"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Бетмен, людина-павук, супермен - у нас знайдеться все!

Бетмен, людина-павук, супермен - у нас знайдеться все!

post

Ласкаво просимо до інтернет-магазину «Черешенка», на сторінку дитячої постільної білизни! Порадуйте ваших малюків чудовим оновленням в дитячу кімнату. Купуючи постільну білизну Бетмен або іншими принтами для своєї дитини, ви вбиваєте двох зайців. Зокрема, робите сюрприз для малюка та даруйте йому спокійний сон. Тим більше, що тільки у нас можна купити дитяче постільна білизна за вигідною ціною від виробника.

Постільна білизна з Бетменом та іншими мультгероями

Ми знаємо, як складно задовольнити вимоги дитини, тому постійно поповнюємо магазин новим постільним, де є і герої мультсеріалів, і просто милі тварини. Повірте, вони обов'язково сподобаються малюкові, а дитина, у свою чергу, обдарує вас сліпучою усмішкою. Адже це набагато більше, ніж банальне «дякую». Граючи у своєму ліжечку, дитина розвиватиметься і пізнаватиме світ, а потім солодко засне на новенькій і чистій постільній білизні.

Betman-1

Вся дитяча постільна білизна з Бетменом, Людиною Павуком та іншими героями якісна. Товари сертифіковані та безпечні для здоров'я. Ми реалізуємо продукцію тих фірм, яким довіряємо і є виробником текстилю. Вони виготовляють набори з гіпоалергенних тканин, що не викликають подразнення на ніжній шкірі малюка. Ви можете підібрати комплект для малюка з частковим оздобленням і бортиками, щоб воно підійшло для люльки, або вибрати постільну білизну з Бетменом та іншими супергероями для дошкільника або підлітка.

Вибір постільної білизни в інтернет-магазині

Наш інтернет магазин постільної білизни пропонує величезний вибір доступної за ціною якісної білизни, а також різноманітні кольори та принти. Тут знайдуться світлі і темні однотонні моделі, з розкішним хитромудрим візерунком або строгими смугами. Ну і, звичайно, є безліч дитячих зображень з мультяшними героями, зокрема постільна білизна Бетмен.

Відкиньте всі сумніви, зверніться до наших менеджерів, якщо у чомусь сумніваєтеся. Вони допоможуть вам із вибором. Отже, на що слід звернути увагу, щоб підібрати якісний виріб, і він прослужив вам довше? До складу постільної білизни Бетмен та її характеристики. У продукції будь-якого виробника, представленого в нашому магазині, будь то KrisPol або First Choice, ми впевнені на 100%. Ви можете сміливо купувати постільну білизну Бетмен будь-якої фірми, з якою ми співпрацюємо. Усі бренди перевірено нашими покупцями.

У продажу є різноманітна постільна білизна:

  • набори з простирадлами на резинці та без;
  • сімейні комплекти з додатковими підковдрами;
  • невеликі набори для новонароджених з подушками та матрацами;
  • односпальні та полуторні для школярів та підлітків;
  • двоспальні та євро в різних конфігураціях.

Великий асортимент товарів, який регулярно оновлюється, дозволить вибрати те, що подобається дітям різного віку. Матеріали, які використовувалися при виготовленні наборів, - гіпоалергенні, повітропроникні та дихаючі. Тож засинати буде максимально комфортно.

Щоб вибрати конкретну тканину, виберіть пункт у меню зліва. Потім, при натисканні на модель, що сподобалася, ви побачите властивості тканини, з чого вона складається і як за нею правильно доглядати. Це надасть вам повну інформацію про товар. Ми розповімо коротко, які матеріали були використані для пошиття постільної білизни.

Матеріали для пошиття постільного з Бетменом та забарвлення

Отже, у магазині "Черешенька" ви можете купити набір з таких матеріалів:

  • сатин;
  • страйп-сатин;
  • бязь;
  • бавовна;
  • ранфорс;
  • жаккард.

Найбільш популярними серед тканин є бавовна, сатин і бязь, адже вони не потребують прасування, тому практичні. А завдяки особливим переплетенням ниток, мають естетичний, привабливий вигляд і м'які навпомацки.

Бязь трохи поступається сатину через грубше переплетення ниток у тканині, але все одно матеріал залишається м'яким, не змінюється після прання і притягує до себе покупців недорогою ціною. Єдиний нюанс, прати необхідно речі за певної температури, вказаної на упаковці, щоб дитяче постільне зберігалося в початковому вигляді понад 5 років випробування та витримало до 500 циклів прання.

Що стосується принтів, то вам доступний великий вибір малюнків та візерунків на постільному: метелики, квіти, логотипи, написи, геометричні візерунки, святкові тощо. Ви можете придбати постільну білизну з Бетменом або іншим яскравим принтом або вибрати пастельні тони. У будь-якому разі будете задоволені нашою якістю!

Чому варто обирати магазин якісного текстилю?

Ми вже багато років виробляємо і продаємо тканини і постільну для дорослих і дітей різного віку. Тому враховуємо всі тонкощі пошиття і намагаємося догодити, створюючи актуальні моделі постільної насамперед для наших найголовніших критиків – діток. А по-друге – їхніх батьків, у яких теж різні смаки, але ми завжди тримаємо марку якості та пропонуємо трендові ідеї забарвлень.

Betman-2

Наші переваги:

  • м'які на дотик та одночасно міцні тканини;
  • висока якість пошиття;
  • регулярне оновлення текстильної продукції;
  • вдосконалений дизайн;
  • солідний асортимент палітри кольорів: від бежевого до чорного;
  • великий вибір фото принтів та малюнків, у тому числі є постільна білизна Бетмен для хлопчиків;
  • швидке оформлення замовлення та доставка ;
  • кілька варіантів замовлення – по телефону та через сайт;
  • оптові закупівлі текстилю від 4 одиниць.

Баланс ціни та якості приваблює постійних покупців до нашого магазину. Завдяки цьому та постійному розвитку ми продовжуємо радувати все новими надходженнями. У нашому асортименті можна розгубитись. Щоб цього не сталося, відсортуйте товари за матеріалом, ціною, фірмою або малюнком. Можете, наприклад, у пошуку знайти постільну білизну Бетмен. Після цього перед вами одразу з'являться найменування з докладними описами. Вибирайте дитячу постільну білизну на нашому сайті та заощаджуйте!

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед