, рельєфів. Це особливо важливо перевіряти в кожній партії при покупці оптом .
  3. Варто перевірити геометрію. Всі предмети комплекту повинні бути рівними, кути збігатися в точності. Якщо рядки нерівні, нитки відрізняються за кольором, є вузлики, петельки, подвійні прошивки - все це видає недобросовісного виробника і його спроби видати низькопробний продукт за дорогий та оригінальний.Полуторный набор постельного белья 150*220 из Бязи "Gold" №151567AB Черешенка™
  4. Колір. Існує безліч відтінків білого кольору, але для готельних номерів зазвичай вибирають снігово - білий відтінок. При найближчому розгляді виявляється, що він нейтральний (зазвичай без блакиті), чистий, але не глибокий. Фарбування полотна, тому навіть зрізи у швів будуть того ж кольору. Важливо перевірити колір ниток - вони не повинні відрізнятися по тону , у хороших виробів будуть непомітними.
  5. Вага. Дорога і якісна бавовняна постільна білизна для готелів важить досить багато - близько 1-2 кілограм (номінальна вага для полуторного розміру). Це важливий аспект, який допоможе швидко визначити якість товару непрямим способом.
  6. Адреса виробництва. На упаковці товару повина бути вказана фактична та юридична адреса потужностей для звернення споживачів в разі потреби. Якщо такого немає - це привід задуматися про недобросовісність виробника.

Якщо користуватися наведеними вище порадами, якісний набір постільної білизни для готелів та домашнього використання можна буде купити за низькою ціною і від перевіреного виробника.

Універсальний та дорогий подарунок - біла постільна білизна

В Україні досить часто на подарунок дарують постільну білизну. Деякі люди ставляться до такого подарунку з практичної точки зору і щиро радіють. Інші, вважають даний текстиль суто інтимного темою, отримуючи подарунок, вони розчаровуються в кольорі. Варто відзначити, що постільну білизну використовує кожна людина в повсякденності, без неї обходитися дуже важко. Тому, комплекти білизни все ще числяться в списку бажаних подарунків.

Постільна білизна для готелів буде кращим варіантом презенту. При її покупці потрібно враховувати тільки розмір ліжка: для сімейних пар - двоспальний, підлітків - полуторний і так далі. Можна купувати будь-який вподобаний виріб без сумнівів, адже:

● якість тканини на висоті;      

● колір універсальний і улюблений усіма;      

● декор відсутній і не буде створювати різних незручностей (естетичних, фізичних);      

● упаковувати продукт неймовірно просто завдяки компактній упаковці.      

Слід зазначити, що деякі виробники комерційної постільної білизни пропонують не тільки звичні білі комплекти, а й різноманітні елітні відтінки того ж кольору: сірий, крижаний, солом'яний, молочний, лляної, пудровий, персиковий. Вони користуються меншим попитом в готелях, але все ж деякі ліжка в номерах можуть оформлятися подібним чином.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед