"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Підліткова постільна білизна

Підліткова постільна білизна

post

Перебуваєте у пошуках стильного та якісного комплекту для сну? Бажаєте оновити для вашого сина чи доньки підліткову постільну білизну? У цій статті ми розповімо вам про основні критерії вибору текстильного виробу. Акцентуючи вашу увагу лише на важливих характеристиках. Ви можете купити для вашого підлітка стильну спальню. Воно допоможе дитині максимально розслабитися та забезпечити міцний здоровий сон.

Основні критерії вибору текстильного виробу

Усі покупки, пов'язані з дитиною, необхідно здійснювати уважно. Адже від цього залежить фізичне та психологічне здоров'я підростаючого організму.Підлітковий комплект постільної білизни слід вибирати за такими критеріями:

  1. Натуральність тканини.Підліткова постільна білизна виготовляють лише з натуральних матеріалів, які відповідають стандартам та вимогам. Це тому, що в цьому віці сальні залози та обмін речовин працює дуже активно. Відпочинок на якісних та натуральних тканинах сприяє міцному сну та гарному самопочуттю. Підліткова постільна білизна влітку не буде жаркою, а в зимовий час – зігріє.
  2. Цікаві принти. Всі підлітки в захваті від постільної білизни із зображенням улюбленого персонажа з мультфільмів або відеоігри. У дитини вже сформувалися смаки та уподобання, тому комплект повинен мати особливий принт. На виробах для сну можуть бути нанесені як картинка: спортсмени, герої фільмів, машини, тварини, візерунки та інше.
  3. Розмір. Залежно від параметрів ліжка, необхідно вибрати відповідний комплект. Для цього потрібно виміряти матрац і вибрати модель постільної білизни. Це дозволить простирадлам добре прилягати, не задиратися і не викликати дискомфорту.

Враховуйте всі критерії вибору підліткової постільної білизни, і ваша дитина із задоволенням буде відпочивати та міцно спати.

Різноманітність тканин для підліткової постільної білизни

Підліткова постільна білизна

Становлення особистості вважається одним із головних етапів дорослішання. Дозволивши дитині вибрати комплект постільної для своєї кімнати, ви зможете побудувати гарні міжособистісні стосунки з нею. Син чи дочка оцінять вашу підтримку та довіру. А якщо у них виникнуть труднощі, ви можете допомогти із вибором матеріалу. Найчастіше підліткова постільну білизну виготовляють з:

  1. Бавовни. Ця тканина є найкращою для дитячої шкіри. Вона не викликає подразнення та висипання на тілі у дитини. Вироби з цього матеріалу "дихає" і вбирає вологу.
  2. Фланель. Дуже ніжна та легка за своєю структурою тканина. Її часто обирають для постільної від народження. Полотно довго сохне після прання, але досить міцне та зносостійке.
  3. Ситець. Виготовляють із волокон бавовни. Цей матеріал не тягнеться, після прання не вимагає прасування. На дотик м'який та приємний. На такому постільному ваша дитина міцно спатиме.
  4. Бязь. Цей матеріал дуже щільний та зносостійкий. Вибирайте полуторну постільну білизну з бязі, і у вас не буде проблем з прасуванням та сушінням. Тканина дуже проста у догляді. Витримує до 100 прань.

У зв'язку з підвищеною чутливістю шкіри дитини необхідно ретельно підходити до вибору матеріалу. Діти – квіти життя і наша втіха, тому хочеться для них вибрати тільки найкраще.

Постільна білизна: розміри

Дитина росте, і це потрібно враховувати, вибираючи розмір підліткової постільної білизни. Найпоширеніші параметри:

  • наволочка - 50 x 70, 60 x 40;
  • простирадло - 120 x 150, 150 x 210, 180 x 260;
  • підковдра – 115 x 147, 150 x 210, 160 x 220.

Все залежить від віку вашого сина чи доньки. Найчастіше комплекти для дітей одинарні та полуторні. Рішення потрібно приймати з огляду на параметри спального місця підлітка.

Декілька порад щодо вибору дитячих комплектів

Підліткова постільна білизна

Щоб не помилитись, вибираючи підліткову постільну білизну, потрібно не забувати про кілька факторів, які є дуже важливими. Так:

  1. Слід вибирати тканину лише з натуральними барвниками. Матеріал виробу не повинен пахнути фарбою.
  2. Немає потреби купувати багато комплектів. Дитина дуже швидко зростає. Декілька комплектів більш ніж достатньо.
  3. Покупку слід робити у спеціалізованих магазинах, які пропонують широкий асортимент дитячих товарів. Це дозволить вам уникнути придбання виробів, які можуть спричинити шкоду здоров'ю підлітка.

Беріть до уваги перелічені вище поради, і ви зможете зробити вибір на користь міцного сну та здоров'я дитини. Підліток уві сні набирається сил перед наступним днем, і від цього залежать його результати у школі та позакласних заняттях.

Підліткова постільна білизна від "Черешенка"

Інтернет-магазин “Черешенка” спеціалізується на дитячих товарах для сну та є лідером з реалізації якісних виробів із натуральних матеріалів.Купити підліткову постільну білизну на нашому сайті, значить, придбати вироби, які мають низку переваг:

  • зносостійкість;
  • гіпоалергенність;
  • гігроскопічність;
  • повітропроникність;
  • простота у догляді.

Виробник враховує всі нюанси, що стосуються дитячого асортименту. Магазин постільної білизни в режимі онлайн реалізує велику кількість виробів із різними принтами. Тут ви можете знайти на підлітковій постільній білизні зображення: футбольних м'ячів, принцес, літачок, зайчиків, героїв мультфільмів, динозаврів та інше. Кожна позиція на сайті має якісне фото, опис, параметри,ціна та виробника. Є можливість придбати вироби для сну підлітка оптом. Всі умови можна прочитати на нашому сайті.Доставка можна оформити поштою чи самовивозом. Графік роботи можна дізнатись на головній сторінці сайту.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед