Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Жовта постільна білизна – основні види та матеріали

Жовта постільна білизна – основні види та матеріали

post

Жовта постільна білизна – основні види та матеріали

Будь-якому з нас важливий комфорт та загальний стиль місця для сну. Крім меблів, вирішальну роль у цьому відіграє і ліжко. Красива білизна з надійної тканини не лише забезпечує зручність. Воно здатне викликати у людей яскравіші, насичені емоції. Саме тому споживачі все частіше звертають увагу на його дизайн. При цьому поряд з матеріалом виготовлення певне значення надається його кольоровій гамі. Відзначено, що жовта постільна білизна благотворно впливає на настрій його власника – на ньому приємно і комфортно прокидатися вранці. Комплекти позитивних відтінків сьогодні віддають перевагу як жінкам, так і чоловікам.

Різновиди ліжка

yellow-1

Сучасні покупці віддають перевагу постільній білизні , виготовленій з бездоганних за якістю природних складових. За надійністю волокна його зазвичай поділяють на бюджетне, дитяче та преміум-сегменти. Жовту постільну білизну , що відноситься до останнього класу , виробляють з найкращого текстилю, серед яких:

  • шовк;
  • ліоцелл;
  • жаккард;
  • бамбук;
  • особливі сорти сатину і т.д.

Вироби з подібних волокон відрізняються акуратним виглядом та м'якістю при дотику. Їх досить просто випрати і висушити. Такий варіант чудово підійде як дорогий презент на будь-яке свято.

Недорогу жовту постільну білизну виготовляють із надійних, міцних та екологічно безпечних волокон. Це насамперед:

  • фланель;
  • бавовна;
  • бязь;
  • поплін.

Такі вироби призначені для повсякденного використання. Ціни на них максимально вигідні для середнього споживача.

Головна вимога до наборів для дітей – повітропроникність та надійність барвника, а також відсутність шкідливих домішок, які можуть викликати алергію або інші небезпечні хвороби.

Жовта постільна білизна буває різної величини: односпальні, двоспальні, полуторні, для дітей, сімейні та ін. Стандартний варіант, як правило, включає 2 підковдри, простирадло і 1-4 наволочки.

Декор може включати гудзики, змійки, гумки та інші аксесуари, що роблять білизну не тільки красивою, але й зручною. Жовта постільна білизна для двоспального ліжка може використовуватися подружньою парою, а подвійний варіант підійде як для одного, так і для двох людей.

З чого виготовляють комплекти?

Хороша постіль має бути виготовлена з тканини, яка за своїм складом максимально наближена до природної. Як правило, щоб зробити матеріал більш довговічним та стійким, його трохи доповнюють синтетикою. Найчастіше частка цієї речовини не перевищує 20%. Найпоширеніші волокна для постільної білизни:

  • м'які сорти бавовни;
  • яскравий сатин;
  • ніжний льон;
  • однотонна бязь;
  • приємна на дотик махра;
  • ворсиста байка;
  • не викликає алергії бамбук;
  • строката мікрофібра;
  • рівний шовк.

Крім перерахованих вище використовуються й інші, що володіють унікальними характеристиками. Будь-який текстиль наділений певними перевагами та недоліками.

Постільна білизна жовтого кольору з особливих видів бамбука або бавовни не тільки приємна шкіра при зіткненні. Воно має особливе, привабливе обличчя. Дорогі набори часто оздоблюють додатковим оформленням. Це принти, вишивка та інші яскраві декоративні елементи.

Секрет вдалої покупки кольорового постільного набору

Якщо ви бажаєте придбати жовту постільну білизну для спальні, вам краще приділити особливу увагу дизайну і властивостям полотна. Білизна повинна не тільки забезпечувати міцний сон, а й гармонійно вписуватись у дизайн вашої кімнати. При його виборі дуже важливо:

  • правильно підібрати тони жовтого кольору залежно від інтер'єру;
  • подивитися на принти та інші деталі оформлення: головне, щоб жовта постільна білизна відповідала вашому смаку;
  • врахувати якість текстилю та особливості крою;
  • простежити, щоб величина комплекту відповідала вашій ковдрі, подушці та розмірам спального місця.

Якісні моделі завжди будуть приємними та шовковистими на дотик. Щоб покупка була вдалою, варто звертати увагу лише на відомі перевірені марки. Не менш важлива і вартість товару, яка має бути адекватною.

Жовта постільна білизна із сатину або бязі – ідеальне рішення для постійного використання. Для зими краще вибирати махрові або байкові вироби, а для теплої пори року – ліжко з віскози чи шовку. Молодше покоління зрадіє гладким виробам, що пропускають повітря, з цікавим ілюстративним оформленням – наприклад, принтами або героями мультфільмів. Купувати жовту постільну білизну краще в надійних магазинах, де завжди великий асортимент товару, що володіє відмінними показниками і вигідною вартістю.

yellow-2

Де краще придбати жовтий постільний комплект?

Сьогодні найбільшої популярності набуває шопінг в інтернет-магазинах. Такий спосіб покупок економить час і дозволяє отримати товар, не виходячи з дому.

Найкращий текстиль із якісного, перевіреного матеріалу ви завжди знайдете, відвідавши магазин постільної білизни Черешенка. Його каталог включає безліч красивих речей з докладними описами та чіткими фото .

Тут ви можете купити жовту постільну білизну як оптом , так і в роздріб. Для всіх бажаючих працює швидка, зручна доставка . Ввічливі менеджери-консультанти дадуть відповідь на будь-яке ваше запитання і дадуть правильну пораду з покупки.

Постійні клієнти Черешенка задоволені не лише якісним сервісом компанії, але й великим вибором товарів. В наявності постільна білизна з Бязі , сатину, шовку та інших волокон, які не тільки привабливі та зручні, але й абсолютно безпечні для вашого здоров'я. Купуйте якісні постільні набори найкращих брендів у перевіреному онлайн-магазині!

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед