"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Постільна білизна з собаками

Постільна білизна з собаками

post

Як приємно відчувати лад та злагоду в будинку. Наприклад, приходиш із роботи, а хтось тобі радіє…. Собака зносить з ніг від кохання і лізе з поцілунками, а кішка захаращується на коліна і включає свою муркотливу мелодію. Отже, що ж робити, якщо тваринами обзавестися не дозволяє сума в гаманці або ще не настав той момент? Тоді застеліть постільною білизною із собаками або іншими вихованцями. В інтернет-магазині "Черешенка" завжди знайдеться відповідний комплект. Тут представлений широкий асортимент постільної білизни з анімалістичним принтом.

Критерії вибору постільної білизни із собаками

Ми продаємо виключно якісне текстильне приладдя таких фірм, як First Choice та KrisPol, а також власного виробництва. Тому надаємо гарантії якості продукції. Всі наші комплекти постільної білизни з собаками виготовлені з екологічно чистих матеріалів, безпечні для здоров'я дорослих та дітей. Перш ніж вибрати постільну білизну, вивчіть склад матеріалу та пошиття виробу, який передбачає подвійний шов без звивистих рядків і ниток, що стирчать.

dog-1

Збираючись купити постільну білизну з собаками або іншими принтами, подумайте, які тканини краще вибрати. При щоденному використанні зручні натуральні матеріали: бавовняні, лляні, бамбукові комплекти та тенсел. Колірна гама може бути будь-якою.

Для особливої нагоди зупиніть вибір на шовкових, атласних, перкалевих або жаккардових наборах. Якщо ви шукаєте недорогу постільну білизну з собаками новонародженому або молодятам, придивіться до батисту.

Наступний чинник – сезонність. Наприклад, взимку та пізньої осені комфортно спати на фланельовому та махровому матеріалі або мікрофібрі, влітку – на шовковому, цілий рік – сатиновому, ситцевому. Визначившись із цими моментами, ви швидше зрозумієте, який варіант вам слід обрати.

З яких тканин створюють дитячу постільну білизну із собаками

Віддавайте перевагу лляним, бавовняним, бамбуковим, або евкаліптовим ниткам, у крайньому випадку – тим, у яких є мінімум синтетики.

Бавовняні вироби, у тому числі і постільна білизна з собаками, гігроскопічні, повітропроникні, прості у догляді та приємні до тіла. Льон міцний і зносостійкий, добре пропускає повітря, не створює сприятливе для життя середовище для грибків та мікроорганізмів. Шорстка поверхня лляних виробів надає ефект легкого масажу. Недолік - лляні вироби легко мнуться, тому рідко використовуються для постільної. Постільна білизна з собаками з бамбука на дотик нагадує бавовну. Готовий комплект виглядає привабливо та зберігає свої властивості тривалий час. Тенсел – текстильна новинка із евкаліптових волокон. М'яка, ніжна, бархатиста, схожа на шовк, а за комфортом – з бавовною. Злегка блищить, має міцну «дихаючу» структуру, має бактеріостатичну та гіпоалергенну властивості.

Багато повсякденних комплектів постільної білизни з собаками, що продаються з позначкою «ранфорс», виконані з найміцнішої бязі, рідше – покращеного ситця. За тенселовою білизною легко доглядати. Воно зберігає форму, стійке до зношування та усадки. Відрізняється великою кольоровою гамою та візерунками.

Трохи про щільність тканин

Яка щільність тканини потрібна для постільної з собаками чи іншими героями дитячих мультиків? Безперечно, найвища, але у кожного матеріалу вона своя. Поверхнева щільність обумовлюється скрученістю ниток, їх приляганням та способами плетіння. У постільних комплектів, виготовлених із подібних матеріалів, але різними виробниками, цей показник часто відрізняється.

Наприклад, еталоном щільності для різних видів тканин вважаються такі показники:

  • 105-120 - у бязі;
  • 110-120 - у попліну;
  • 125 - у ранфорсу;
  • 135-140 – у жаккарда, сатину;
  • 125-150 – у льону.

Якщо ваша дитина мріє про пухнастого чотирилапого друга, але є безліч причин для відмови, придбайте ніжну і шовковисту постільну білизну з собаками в дитяче ліжечко. До речі, психологи радять намалювати чи наклеїти те, що хочете у найближчому майбутньому придбати. Говорять такі хитрощі дозволяють направити всі сили людини на досягнення мети.

Вибір дитячої продукції з анімалістичним принтом

dog-2

Дитина тягнеться до братів наших менших із раннього віку? Дайте йому можливість реалізувати себе. Нехай тварини будуть у вашому будинку всюди, включаючи і постільну білизну із собаками . На дивани киньте пару подушок із зображеннями домашніх чи диких тварин. Нехай вони будуть якомога добрішими, адже, ваше чадо може боятися залишатися ввечері наодинці зі лютим тигром або зубастим крокодилом. У будь-якому випадку треба враховувати характер дитини, її страхи, темперамент, а вже потім купувати дитячу постільну білизну із зображенням левів та крокодилів. Комусь подобаються дрібні домашні тварини, а також метелики, рибки, пташки, а хтось божеволіють від велетнів типу слона, ведмедя чи динозавра.

У будь-якому випадку слід купувати постільна білизна з собачками та іншими дитячими принтами, яка має відмінні характеристики. Необхідно брати до уваги, що кожен вид матеріалу має свою сильну сторону. Наприклад:

  • міцність – це сатин або дешевші (бязь, поплін, перкаль);
  • м'якість – ніжніше шовку тканини не знайти, але коли вироби з такого матеріалу не по кишені, вибирайте бамбук або сатин;
  • користь для здоров'я - комплекти з бамбука, тенселу або льону;
  • краса – жаккард;
  • економічності – бязь чи поплін.

Що стосується принтів, малюнків, забарвлень, то в інтернет магазині постільної білизни "Черешенка" вас приємно здивує асортимент та порадують ціни на товари. Тут доступний широкий вибір моделей стандартних розмірів, а також сімейних та євро. Фото, відгуки та описи додаються. Пропонуємо оформити швидке замовлення та купити постільну білизну з собаками в одному екземплярі або оптом. У нас завжди швидка доставка та доброзичливе ставлення до покупців. Чекаємо на Вас!

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед