"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
 Однотонна дитяча постільна білизна – запорука спокійного сну малюка

 Однотонна дитяча постільна білизна – запорука спокійного сну малюка

post

Квітковий орнамент або химерні малюнки на підковдрах або простирадлах виглядають красиво в спальні дитини. Але нерідко очі втомлюються від насиченості строкатими відтінками, адже в ліжку малюк повинен добре виспатися і набратися сил перед новим днем. У цьому випадку можна підібрати для нього дитячу постільну білизну однотонну бажано білого або бежевого кольорів.

Дитяча постільна білизна однотонна: Чому її обирають

Постійно мінливі тренди торкнулися і ринку постільних речей. Замість тривимірного дизайну та геометричних візерунків, а також різноманітних принтів, у моду увійшов мінімалізм, що означає простоту вибору, тобто практично популярність набула однотонна дитяча постільна білизна.

Такі тенденції можна пояснити не тільки набридливими забарвленнями. Постільні речі з масою різних орнаментів і химерними зображеннями дуже складно підібрати до інтер'єру. А підковдри, наволочки чи простирадла без будь-яких прикрас ідеально виглядають у кімнаті з будь-яким інтер'єром.

Переваги

 Однотонна дитяча постільна білизна

Сучасний ринок може запропонувати безліч моделей за рахунок бурхливого розвитку текстильної промисловості. Але мода диктує нові умови і тепер актуальним трендом стала дитяча постільна білизна однотонна, що володіє безліччю переваг перед іншими різновидами постільних речей:

  1. Універсальність. Одноколірні комплекти ідеально підходять для дитячої кімнати. Їх можна підібрати під колір певних предметів чи зіграти на контрастності, але головне, щоб відтінки органічно доповнювали одне одного.
  2. Простота у догляді. При пранні комплектів одного кольору не виникне складнощів. Не доведеться вибирати режими, температуру та сумісність речей.
  3. Актуальність. Однотонні комплекти завжди користуються популярними на відміну від наборів із яскравими кольоровими акцентами.
  4. Вплив на настрій та сон. Дизайн постільних комплектів з квітами чи візерунками може дратувати чи збуджувати, що заважає сну та порушує душевний спокій. В той час як дитяча постільна білизна однотонна сприяє релаксації, швидко занурюючи дитину у сон.

Крім того, такі комплекти вигідніші, адже у разі зношування, їх можна докупити, а ще простіше – пошити один з елементів, тому що не доведеться підлаштовуватися під вік та стать  малюнків або підбирати все за кольорами.

Дитяча постільна білизна однотонна: Матеріали

При виборі постільних комплектів для дітей фокусуються на тканині, з якої пошиті підковдри, простирадла та наволочки. Поширена практика пошиття дитячих ліжок із кількох різновидів матеріалів, кожен з яких має свої властивості:

  1. Бавовна. Натуральний текстиль, який завоював довіру батьків. Він має хорошу гіпоалергенність, відмінно охолоджує і не прилипає до малюка. Дитині буде комфортно відпочивати у літній та зимовий період.
  2. Льон. Тканина природного походження, що застосовується у будь-який сезон. Текстиль чудово поглинає вологу. З льону можна пошити якісну дитячу постільну білизну однотонну з хорошими тепловими властивостями, але для немовлят матеріал буде важким .
  3. Полікотон. Матерія є сумішшю синтетичних і натуральних тканин. Відрізняється демократичною ціною, через що і користується популярністю.
  4. Поплін. Текстиль, що виготовляється зі 100-відсоткової бавовни або з шовку в окремих випадках. Відмінно підходить для дітей, м'який та приємний для ніжної шкіри. Теплові властивості та поглинання вологи на висоті, а також матеріал екологічний і не викликає алергічних реакцій.
  5. Бязь. Недорогий Матеріал, з якого можна отримати якісні постільні комплекти для повсякденного користування з гарною повітропроникністю та міцністю.
  6. Сатин. Гладкість і міцність такої тканини запобігає подразненню та не викликає алергічних реакцій, а також добре поглинає вологу.

Вибір постільних комплектів для малюків – справа кожного з батьків, які бажають своїм дітям тільки добра.

Дитяча постільна білизна однотонна: Які критерії її вибору

 Однотонна дитяча постільна білизна

Крім матеріалів, з якого виготовлені постільні речі для малюків, батькам варто звернути увагу ще на кілька моментів:

  1. Шви. Вони не повинні дратувати та давити шкіру дитини. Також краї і підковдри і простирадлом повинні бути якісно прошиті.
  2. Розміри. Потрібно підібрати точні габарити виробів, що відповідають розмірам матраца, подушки чи ковдри. Не варто купувати постіль, яка не відповідає таким параметрам, оскільки малюк постійно відчуватиме дискомфорт. Для будьякого віку дитини підійде постільна білизна однотонна.
  3. Комплектація. Набір повинен складатися з підковдри, 1-2 наволочок і простирадла.
  4. Безпека. Важливо, щоб дитяча постільна білизна однотонна мала різні типи застібок на підковдрі, які забезпечать безпечний сон малюка.

Важливо також купувати постільні речі для дітей у перевірених брендів, які представлені в нашому магазин постільної білизни.

Купити дитяча постільна білизна однотонна

Велика кількість  торгових компаній не можуть запропонувати велику різноманітність варіантів постільних речей для якісного дитячого сну, тому варто вивчити асортимент перевіреного інтернет-магазину. На сайті постійно відбувається оновлення каталогу продукції, тому вибрати однотонну постільну білизну для дітей з різноманіття варіантів не складе труднощів.

Замовити дитячу постільну білизну однотонну також нескладно. Потрібно зайти на певний розділ сайту та вибрати відповідні варіанти. У нашому магазині представлено лише найякіснішу постільну білизну із відмінних матеріалів за найвигіднішими цінами. Купити комплекти можна з доставкою, а також пропонують варіанти оптом. Усі Описи і фото моделей постільних комплектів представлені на сайті.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
630 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
810 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
630 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
732 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
810 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 010 грн
Назад
Вперед