"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Найкраща тканина для постільної білизни

Найкраща тканина для постільної білизни

post

Кожній людині після насиченого дня потрібен повноцінний відпочинок. Щоб завжди бути в гарному настрої, обов'язково потрібно відновлювати життєві сили. Наш настрій і самопочуття безпосередньо залежить від якості сну.

Якщо ви хочете, щоб ваш сон був міцним, необхідно створити всі умови для комфортного відпочинку. Правильна постіль грають в цьому плані не останню роль.

При виборі постільної білизни спочатку ми дивимося саме на тканину. Комусь подобається м'яка, комусь гладка, а хтось віддає перевагу більш практичному варіанту. Вибираючи, потрібно в першу чергу довіряти власним уподобанням. Ви навіть уявити собі не можете, наскільки чутливим є людина до тактильних відчуттів, звуків і ароматів в нічному відпочинку. Саме тому дуже важливо уважно підійти до питання забезпечення комфортних умов для сну.

Але яку тканину краще вибрати для постільної білизни? Представляємо вам рейтинг кращих варіантів. Відмінні вироби шиють з:

  • бязі; 
  • ранфорса; 
  • сатину і страйп-сатину; 
  • фланелі. 

Кожен з матеріалів має свій набір якостей. Одна тканину м'якше, інша міцніша, третя володіє ідеальним співвідношенням ціни і якості. Якщо ви хочете створити собі всі умови для здорового і приємного сну, то для вас найкраща тканина для постільної білизни та, яка виготовлена з екологічної сировини. Години, проведені на натуральних виробах, подарують справжню насолоду, міцний сон і поліпшать стан вашої шкіри.

Якими якостями повинна володіти тканина для постільної білизни?

Тканина для постільної білизни Ранфорс R519-2 (50м)

Перш ніж переходити до питання, яка найкраща тканина для постільної білизни , варто визначитися з набором характеристик, якими вона повинна володіти. Перша вимога - матеріал повинен бути міцним і якісним. Важливо, щоб ліжко було м'якою, приємною на дотик і не дратувати. Крім цього, варто відзначити такі нюанси:

  1. Якісна тканина повинна характеризуватися зносостійкість і не втрачати форму після першого ж прання. Цей показник залежить від щільності самого матеріалу.
  2. Постільні приналежності повинні добре пропускати повітря. Цей параметр залежить від товщини виробу, а також пористості матерії.
  3. Вбирання вологи також важливе. Це потрібний санітарно-гігієнічний фактор. Комфорт вашого відпочинку буде прямо залежати від здатності тканини вбирати вологу, яку виділяє тіло людини.
  4. Тепловіддача - один з основних факторів. Тут варто покладатися на призначення виробу. Менша теплопровідність захистить від холоду, відповідно, для літнього варіанту показник пропускання повітря повинен бути високим.

Яку тканину вибрати для постільної білизни? Ту, яка добре регулює обмін повітря, пропускаючи водяну пару і вбираючи вологу. Найкраща тканина для постільної білизни обов'язково повинна бути міцною і стійкою до зносу. Крім того, важливо, щоб матеріал був гіпоалергенним. Перед покупкою варто уточнити схильність тканини до усадки. Це зменшення вироби при експлуатації, зокрема, прання, прасування і подібних маніпуляціях. 

Якщо ви стоїте перед вибором, яка найкраща тканина для постільної білизни , обов'язково зверніть увагу на надані характеристики. Їх наявність описує виріб як міцний і якісний. Можете також зобразити їх для себе в ієрархічному списку. Залежно від важливості кожного елемента ви точно зрозумієте, який комплект купити саме вам.

Яка тканина найкраща для постільних речей?

Велика кількість різновидів матеріалів зараз вражає. Давайте детально розглянемо кращі варіанти.

Бязь - це сама м'яка тканина для постільної білизни. З позитивних якостей слід згадати:

  • стійкість до зношування; 
  • тотальний комфорт; 
  • міцність; 
  • гігієнічність. 

Такий варіант відмінно переносить прання і швидко сохне. Ще не линяє і має мінімальну усадку. Після прання не з'являться катишки . Колір не змивається, навіть якщо ви користуєтеся відбілювачами або попереднім замочуванням в порошку. За структурою щільна (від 125 до 140 г / м²), з полотняним переплетенням ниток.

Це найкраща тканина для постільної білизни. Вона має дивовижний зовнішній вигляд і при цьому має доступну вартість. Постільна білизна з бязі - найкраща покупка для шукача оптимальної комбінації ціни і якості.

Крім цього, тканина екологічна. Бязь добре пропускає повітря, відмінно зігріває в холодні вечори та вбирає вологу, яку виділяє тіло в спеку. На ній ще не розмножуються хвороботворні бактерії.

Хорошою альтернативою першим варіантом є ранфорс. З плюсів такої тканини можна виділити:

  • міцність; 
  • довговічність; 
  • легкість в догляді; 
  • колірна зносостійкість. 

Незважаючи на підвищену міцність, матеріал є досить легким. Ранфорс - це найміцніша тканина для постільної білизни . Комплект настільки ніжний, що подарує незабутні відчуття навіть дуже прискіпливим споживачам. Але в порівнянні з бязью такий варіант трохи дорожчий. Виробники заявляють, що ціна повністю виправдана якістю. І з цим важко не погодитися. Наприклад, особливий вид сировини дозволить вам не замерзнути взимку, при цьому ви будете комфортно почувати себе і в літній період року. Ще ранфорс швидко сохне і легко переносить прання, також не електризується. Такий комплект оцінить кожна господиня! Постільні приналежності з ранфорса - відмінний подарунок для родича чи друга.

Нитки для вироби дбайливо обробляються в процесі виробництва, а також проходять додаткове скручування, що надає волокнам велику стійкість до зношування в порівнянні з іншими видами матерії. З огляду на діагональне розташування рядків в полотні й високої щільності плетіння тканина виграє за такими параметрами, як міцність і гладкість. Висока якість гарантована!

Сатин - найкраща тканина для постільної білизни . На ній не тільки можна спати, а й насолоджуватися красивим видом виробу. Гарний блиск і солідний вигляд буде радувати око. Така тканина має наступні параметри:

  • благородний зовнішній вигляд; 
  • глянцева поверхня; 
  • гідну якість. 

Незважаючи на естетичні характеристики, матеріал міцний і практичний. Сатин відмінно підходить для виробів повсякденного використання. Він добре переносить прання і прасування, не втрачає колір і форму. Ще володіє «ефектом прохолоди». Мається на увазі, що тканина прохолодна на дотик.

Наволочки з підковдри з сатину виготовляють з бавовняної сировини. Нитка в процесі виготовлення спеціально скручують, щоб отримати максимальну міцність. Постільна білизна з сатину, яка трохи блищить, вважається найякіснішою. Його досить часто можна побачити на прилавках магазинів. Ціна відповідає якості.

Фланель проводиться з бавовни і шерсті. Вона сама щільна тканина для постільної білизни. За рахунок щільного плетіння і начісування це кращий варіант на зиму. Матеріал відмінно зігріває, до того ж добре вбирає вологу і піт, а також пропускає повітря.

В процесі виготовлення постільних речей тканина проходить спеціальну обробку. Такий комплект білизни є абсолютно гіпоалергенним і безпечним. З фланелі також шиють одяг для новонароджених, що говорить про екологічність матерії.

Відповідаючи на питання, яка найкраща тканина для постільної білизни , можна точно сказати, що сатин, ранфорс і бязь - це лідери рейтингу.

Якщо ви все ще стоїте перед вибором, яку постільну білизну вибрати, напевно виникають думки і про вартість виробів. Надаємо керівництво по вибору:

  • найбільш економною покупкою буде виріб з бязі; 
  • трохи дорожче, але і вищої якості білизна з ранфорса; 
  • сатин і страйп-сатин  - це високоякісні тканини, вартість відповідна. 

Особливою міцністю на тлі інших представників виділяється ранфорс. Але в порівнянні з нею фланель щільніша. Якщо ви цінуєте комфорт - вибирайте бязь. Найкраща тканина для постільної білизни - це сатин .

Як правильно доглядати за постільною білизною

Тканина для постільної білизни Страйп-сатин ST220-beige (60м)

При неповноцінному догляді навіть найкраща тканина для постільної білизни зіпсується. Щоб вироби були довговічними, їм необхідно організувати гідний догляд. В першу чергу необхідно дотримуватися таких правил:

  • завжди уважно вивчайте інструкцію на етикетці і керуйтеся нею при експлуатації і чищенні; 
  • перед пранням вивертайте навиворіт всі вироби, застібайте гудзики, блискавки, якщо вони є; 
  • перед використанням нової постільної білизни рекомендується випрати її в холодній воді на делікатному режимі. 

А тепер давайте детально розберемо кожен з етапів догляду. Після того як ви виверне всі частини комплекту навиворіт, їх можна прати. Краще використовувати рідкий порошок або гель. Оскільки постільна білизна переться при невисокій температурі, гель краще впорається із забрудненнями. У більшості випадків ми перемо речі в автоматичних машинах. Виставляти при цьому потрібно виключно делікатний режим. Також не встановлюйте віджимання при високих оборотах. Вироби з вишивкою або декоративними елементами краще прати руками. Попередньо їх можна замочити в холодній воді, а після випрати вручну при 40 градусах. Замочування вимагають тільки однотонні світлі комплекти, кольорові тканини або з візерунками краще прати відразу.

Вироби пастельних відтінків можна сушити і просто на вулиці, прямі сонячні промені їм сильно не шкодять. Що стосується кольорових, їх краще сушити на спеціальних сушках. Навіть найкраща тканина для постільної білизни може вигоріти на сонці. Щоб заощадити час, можна скласти підковдри і наволочки вдвічі і висушити на батареї. Такі варіанти, як сушка в автоматичній машинці, краще не використовувати. Це призведе до втрати форми і значної усадки.

Гладити постільну білизну потрібно обов'язково навиворіт, температура повинна бути не вище 180 градусів. Особливу увагу приділяйте виробам з додатковими декоративними елементами, такими так вишивка, аплікації і т. Д.

Де купити найкращі тканини для постільної білизни

Придбати міцний і якісний набір постільних речей можна в інтернет-магазині "Черешенька". У продажу представлений великий вибір товарів за дуже приємною вартістю.

Більш того, ви зможете купити найкращі тканини для постільної білизни і створити свій власний унікальний комплект. Замовте відразу кілька матеріалів і отримаєте м'якість, міцність і щільність відразу в одному виробі. Є такі тканини, як бязь, ранфорс, сатин і фланель. Ціни вас приємно здивують.

Перед покупкою вивчіть розмірну сітку. Визначтеся, яка кількість матеріалу вам знадобиться. Інформація є в інтернеті у вільному доступі. Після перегляньте можливі варіанти і виберіть найбільш підходящий. Завдяки відгукам клієнтів ви зможете істотно скоротити список. Вивчіть ціни і способи оплати, а також можливість доставки. У продажу є і інші потрібні товари для шиття. Шопінг через інтернет - це дуже зручно! Все, що потрібно - телефон і трохи вільного часу.

Якщо ви не користувалися послугою раніше, працівники із задоволенням вам допоможуть. Купуйте найкращі тканини для постільної білизни і нехай у вашому домі завжди буде затишно і красиво!

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
630 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
810 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
630 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
732 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
810 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 010 грн
Назад
Вперед