"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Натуральна постільна білизна

Натуральна постільна білизна

post

У стані сну ми проводимо третину життя. У цей період наш організм відпочиває і набирає сили наступного дня. Як добре, коли на ранок гарний настрій і ти сповнений сил. Так, на комфортному ліжку приємно спати, але найголовніше – правильно обрана натуральна постільна білизна. Сучасний асортимент приголомшує уяву, виробники пропонують варіанти, які можуть задовольнити запити будь-якого споживача.

Вибираємо тканини для постільної білизни

Натуральна постільна білизна

Перше, що потрібно зробити при виборі текстилю, звернути увагу, з якого матеріалу пошито цей виріб. Найкращим, звичайно, є натуральна тканина, виготовлена з органічних складових рослинного походження. До таких матеріалів відноситься - бавовна, шовк і льон. Поговоримо про кожного з них.

Бавовна – у догляді не вибаглива, практична і м'яка на дотик. Виріб із натурального матеріалу буде відмінним варіантом. Корисні якості бавовняних тканин можна перераховувати нескінченно. Головними з них є:

  • міцність та стійкість до розтягувань та деформації;
  • переплетення ниток, завдяки якому тканина максимально довго зберігає тепло;
  • стійкість до високих температур, прання та прасування не страшні, після цих дій матеріал зберігає первісний вигляд;
  • легкість у догляді–процедура виведення плям не займає особливо багато часу та зусиль.

Ця постільна білизна чудово підходить для пошиття спальних комплектів через свою міцність.

Шовк – завдяки високій зносостійкості, фантастично ніжному та красивому зовнішньому вигляду вважається найпопулярнішим типом серед натуральних тканин. Має низку характеристик, таких як:

  • гладкий, м'який у своєму роді чудовий матеріал, що притягує до себе погляд;
  • зносостійкість– забезпечує речам із шовку чудовий зовнішній вигляд протягом тривалого часу;
  • дбайливий догляд, відсутність необхідності прати у гарячій воді;
  • акуратне прасування.

Також ця тканина блокує розвиток бактерій, тому часто натуральну постільну білизну шиють із цієї тканини.

Льон – екологічно чистий та гігієнічний продукт. Його плюси:

  • стійкість до великих навантажень та розтягування, при належному догляді матеріал прослужить довгі роки;
  • відсутність катишок, при цьому матеріал може трохи пушитися;
  • рекомендується прасувати у вологому вигляді;
  • має один великий мінус - дуже мнеться.

Відрізняється антибактеріальними та антигрибковими особливостями завдяки цьому його настійно рекомендують як домашній текстиль. З цього матеріалу виходить максимально натуральна постільна білизна для сну та затишку.

Асортимент постільної білизни

Натуральна постільна білизна

Якщо ви вирішили придбати натуральну постільну білизну, відкривайте магазин постільної білизни "Черешенка". Тут представлено широкий каталог натуральних текстильних виробів. Доступні найкращі пропозиції.

Натуральна постільна білизна з ранфорсу складається з 100% бавовни, з додаванням трохи більше 20% поліестеру. Купивши хоч один раз виріб із ранфорсу, ви відразу відчуєте всі його переваги. Особливість цієї тканини гарантує довгострокову експлуатацію. Матеріал боїться множинних прань, зберігає свої розміри та колір протягом усього часу використання.

Догляд за цим текстилем дуже простий: прання у пральній машині, режим «Делікатний», температура в діапазоні від 30 чи 40 градусів. Білизна з ранфорсу можна гладити. Температура має бути до 200 градусів.

Натуральна постільна білизна з бязі - натуральне полотно зі 100% бавовни. Відрізняється гігроскопічністю, таким чином надає комфорту навіть у особливо спекотні дні. Комплект з бязі добре стирається в машині за температури не вище 60 градусів. Не втрачає свого естетичного вигляду і кольору після величезної кількості прань. Добре та легко гладиться, навіть без пари.

Пропонується варіант простирадла на резинці. Хочете купити постільну білизну. Цей продукт приверне увагу своєю якістю та доступною вартістю.

Натуральна постільна білизна сатин – тканина, що поєднує в собі характеристики шовку та бавовни, через це має багатий зовнішній вигляд. Є кілька типів сатину, розповімо про деякі з них:

  • сатин-жаккард – вважається одним із найдорожчих матеріалів завдяки своєму тисненню у вигляді рельєфного візерунка, блиску та різноманітністю відтінків;
  • страйп-сатин – щільна бавовняна тканина, постільні набори з якої часто мають блискучі та матові смуги.

Сатин поєднує в собі відмінні якості та відносно середню ціну. Ця постільна білизна натуральна і невибаглива у догляді, вважається дуже популярною серед багатьох покупців. Прати можна в машинці в делікатному режимі при температурі не вище 60 градусів. Матеріал особливо не мнеться, гладити рекомендуємо навиворіт не більше 90 градусів.

Вищезгаданий текстиль є натуральним та екологічно чистим. Підходить для щоденного використання. У асортимент входять комплекти різних розмірів, прикраси різними принтами на будь-який смак. Щоб здійснити придбання, переходьте до каталогу товарів та вибирайте модель за фото та характеристикам.

Купити натуральну постільну білизну з доставкою

Вже обрали постільну білизну? Тоді переходьте до оформлення замовлення. Для цього необхідно вказати всю необхідну інформацію у формі. Також можна це зробити у телефонному режимі за допомогою нашого консультанта. Магазин постільної білизни «Черешенка» пропонує натуральну постільну білизну оптом за доступними цінами. Замовте всього від 4 одиниць, і вам будуть доступні вигідніші умови придбання.

Часті питання

Як правильно прати натуральну постільну білизну?

Обов'язково перед пранням виверніть ліжко навиворіт. Не використовуйте багато порошку, це може залишити неприємні білі розлучення та сильний запах. Температура для прання має бути в межах від 30 до 60 градусів у режимі «Делікатно».

Яку натуральну білизну краще вибрати для дітей та людей з алергією?

Весь наш текстиль натуральний та гіпоалергенний. Однак найкращим варіантом для малюків та алергіків є постіль із льону. Доведено, що льон не спричиняє поширення шкідливих мікроорганізмів, які можуть спровокувати імунну систему. 

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед