"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Постільна білизна із сердечками – романтика у вашій спальні!

Постільна білизна із сердечками – романтика у вашій спальні!

post

Якісна постільна білизна з сердечками завжди була популярною, адже вона допомагає створити романтичну атмосферу в спальні. Цей принт не виходить із моди, оскільки асоціюється з любов'ю та іншими ніжними почуттями. Виробники використовують серцеву символіку у всіляких варіаціях, знаючи, що багато хто мріє придбати для власної спальні постільну білизну з серцем або купити такий комплект у подарунок близькій людині.

serdechko-1

Кому підійде білизна із сердечками

Такі набори можуть порадувати будь-кого:

  • молоду романтичну дівчину;
  • дівчинку до 10 років;
  • пару щасливих молодят;
  • людини, яка бажає створити атмосферу романтики та кохання;
  • бабусю, яка завжди була романтичною натурою.

Не треба думати, що цей принт давно приївся і набрид. В асортименті магазинів стільки варіацій на тему сердець, що можна задовольнити навіть найвибагливіших покупців. Особливо популярна така білизна напередодні дня Святого Валентина. Беруть його в подарунок на 8 Березня, до дня весілля та на день народження продемонструвати своє кохання особливій людині. Є бюджетні комплекти, а є елітні моделі преміум-класу, котрі стануть улюбленим домашнім текстилем свого власника. Магазин постільної білизни Черешенка пропонує покупцям постільну білизну із серцями різних розмірів та під різні запити. Є варіанти для дорослих, дітей та підлітків.

Чим відрізняються комплекти постільної білизни із серцем

Тематика малюнка може бути однією, але якщо насиченість кольорів, форма і стиль зображень різняться, то і виглядає така білизна зовсім по-різному. "Сердечний" принт часто зображають на фоні пастельних тонів або навпаки, на темній основі. І доповнюють тематичними малюнками, такими як квіти, голуби, лебеді, обручки, котики, зайчики, ведмедики, ангелочки, абстрактні візерунки. Є навіть брутальні принти для рокерів та байкерів, де серця сусідять з черепами та язиками полум'я.

У каталозі інтернет-магазину Черешенка комплекти постільної білизни із серцем представлені у різноманітному розмаїтті. Вони відрізняються матеріалом виготовлення, розмірами, щільністю, видами принтів та фонів, комплектацією та брендами.

Можна надати перевагу набору з тканин-компаньйонів. У такої моделі одна сторона однотонна, а інша – доповнена малюнками. І якщо набридла строкатість і хочеться спокійного забарвлення, досить просто перевернути подушку та підковдру.

Особливості постільних комплектів магазину Черешенка

Репутація магазину бездоганна, оскільки ми дбаємо про якість та безпеку покупців. У нас кожна одиниця товару відповідає стандартам якості ISO за такими показниками, як:

  • якість матеріалу;
  • гіпоалергенність;
  • екологічність;
  • високі експлуатаційні властивості;
  • стійкість кольору;
  • довговічність;
  • зносостійкість.

Всі комплекти можна знайти в будь-яких стандартних розмірах - односпальний, полуторний, двоспальний, євро і сімейний. Є варіанти для найменших дітей та підлітків. Усі набори укомплектовані стандартно – 2 наволочками, простирадлом та підковдрою, а сімейні набори – 2 підковдрами. При дотриманні правил експлуатації постільна з сердечками витримує понад сотню прань, не втративши при цьому своєї міцності та яскравості забарвлення.

Як вибрати відповідний комплект для спальні

Щоб підібрати якісний текстиль для спальні, наприклад, ефектну білизну з сердечками, слід взяти до уваги деякі рекомендації:

  • враховуйте якість матеріалу та пошиття;
  • вибирайте набір, що підходить за розміром вашого ліжка, ковдри та подушкам;
  • шукайте той відтінок, що підійде до кольорыв спальні;
  • дивіться лише на такі принти, які викликають захоплення, а не роздратування;
  • тканина білизни має викликати приємні відчуття;
  • вибирайте лише ті бренди, які відрізняються гарною репутацією;
  • не купуйте дешевий домашній текстиль, його якість може бути сумнівною.

Шукайте комплекти, які вам сподобаються якістю, і зовнішнім виглядом. І нехай постільна білизна "Серце" для дорослих чи дітей радує око і дарує найпозитивніші емоції, щоб сон був міцним та солодким.

serdechko-3

Де замовити постільну білизну із серцем.

У сучасному світі, якщо потрібно щось купити для дому, не потрібно ходити годинами різними бутіками і взнавати у знайомих, де взяти необхідну річ. Зараз прийнято робити покупки онлайн у будь-який зручний час, використовуючи ноутбук чи смартфон. А постільна білизна, як і інший домашній текстиль, слід купувати у перевіреному інтернет-магазині, наприклад, у Черешенка. Тут в електронному каталозі можна знайти різні товари для дому. Усі вони розбиті за категоріями. Кожна одиниця товару доповнюється якісними фото та детальним описом. Це дозволяє швидко зорієнтуватися в асортименті та за лічені секунди знайти потрібний виріб. Яку б постільну білизну, рожеву з сердечками, бузкову в квіточку, блакитну в горошок, в клітинку або однотонну, ви не вибрали, її можна замовити оптом чи поштучно. Модна постільна білизна з бязі, сатину, ранфорсу, жакарду, попліну та інших матеріалів пропонуються за доступними цінами. Часто бувають знижки та акційні пропозиції. Є забарвлення з 3D принтами, які також мають великий попит. Набирає популярності білизна для спальні, що світиться вночі та створюють особливий настрій для приємного відпочинку.

Купити постільну білизну з серцем можна в кілька кліків. Достатньо лише вибрати потрібний дизайн та розмір, а також кількість комплектів, оформити замовлення та сплатити його зручним способом або дочекатися дзвінка менеджера. Можлива кур'єрська доставка до дверей за вказаною адресою. У магазині представлений і інший текстиль для будинку, який допоможе зробити ваше житло затишним та красивим. Приходьте за новими покупками, радуйте себе та близьких приємними подарунками та будете щасливі. Комфортне життя ви собі забезпечуєте самі, а ми лише допомагаємо у цьому!

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед