Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Зелений текстиль – спокій та гармонія у спальні

Зелений текстиль – спокій та гармонія у спальні

post

Зелений текстиль – спокій та гармонія у спальні

Вся глибока палітра зеленого асоціюється у нас із гармонією, стабільністю, безпекою. Наявність цього кольору в інтер'єрі сприяє розслабленню, спокійному відпочинку, умиротворенню. Саме тому зелена постільна білизна так популярна у сучасних споживачів. Але важливо правильно підібрати відтінок, вписати його у простір, доповнити іншим текстилем і не переборщити. І тоді спальня зміниться, заграє новими фарбами.

Green-2

Вплив зеленого та його відтінків на нашу психіку

Зелений колір – це потужна енергетика. Він створює відчуття свіжості, молодості, відродження чогось нового. Але водночас стимулює розумовий процес, занурює у роздуми. Залежно від відтінку він може заспокоювати чи заряджати певну активність.

Блідий трав'яно-зелений заспокоює та тонізує. Соковитий відтінок горошку додає в настрій легковажності, тішить і бадьорить. Надлишок зеленого не дасть розслабитись. Але якщо це забарвлення буде на стінах, наволочках і ковдру, розслаблюючий відпочинок і релакс вам забезпечені.

Фахівці радять вибирати ті відтінки палітри зеленої постільної білизни , які приємні для сприйняття та не викликають роздратування. Можна провести експеримент з різними відтінками і зупинитися на 1-2 найкомфортніші. Але не кольором єдиним. Розглянемо, на які параметри слід звернути увагу при купівлі чергового спального комплекту для себе або своїх близьких.

Чому не потрібно економити на покупці спальних наборів

Коли ми заходимо до спальні, налаштовуємося на міцний сон, розслаблення. Тут хочеться забути про всі проблеми та труднощі. Але для цього приміщення має бути максимально зручним. Зручність ліжка, матраца та ліжка також відіграють важливу роль. Якщо вони створюють всі умови для повноцінного сну, то ви завжди добре почуватиметеся, з бадьорістю і енергією почнете день і покажете високу працездатність. В іншому випадку все буде навпаки. Саме тому важливо купити максимально якісну, тактильно приємну темно-зелену постільну білизну. Або вибрати інший відтінок до душі. І щоразу відчувати відчуття радості та задоволення, розстеляючи ліжко та забираючись під ковдру.

Вибираємо зелену постільну білизну

Стара постільна білизна набридла чи прийшла в непридатність? Саме час оновити текстиль у спальні. Зелену постільну білизну слід вибрати з урахуванням таких критеріїв:

  • комфортний для шкіри якісний матеріал ;
  • акуратне пошиття;
  • відповідні комплектація та розміри;
  • дизайн: однотон або з принтами;
  • бренди, які відрізняються гарною репутацією;
  • розумний ціновий діапазон.

Матеріал може бути різним, але краще зупинитися на натуральній бавовні. Спати на ньому зручно взимку та влітку. Він не викликає алергії, відводить вологу, пропускає повітря, не накопичує статичну електрику та шерсть тварин. Такі комплекти прості у догляді та можуть служити роками. Сатин, ранфорс, бязь, поплін стануть найкращим вибором для спальні.

Полуторна салатова постільна білизна із забавними принтами можна купити для дитячої. Євро або 2-спальний комплект смарагдового кольору підійде для спальні батьків. Можливо, вам сподобаються інші моделі. Але потрібно знати, в якому магазині купувати текстиль для будинку взагалі, і для спальні зокрема.

Переваги комплектів магазину Черешенка

Тут вам запропонують широкий асортимент товарів для дому, в тому числі зелена постільна білизна. Кожна одиниця товару відповідає стандартам якості ISO. Текстиль незмінно екологічний, довговічний, демонструє високі експлуатаційні властивості, не викликає алергій, зберігає свій первісний вигляд навіть після десятків прань, легкий у догляді. Ще однією перевагою є демократичні ціни.

Всі постільна білизна з Бязі , сатину, ранфорсу можна знайти в будь-яких стандартних розмірах - односпальний, двоторний, двоспальний, євро і сімейний. Передбачені численні моделі для підлітків та малюків. Великий вибір кольорів, принтів та візерунків дозволяє підібрати комплект на будь-який смак, під будь-який інтер'єр спальні. Є й інший домашній текстиль створення єдиного гармонійного простору.

Green-1

Де замовити зелену постільну білизну

Сьогодні, якщо нам потрібно щось для інтер'єру, можна не ходити годинами по бутіках або питати у друзів, де взяти необхідну річ. Покупки онлайн у будь-який зручний час за допомогою смартфона стали звичною справою. Навіть якщо вам терміново необхідно купити в подарунок зелену постільну білизну . Інтернет-магазин Черешенка пропонує своїм покупцям чудові спальні комплекти та інший текстиль для інтер'єру. Тут в електронному каталозі зібрано десятки позицій, які розбиті за категоріями. Кожен виріб доповнено докладним описом та якісними фото, що дозволяє швидко зорієнтуватися в асортименті та знайти потрібний товар. Зелена постільна білизна, біла, синя або жовта в клітинку, смужку або великий принт – будь-який варіант можна замовити оптом або купити поштучно за доступними цінами. Знижки та акційні пропозиції часто стають приємним бонусом для здійснення більших покупок. За потреби можна отримати консультацію спеціаліста.

Постільна білизна сатин зелена або червона можна купити кілька кліків. Вибираєте дизайн та розміри, кількість наборів, додаєте до кошику та оформляєте замовлення. Сплатити його можна одним із способів, вказаних на сайті, або дочекатися дзвінка менеджера. Також слід зазначити адресу доставки. Це можуть бути послуги кур'єра або пересилання поштою. Різноманітний текстиль для будинку, який представлений у магазині Черешка допоможе зробити кожне житлове приміщення затишним, комфортним та красивим. Створити особливий інтер'єр для життя насолоду. Приходьте за новими покупками для себе та своїх близьких. Радуйте друзів та рідних вдалими подарунками та будете щасливі.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед