"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Постільна білизна з сатину - вдалий вибір

Постільна білизна з сатину - вдалий вибір

post

Здоровий і міцний сон допомагає організму відновитися після важкого дня і набратися енергії на наступний. Хороший нічний відпочинок зміцнює імунну систему і знижує кількість головних болів, а комплект якісної постільної білизни є невід'ємною частиною спального ліжка.

Багато губляться серед розмаїття тканин, з яких зшиті набори. Кожен натуральний матеріал унікальний по-своєму, проте варто окремо зупинитися на продукції з сатину. На даний момент купити постільну білизну сатин можливо з цікавими принтами.

Сатин: що це за тканина і чому вона так популярна?

Двоспальний набір постільної білизни

Вироби з сатину славляться своєю м'якістю і шовковистістю. Даний вид тканини став широко застосовуватися для виробництва підковдр, наволочок і простирадл. Сатинова постільна білизна будь-яких кольорів ідеально впишеться в інтер'єр завдяки гарному зовнішньому вигляду з цікавими відблисками.

Такий матеріал прийнято вважати повністю натуральним і екологічним, враховуючи унікальну технологію виробництва тканини. Її виготовляють за допомогою спеціального методу щільного плетіння бавовняних ниток без штучних домішок. Раніше сатином називали виключно шовкові вироби, проте з часом стали випускати сучасні варіанти цієї універсальної тканини.

Постільна білизна з сатину може бути зшита з трьох різних видів цього міцного матеріалу:

  1. Купонний сатин - найдорожчий і красивий вид тканини, який досить складно знайти в звичайних магазинах. Такі товари вважаються по-справжньому елітними. Їх не шили з рулонної тканини - кожен виріб створюється за індивідуальними мірками і ескізами.
  2. Сатин-жаккард. Як видно з назви, в сатин додається додатковий вид тканини під назвою жаккард. З такого тандему виходять досить цікаві і унікальні візерунки, тому їх вартість значно вище звичайного варіанту.
  3. Сатин мако - тканина, що володіє дивовижною гладкістю і шовковистістю. Не містить додаткових елементів і домішок. При виготовленні даного виду технологія виготовлення повинна дотримуватися чітко, щоб вийшов продукт найвищого рівня.

Кожен виробник, який виготовляє сатинову постільну білизну, може вибрати будь-який з перерахованих матеріалів. Всі види тканини мають високу зносостійкість і міцністю, завдяки чому і заслужили таку величезну популярність серед любителів якісних товарів.

Переваги постільних наборів з сатину

Основна характеристика, за якою покупці вибирають саме сатинову постільну білизну, - гарний зовнішній вигляд і приємна текстура. Однак мало хто знає про те, що матеріал є досить міцним і зручним у використанні. Тому варто докладніше розібратися з усіма його перевагами і достоїнствами:

  • він не мнеться і не вимагає прасування після прання;
  • має натуральний склад;
  • не втрачає насиченість кольору і форму з часом;
  • не електризується і не притягає шерсть тварин;
  • на ньому не будуть утворюватися катишки, а згодом - неприємні зачіпки.

Таким чином, тепер можна сміливо заявити, що сатинова постільна білизна гідно прикрашає кожну спальню своїм гарним блиском. У ньому практично немає недоліків, такий товар прослужить вам багато років і не втратить актуальність з часом.

Зараз на ринку представлені й інші види тканин для спальних комплектів, такі як ранфорс. Він переважно виготовляється в Туреччині, де текстильна промисловість стрімко розвивається і залучає все більше клієнтів до покупки місцевих виробів. Придбати турецьку постільну білизну не складе труднощів, завдяки доступним цінам і поширеності такого товару.

Розміри постільної білизни з сатину

Купуючи сатинову постільну білизну, людина може не розібратися у всій різноманітності розмірів і випадково замовити невідповідний варіант. Постільну білизну сатин купити можливо в різних варіаціях: від дитячого до сімейного та "королівського" розміру.

Щоб точно вибрати потрібний комплект, необхідно добре розбиратися в розмірній сітці і назвах розмірів. Найпопулярнішими видами є:

  1. Євро, також відома його популярна варіація євро-максі. Дивлячись на таку назву, варто згадувати цифри: підодіяльник 200 х 220 см, простирадло 240 х 220, наволочка в наборі йде двома позиціями і має розміри 70 х 70.
  2. Сімейний - відрізняється тим, що має 2 шт підковдр 150 х 220 см для зручного сну двох людей. Також в комплекті зазвичай йде дві стандартні наволочки і простирадла 240 х 220 см.
  3. Полуторне - підодіяльник і простирадло мають однаковий розмір 150 х 220 см, наволочки 70 х 70.
  4. Двоспальний набір вважається зменшеною версією євро максі і має такі параметри: підодіяльник 180 х 220, простирадло 200 х 220 і дві стандартні наволочки.

Звичайно ж, ці виміри не є константами і в різних магазинах можна відшукати сатинову постільну білизну в інших варіаціях.

Догляд за сатином

Полуторний набір постільної білизни

Сатинова постільна білизна не вимоглива у догляді, проте все ж варто дотримуватися деяких правил, щоб зберегти її на довгі роки. Звичайний однотонний комплект можна прати в машинці аж до 90 градусів, однак, якщо на поверхні є малюнок або принт, варто знизити температуру до 60. Сатин найвищого класу переться в певних умовах: температура не повинна перевищувати 40 градусів, а кількість обертів зведено до мінімуму.

Не рекомендується при пранні використовувати відбілювачі та інші агресивні миючі засоби, вони можуть негативно вплинути на структуру тканини.

Де купити гарну постільну білизну

Інтернет-магазин "Черешенька" пропонує широкий асортимент комплектів для сну як власного виробництва (Україна), так і іноземних брендів (Туреччина). Сатинова постільна білизна є постійним хітом продажів серед покупців. Воно користується величезним попитом круглий рік. Замовляти товари можливо як оптом, так і в роздріб за привабливими цінами. Купівля вручається в зручній упаковці ПВХ, яка захищає білизну від пошкоджень.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед