"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Постільна білизна Людина-павук

Постільна білизна Людина-павук

post

Постільна білизна Людина-павук має великий попит, адже це один з улюблених персонажів дітей. Діти в першу чергу звертають увагу на принти, але батьки при виборі повинні керуватися іншими аспектами, щоб підібрати якісний та зручний комплект. Магазин постільної білизни "Черешенка" пропонує великий вибір якісної продукції. У продажу є різні моделі. Можна вибрати будь-які розміри та кольори. Купуючи постільну білизну «Людина-павук», потрібно звертати увагу на матеріал, адже від цього фактора залежатиме комфорт дитини. Виробники, які дорожать своєю репутацією, використовують приємні до тіла тканини, які не викликають алергічних реакцій. Це означає, що якісний комплект має бути виготовлений переважно з натуральних волокон.

spider-1

Постільна білизна Людина-павук: види матеріалів

Зараз на ринку можна знайти постільну білизну у різних колірних рішеннях. Розглянемо найпопулярніші види тканин, які мають великий попит на ринку.

Бавовна

Волокно рослинного походження, яке є однією з найпоширеніших тканин для виготовлення постільного. Бавовняний матеріал більш актуальні за рахунок низької ціни, порівняно з шовком. А якщо порівнювати з льоном, то бавовна більш практична. З такої сировини виготовляють найпопулярніші тканини:

  • ситець – добре підходить для щоденної експлуатації, приємний на дотик. Матеріал не можна назвати зносостійким, тому з нього найчастіше шиють дитячу постільну білизну з Людиною-павуком або іншим принтом;
  • бязь – більш щільний варіант, відмінно витримує часті прання та підходить на кожен день;
  • сатин – найдорожчий матеріал із бавовняних, добре стирається, приємний до тіла. Недолік – швидке скочування тканини.

Бавовну комбінують з різними волокнами, щоб виробляти більш зносостійкі тканини.

Льон

Рослинний матеріал з гладкою та блискучою поверхнею. Застосовується у всі сезони і має безліч переваг:

  • довговічність;
  • гіпоалергенність;
  • екологічність;
  • міцність.

З недоліків: тканина швидко мнеться і складно гладиться. Якщо ви купите таку постільну білизну "Людина-павук", то при пранні вам потрібно буде дотримуватися певного температурного режиму.

Шовк

Натуральне волокно, що отримується з кокона шовкопряда. З такого матеріалу створюють найдорожчу постільну білизну. Переваги:

  • добре пропускає повітря;
  • не електризується;
  • добре вбирає вологу;
  • створює охолодний ефект.

Якщо ви вирішили придбати постільну білизну Людина-павук з цього матеріалу, то потрібно розуміти, що вона не повинна знаходитися під прямим сонячним промінням. Також шовкова постіль може бути зіпсована міллю.

Бамбук

Найбільш зносостійкий матеріал, за рахунок якісної сировини та особливої її обробки. Відмінно витримує численні прання. Позитивні якості:

  • натуральний та екологічний матеріал;
  • приємність на дотик;
  • підтримання оптимальної температури;
  • антибактеріальні властивості.

Єдиний варіант тканини, які не мають недоліків.

Рекомендації щодо вибору

Купуючи постільне з Людиною-павуком, потрібно розуміти, що важливим моментом є не тільки колір і принт, а й щільність ниток. Щоб правильно вибрати комплект, слід читати маркування товару. Чим більша щільність, тим довше прослужить ліжко.

При виборі важливо також враховувати, що надто яскраві кольори на тканині можуть полиняти, якщо використовувалися неякісні барвники. Краще віддавати перевагу більш тьмяним і приглушеним палітра, оскільки насичені кольори і так швидко змиються. До того ж, подібні речовини можуть викликати алергічні реакції.

Щоб ліжко Людина-павук було зручним, не сповзало, не змінювалося і не збивалося, потрібно купувати вироби, які точно відповідають розмірам. У продажу є зручні набори з простирадлами, які не сповзуть, якщо їх надіти на матрац.

Купити постільна білизна спайдермен

Компанія "Черешенька" пропонує великий асортимент наборів, серед яких ви знайдете постільну білизну з Людиною-павуком та багато інших виробів. Зокрема, в каталозі на вас чекає наступна продукція:

  • тканини;
  • рушники;
  • пледи;
  • термобілизна;
  • тактичні військові тканини;
  • пакувальні матеріали.

На сайті чудова навігація, що дозволяє швидко знаходити потрібні позиції. Вся інформація компактно розкладена за окремими розділами. Можна встановити фільтри і таким чином легко знайти відповідну постільну білизну Людина-павук. У верхній частині розташовані окремі блоки, де можна ознайомитися з товарами та послугами, відгуками клієнтів. Тут ви дізнаєтеся, як зробити замовлення продуктів від компанії "Черешенка". У вкладці "Контакти" є номери телефонів, пошта та адреса торгової точки. Звертайтесь до менеджерів компанії, і вам нададуть вичерпну інформацію.

spider-2

В інтернет-магазині демократичні ціни встановлені на всю продукцію. Перейдіть у вкладку Акції і вибирайте постільну білизну Людина-павук за зниженою вартістю. На цій сторінці ви знайдете велику кількість комплектів з різними принтами та кольорами. Дитячу постільну білизну також можна придбати за вигідними цінами.

Ви можете відправити товари, що сподобалися, у “Вибране” і потім визначитися з найбільш підходящою покупкою. Усі фото в каталозі справжні, тож з невідповідністю кольору проблем не виникне.

Для оптових покупців пропонуються вигідні умови співробітництва. Купівля оптом вважається, якщо клієнт робить замовлення щонайменше 4 позиції з однієї категорії. Вартість такої покупки буде значно нижчою. Навіть якщо ви не є підприємцем, можна придбати одразу кілька продуктів з однієї категорії та вигідно заощадити. Наприклад, 4 наволочки в будинку зайвими не будуть, тож можна зробити покупку на майбутнє. Оплата доступна карткою або готівкою. Більше інформації про це легко знайти на сайті.

Кожен клієнт може скористатись доставкою від інтернет-магазину. Такий спосіб дуже зручний і часто рятує зайнятих людей, які не хочуть відволікатися від своїх занять на поїздки по магазинах. Скористайтеся послугами однієї із запропонованих транспортних компаній та оцініть якість її сервісу.

Заходьте на сайт торгової компанії, вибирайте постільну білизну Людина-павук і заощаджуйте свій бюджет!

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
630 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
810 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
630 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
732 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
810 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 010 грн
Назад
Вперед