"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Щільність постільної білизни

Щільність тканини для постільної білизни: критерії вибору

post

Мрієте відпочити після трудового дня? На сон, відпочинок у нічний час неабияк впливає зручне спальне місце та постільна білизна. Якісний комплект надає спальні затишку та викликає комфортні відчуття. Сучасна текстильна продукція гармонійно узгоджується з будь-яким інтер'єром.

Перш ніж купити комплект, рекомендується звернути увагу на склад, найменування виробника, щільність постільної білизни. Безперечно, у пріоритеті натуральні матеріали високої якості. Якщо людина спить у комфортних умовах, на ранок вона буде наповнена енергією, приємними емоціями.

tkanb-1

Найкраща щільність тканини для постільної білизни

Безумовно, купуючи стильний набір, споживач розраховує на його тривалий термін експлуатації. Постільна білизна шиють із полотен, які мають різну щільність. На що це впливає?

Щільність постільної білизни забезпечує стійкість до зношування, термін корисної експлуатації, впливає на стійкість до деформації, гігроскопічність. Показник може бути лінійним та поверхневим. Поверхнева щільність постільної білизни - це співвідношення маси полотна до одиниці площі.

Розрахувати лінійну щільність тканини для постільної білизни легко за допомогою пропорції щільності основи та ниток. Показники визначають міцність матеріалу, еластичність у поперечному та пайовому напрямку. Товщина ниток впливає на огрядність полотна.

Примітно, що тканина з однаковим складом може відрізнятись у ціні. Це залежить від переплетення ниток. Наприклад, у складі тканин сатину, ранфорсу, попліну є бавовна, але вони відрізняються переплетенням волокон. Відповідно, вартість теж буде різною.

Яка щільність тканини краща для постільної білизни? У комплекті високої якості показник має перевищувати сто десять грамів на один квадратний метр. Прийнятна щільність постільної білизни з бавовни від ста десяти до ста п'ятдесяти грамів на один квадратний метр.

Найщільніша постільна білизна: вибираємо найкраще

Постільний комплект вважається відповідним подарунком для близьких, які цінують комфортні речі. Натуральні вироби з щільного матеріалу привабливі, відрізняються тривалим терміном експлуатації, не становлять небезпеки для людського організму. Найчастіше використовують постільні набори з наступних матеріалів:

  • сатин (густина постільної білизни досягає до 120 г/кв. м);
  • тканина бязь для постільної білизни;
  • ранфорс (довговічний, стійкий до фарбування);
  • перкаль;
  • поплін (тонкий, але дуже міцний матеріал);
  • жаккард;
  • шовк (для вимірювання щільності постільної білизни застосовується спеціальна одиниця Momme) та інші.

Враховуючи екологічність, високі характеристики експлуатації, високу щільність постільної білизни, варто виділити комплекти з бязі. Також вони мають доступну вартість,

Залежно від щільності бязі для постільної білизни до матеріалу застосовуються різні способи фарбування:

  • строга;
  • вибілена;
  • набивна;
  • гладкофарбована.

Тканини для постільної білизни слід вибирати в залежності від призначення комплекту. Дітям, людям, які страждають на алергію, підійдуть набори малої, середньої щільності. За відсутності підвищеної чутливості рекомендується вибрати вищу щільність постільної білизни. Такий набір міцніший, має більший термін експлуатації. Комплекти із шовку, жаккарду можна придбати на подарунок. Щільна постільна білизна високої якості припаде до смаку винуватцю урочистостей.

tkanb-2

Щільність постільної білизни вказана виробником упаковки. Кожен матеріал рекомендується прати, сушити, гладити згідно з інструкцією. Як краще прати постільну білизну? Докладніше про це далі:

  • проводити прання при делікатному, дбайливому режимі;
  • оптимальна температура вбирається у 40 градусів;
  • використовувати не агресивний порошок чи рідкі засоби;
  • наволочки та підковдри слід вивернути навиворіт;
  • швидкість віджиму не вище 500 оборотів;
  • сушити далеко від сонячних променів;
  • Оптимальна температура для прасування становить 150 градусів.

Дотримуючись цих порад, ви зможете продовжити термін використання улюбленим комплектом. Враховуйте, що зручний вибір постільної білизни є запорукою міцного сну, гарного самопочуття, комфортного відпочинку.

Купити постільну білизну онлайн

Сьогодні користувачі воліють робити покупки в режимі онлайн. Це суттєво економить вільний час, гроші. До того ж вибір у цих магазинах більш насичений. Інтернет-магазин "Черешенка" представляє постільні комплекти, текстильні товари інших категорій від надійних виробників за доступними цінами оптом та в роздріб. В електронному каталозі широкий асортимент моделей з фото, описом. Скориставшись фільтрами пошуку, можна легко знайти необхідну позицію.

Здійснити покупку просто: достатньо перетягнути товар у кошик, оформити замовлення. Перед оплатою слід перевірити найменування, кількість позицій. За потреби пропонується зв'язатися з менеджером для вирішення питань.

Доставка товарів діє по Хмельницькому, іншим регіонам України. Відправлення здійснюється транспортними компаніями "Нова Пошта", "Укрпошта".

Купуйте лише найкращі товари в інтернет-магазині “Черешенка”!

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед