"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Постільна білизна для підлітка хлопчика

Постільна білизна для підлітка хлопчика

post

Підбираючи комплект постільної білизни для підлітка хлопчика, спирайтеся на якість та переваги дитини. У цей непокірний період діти хочуть максимально наблизитися до дорослого віку та показати, що вони вже виросли. Одночасно намагаються здаватися маленькими та беззахисними. Це стосується як хлопців, так і дівчат. Щоб максимально досягти дзена у спілкуванні з дитиною, придбайте постільну білизну для підлітка хлопчика, яка йому сподобається. У нашому оптово-роздрібному магазині представлені десятки пропозицій, оптимальні як за ціною, так і за якістю. У нас багатий вибір забарвлень, від яких ваша дитина буде у захваті.

Якість постільної білизни для підлітків

boy-1

Від якості постільної білизни часом залежить наш настрій та здоров'я. Синтетичні матеріали не сприяють повітрообміну і можуть викликати подразнення шкіри, а повністю натуральні – змусити вас спітніти уві сні. Пропонуємо вибрати альтернативний варіант для підлітка – суміші, приємні до тіла, які не викличуть подразнення та перегріву. Це полуторні комплекти з бязі нашого фото каталогу. З одного боку тканина прохолодна, а з іншого – ніжна та м'яка з ефектом Soft Touch.

У продажу є постільна білизна для підлітка хлопчика з "дихаючих" матеріалів, таких як;

  • сатин;
  • страйп-сатин;
  • ранфорс;
  • бязь;
  • бязь Голд;
  • поплін.

Вони мають бавовняну основу і, по-простому, «дихають». Тканини мають антистатичні властивості і не накопичують у собі частинки бруду і пилу. Це те, що потрібно для чутливої шкіри підлітка. У цей складний період у них вирують гормони і часто з'являється роздратування у вигляді почервоніння. Щоб не погіршувати проблему, використовуйте тільки якісну постільну білизну для підлітка хлопчика наших виробників.

До того ж, вся підліткова постільна білизна для хлопчиків і дівчаток, а також дорослих пройшла тестування і є гіпоалергенними. Тканина постільної не розтягується від багаторазового прання, не змінюється після висихання, не вимагає прасування. Постільна міцна, зносостійка.

Яке постільне для підлітка ви не вибрали, воно буде відрізнятися оригінальністю і виграшно виглядати завдяки фото принту. Малюнок нанесений спеціальним методом, він не вицвітає від сонячних променів і можна не боятися залишити постіль незастеленою.

У сатинових моделях комплектів на одній стороні підковдри та наволочок малюнок присутній, а на іншій – ні, це робить набір оригінальним. Складається стандартний комплект з двох наволочок, простирадла та підковдра 160 x 220 см або інших розмірів. Підковдра має потаємну застібку, а наволочки – запах. Якщо ліжко у підлітка двоспальне, потрібно вибирати відповідний розмір. Якщо розмір спального місця ще більший – євро чи сімейний.

Широкий вибір тканин та забарвлень

Також варто приділити таким параметрам, як:

  • колір та принт, малюнок та орнамент;
  • якість та фактура тканини постільної білизни.

Підлітку доведеться на ньому спати, відпочивати вранці та вечорами. Як правило, багато дітей у цьому віці люблять повалятися в ліжку ще кілька годин після прокидання. Надайте їм можливість відчути свою потребу передусім батькам. Адже лише через увагу до деталей можна досягти порозуміння з підлітками хлопчиками чи дівчатками. І тільки так вони відкриватимуть вам свої секрети, про які раніше мовчали.

У підлітковому віці більшість дітей переходять від любові до мультяшних принтів та декору дитячої спальні до більш дорослого почуття моди. Постільна білизна для хлопчика підлітка або дівчинки повинні включати кольори, стилі та візерунки, які передають цей перехід у зрілості і демонструють їх індивідуальність у зручних матеріалах, що підтримують здоровий сон.

Більшість комплектів для юнаків від 10 до 18 років випускаються у прохолодних та нейтральних тонах. Блакитна постіль для хлопчика підлітка створює заспокійливу атмосферу і допомагає розслабитися наприкінці дня, а зелений колір, що освіжає, дає заряд енергії. Ви також можете вибрати сіре чи чорне. Така кольорова гама не залишить байдужим нікого, до того ж зробить кімнату стильною.

Як вибрати постільну білизну та зробити замовлення

Вибираючи постільну білизну для підлітка хлопчика, спирайтеся на його захоплення та хобі. Можливо, він уявляє себе королем поп музики чи рокером, тоді купіть йому постільна білизну з музичним акцентом. Якщо дитина без розуму від тварин та рослин, подаруйте комплект відповідної тематики. Відмінно підійде кантрі стиль та постільна білизна для підлітків хлопчиків у клітинку.

Деякі підлітки оцінять подарунок, виконаний у готичному стилі, з черепами та різними написами. Ці та інші варіанти комплектів ви можете знайти у категорії “Постільна білизна” та рубриці “Декорування”. Відзначивши необхідні опції, вам легше буде вибрати із солідного асортименту.

boy-2

Ми пропонуємо вигідні умови співпраці та приємні ціни для всіх клієнтів, тому що, крім торгівлі, самі виробляємо постільну білизну. Тому знаємо, наскільки важливою є якість виробів. Пропонуємо купити постільну білизну для підлітка хлопчика та перевірити її на зносостійкість, купивши її в нашому магазині оптом чи в роздріб.

Наші переваги:

  • гіпоалергенні тканини та висока якість пошиття;
  • різноманітність малюнків та принтів, що, безперечно, сподобається підлітку;
  • приємні ціни від виробника;
  • швидка доставка до будь-якого населеного пункту;
  • великий асортимент крім постільної білизни – пледи, тканини, покривала, подушки, ковдри, простирадла на резинці та інші товари;
  • два варіанти замовлення – за дзвінком та через кошик на сайті;
  • покупки оптом та в роздріб;
  • постійні знижки та акційні пропозиції.

Якщо хочете подарувати дитині, хрещенику чи онуку постільну, яка йому сподобається, обов'язково вручіть її з приємними словами. Кожен товар у магазині постільної білизни презентабельно упакований, тому вам не доведеться шукати відповідну коробку, стрічку та підшукувати папір. Бажаємо, щоб комплект постільної білизни для хлопчика обов'язково йому сподобався!

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед