"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Біла постільна білизна

Біла постільна білизна

post

Нічний час доби – період, коли організм відпочиває та набирається сили. Тому важливо, як людина організує своє царство Морфея і яку постільну білизну вибере. Насамперед необхідно спати на чистих простирадлах і суворо ставитися до вибору тканини. Доведено, що сон на білій постільній білизні зміцнює весь організм, проганяє безсоння та надає людині особливої енергетики.

Залишилося кілька питань – як вибрати постільну білизну, щоб не шкодувати про покупку, і яку білу постільну білизну купити? Інтернет магазин постільної білизни "Черешенка" влаштує вас за всіма параметрами. Ми пропонуємо широкий вибір аксесуарів для сну різних кольорів, в даному випадку – білі комплекти. Світла білизна сприяє повноцінному відпочинку. Крім того, цей колір відмінно підійде енергійним дітям, які не бажають спати.

white-1

Вибір білої постільної білизни у магазині “Черешенка”

Під час пошуку спального комплекту для релаксу потрібно звертати увагу на багато нюансів:

  • як прокладені шви у виробі;
  • чи немає сплутаних рядків і ниток, що стирчать;
  • склад матеріалу, тип тканини та її щільність;
  • дизайн для сну.

Адже неякісно виконані шви свідчать про недовговічність цього товару. Як наслідок, такий комплект просто викидається або використовується з іншою метою. Часто білизна просто запрається і втрачає свій первісний вигляд, особливо якщо його неправильно доглядати.

Отже, вибираючи білу постільну білизну, в першу чергу, потрібно враховувати якість матеріалу. По можливості необхідно промацати його на м'якість та почитати поради щодо догляду на упаковці.

Виробники намагаються виготовляти для продажу постільні речі з найбільш якісних матеріалів, таких як бязь, чиста бавовна, бавовна з добавками та спеціальною «дихаючою» обробкою, шовк, велюр, махра, сатин, ранфорс. Всі ці тканини можна використовувати як постільну білизну. Вони дозволяють тілу максимально відпочити на такій поверхні, оскільки є натуральними за своїм складом.

Потрібно розрізняти бавовну та бязь. Постільна білизна з Бязі має більш грубе переплетення ниток, ніж у бавовни. У зв'язку з цим його ціна трохи дешевша. Найбільше цінується єгипетська бавовна. Вона краща за якістю.

Сатин – дуже якісний та довговічний матеріал. Він не зісковзує з ліжка при рухах, на відміну від шовку. Страйп сатин – натуральна тканина з блиском та одночасно м'якістю. Візуально відрізняється смужками на поверхні. У нашому магазині ви можете купити однотонні вироби з цього красивого матеріалу, що дихає, в тому числі і білу постільну білизну.

Моделі варіюються залежно від переплетення ниток. Точніше, змінюється щільність постільної білизни білого кольору:

  • полотняне – матеріал із послідовним плетінням;
  • жакардове - складне з характерним двостороннім малюнком;
  • атласне - волокна зливаються в похилі смуги на лицьовій стороні.

Міцність матеріалів впливає на їхню ціну. Чим щільніша біла постільна білизна, тим якісніший і дорожчий комплект.

Додаткові параметри вибору приладдя для сну

Велику увагу слід приділити саме плетінню. Від цього залежить, скільки виріб збережеться в початковому стані. Обов'язково потрібно перевірити, чи немає незакінчених рядків та сплутаних ниток. Це свідчить про погану якість даного виробника. Не варто таку постільну білизну білу купувати. Так, тканина, з якої вона виготовлена, може містити домішки синтетики та вплинути на якість сну. Постільна білизна має витримати множинні прання, щоб шви не розповзлися відразу.

Крім усього іншого, постільна білизна повинна підкреслювати індивідуальність свого власника та поєднуватися з предметами декору – шторами, подушками тощо. Забарвлення необхідно підбирати з урахуванням не лише смаку, а й розмірів приміщення. Якщо кімната велика і постільна має світлий колір, ліжко буде ще більше. Для просторої кімнати це можна, але для невеликої - ні. Ліжко здаватиметься надто громіздким.

Яскраві малюнки на світлій білизні здатні надати йому особливий шик і красу, а на темному краще великий малюнок. Темний комплект більше підійде для маленької кімнати, а біла постільна білизна для великої.

Купити комплект білої постільної білизни в Україні

Перевагою магазину білизни "Черешенка" є величезний асортимент моделей білого постільного, що дозволяє знайти відповідний варіант саме під ваш інтер'єр. Пропонуємо купити постільну білизну білу відомих українських марок, у тому числі комплекти власного виробництва. Переваги купівлі білої постільної білизни у нас:

white-2

  • якість матеріалів постільної та її зносостійкість;
  • доступні ціни та вигідні пропозиції; 
  • білу постільну білизну можна купити оптом (від 4 замовлень з однієї категорії);
  • збереження кольору після численного прання;
  • білизна не вигоряє на сонці, а білий колір не "жовтить" з часом, залишаючись у первісному вигляді;
  • гіпоалергенні тканини, що не притягують пил;
  • швидка доставка (зазвичай протягом трьох робочих днів перевізника);
  • різні варіанти оплати, найприйнятніші для покупця.

Купуйте натуральну та якісну білу постільну білизну оптом чи в роздріб. Ми гарантуємо вам його довговічність. Якщо шанувальниками білого кольору є ваші знайомі, рідні та друзі, ви зможете зробити їм чудовий подарунок відмінної якості. Ми доставимо його у гарній фірмовій упаковці. У нашому магазині ви знайдете різноманітність текстур, оздоблень та дизайнерських рішень. Детальні фото та описи допоможуть купити білу постільну білизну під ваші потреби. Якщо виникають додаткові питання щодо вибору білої постільної білизни, звертайтеся до наших менеджерів, ми завжди на зв'язку з нашими клієнтами!

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед