Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Дитяча постільна білизна з малюнками

Дитяча постільна білизна з малюнками

post

Для батьків новонароджений – найцінніше у житті. І здоровий сон – одна із складових вашого кохання. Тому рекомендуємо підійти до вибору його речей більш ніж відповідально. Адже вночі ваше чадо відпочиває у своєму затишному ліжечку після насиченого дня, бачить сновидіння та знімає втому до ранку. Крім цього, в нічний час доби діти ростуть швидше і ми цього не помічаємо. Але комфорт, під час якого це відбувається, створюють саме зручний матрац та текстиль із натуральної матерії.

Якe придбати дитячу постільну білизну – з малюнками чи однотонну, на застібці чи без? Яке забарвлення та склад волокон підібрати для певного віку? Ми відповімо на всі питання щодо вибору важливої приналежності.

Rezunka-1

Дитяча постільна білизна для найменших

Почнемо з найменших. Крихітки з народження до року проводять більшу частину часу у своїй колисці, тому краще віддавати перевагу екологічності фарб і натуральності матеріалів. Наприклад, бамбук і бавовна тут найперші помічники.

Приділіть час безпеки, перш ніж купувати дитячу постільну білизну з малюнками. Обзаведіться бамперами для того, щоб прив'язати їх усередині ліжечка та захистити малюка від ударів об тверді частини.

У жодному разі не вибирайте підковдри з гудзиками, це може спричинити проникнення стороннього предмета в дихальні шляхи. Адже коли розвивається хапальний рефлекс, немовля тягне за потрібні предмети і намагається їх куштувати на смак. Те саме стосується і блискавки на замку, краще вибрати саме з нею, але обов'язково стеліть ковдру застібкою вниз! Або ж віддати перевагу липучкам. Якщо купити дитячу постільну білизну без застібки взагалі, це може викликати заплутування ручок чи ніжок малюка всередині нього.

Вибираючи текстиль у нашому магазині, вам не доведеться думати про безпеку, тому що ми відповідаємо за якість продукції, яку реалізуємо. У нас представлені набори для немовлят, що складаються з гіпоалергенної ковдри, подушки, простирадла, наволочки та підковдри. Вас порадують приємні пастельні кольори та ненав'язливі принти.

Якщо ваше чадо старше, підбір аксесуарів на односпальне ліжко слід проводити інакше. У цьому віці діти вже мають право голосу і можуть вибирати собі те, що їм подобається.

Дитяча постільна білизна з малюнками

Тут знову ж таки не рекомендуються будь-які штучні склади, тому що має бути максимально комфортно спати. Дуже зручно в експлуатації дитяча постільна з малюнками, тому простирадло добре тримається на матраці і не змінюється, як би чадо не крутилося уві сні. Дуже гарний вибір для дошкільнят та підлітків. Найкраще спільно з дитиною підбирати цікаві візерунки, які змусять вашу дитину відчути себе в загадковій країні на своєму ліжку.

Щоб купити дитячу постільну білизну з малюнками, виходячи з матерії, варто звернути увагу на вигляд тканини, що дозволить вам придбати текстиль на будь-який сезон. Бавовна вважається найпопулярнішим вибором для одягу та дитячої постільної білизни з малюнками для ліжечка. Батьки, як правило, віддають перевагу йому, тому що він дуже повітропроникний і дає прохолоду в літні місяці, зігріваючи взимку. Спочатку це полотно може бути колючим і грубим, поки ви розкрили нову упаковку, але згодом воно розм'якшується, при цьому залишається дуже міцним.

Види бавовняної матерії, що застосовують, щоб пошити дитячу постільна білизну з малюнками:

  • ситцевий матеріал - утворюється з бавовняних простим переплетенням, його краса в тому, що він коштує недорого;
  • поплін - суміш з бавовною і включеннями шовку, з деякою часткою синтетики, має легкий блиск, міцніше ніж бавовна і ситець.
  • бязь – повністю натуральне полотно, яке часто використовують для пошиття постільної білизни, позначення "Голд" показує, що перед вами змішання двох варіантів волокон з додаванням синтетичної сировини;
  • махра - одностороння або двостороння бавовняна тканина з ворсом;
  • ранфорс - покращена бязь з більш щільним переплетенням ниток.

Бамбук - це повністю натуральний матеріал, який став модним варіантом для батьків, які шукають більш екологічну постільну білизну на гумці. Він гіпоалергенний, терморегулюючий та антибактеріальний.

Сумішові тканини, як правило, складаються з бавовни/поліестеру. Мають тенденцію бути більш стійкими до плям і довговічними, і є недорогим варіантом для батьків, які шукають склад, що дихає, але міцний, за низькою ціною.

Rezunka-2

Як замовити підліткову дитячу білизну з малюнками

На сайті Черешенка вселяє асортимент спального приладдя з різних органічних складових з якісним пошиттям. Для малюків ви можете купити набори з симпатичними звірятами в ніжних тонах, а для старших діток – яскраві, з мультиплікаційними героями.

Як же вибрати дитячу постільну білизну з малюнками дитині, коли вона перебуває у підлітковому віці? Обов'язково радитесь з ним та обговорюйте майбутню покупку. Смаки у дітей швидко змінюються і, можливо, ви не знаєте про нову пристрасть свого чада. Якщо вчора йому подобалися кричущі тони та абстрактні візерунки, то сьогодні він захоче затишку та умиротворення, – засипати на ліжку однотонного ніжного відтінку. Тоді йому може сподобатися одна із моделей підліткової постільної білизни з малюнками з Бязі голд. Цей матеріал з натуральним складом завдяки спеціальній обробці стає гладким та приємним на дотик, і комфорт під час сну на ньому забезпечений.

У магазині постільної білизни Черешенка простий та зручний вибір за позиціями, є докладний опис та фото. Всі найменування товарів представлені в різних кольорах та фактурах. Також ви можете вибрати розмір необхідного текстилю, починаючи від маленьких до євро-максі і сімейних. Товари представлені оптом та в роздріб, за доступними цінами в Україні .

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед