"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Постільна білизна з єдинорогом

Постільна білизна з єдинорогом

post

Кожна дитина живе у своєму чарівному світі відчуттів, що явно відрізняється від побутового життя дорослої людини. Нам слід повчитися в дітей віком і приміряти на собі їх уяву. Що вони зробили б у скрутній ситуації? Уявили себе в ролі феї або милого єдинорога, і точно виплуталися б з неї. Спробуйте зануритися на мить у дитинство! Адже часом стати маленьким дуже просто, достатньо прикрасити ліжечко малюка дитячою постільною білизною з єдинорогом.

Чари з постільною білизною з єдинорогами від “Черешенка”

Хто з вас не мріяв стати мікроскопічного зросту і пробратися в нірку гнома або покататися верхи на єдинорозі, побувати принцесою в замку або скуштувати солодкий пряниковий будиночок? Діти люблять вивчати таємничий світ чаклунства, де немає правил і повсякденності. Залишається лише продовжити це відчуття, подарувавши дитині безтурботність із магазином постільної білизни "Черешенка". Подушки з дитячими малюнками допоможуть дітям залишатися собою, захоплять їх у світ чарівних історій. До того ж на такому постільному з єдинорогом так приємно засинати, уявляючи себе казковим героєм.

Вміння радіти дрібницям – необхідність і для дорослого, а віра в чудеса та доброту має залишатися з нами протягом усього життя. Подивіться на дитячу постільну білизну з єдинорогом і подушки з казковими малюнками, можливо, вони допоможуть вам стати більш креативними, відкритими світу. Дівчаток точно вони розвеселять і порадують, а можливо, ілюстрація стане провідною в їхньому житті. Малятко завжди досягатиме своїх цілей уявляючи себе казковою героїнею.

Як вибрати дитячу постільну білизну

odnorog-1

Батьки намагаються підібрати найкращу постільну білизну з єдинорогами, звірятами та феями. Вона просто має бути екологічною, чистою і привабливою. Вибираючи, чим застелити ліжечко, потрібно враховувати вік дитини та стать. Поки діти ще зовсім маленькі і їм не виповнилося і 3 років, вони особливо не прагнуть вибирати постільну білизну і її забарвлення. За них все вирішують батьки. Рекомендуємо звернути увагу на пастельні відтінки та непомітні малюнки. А постільна білизна з єдинорогами подобається переважно дівчатами віком від 4 років і більше.

Для дітей шкільного віку вже підходять моделі з яскравими принтами та малюнками з мультиплікаційними героями. Причому для хлопчиків актуальний футбол та машинки, а для дівчаток принцеси, феї та постільна білизна "Єдиноріг". Підліткам вже хочеться спати на такій самій, як і у дорослих, білизні. Тому слід обирати класичні варіанти. Вже знаєте, яку хочете придбати дитячу постільну білизну, але боїтеся помилитися з розміром. Дітям віком до 18 років підходять переважно полуторні комплекти.

Зовнішній вигляд - не єдиний критерій вибору комплекту в ліжечко. Потрібно орієнтуватися на розмір, тому що всі діти різні. Щоб постільне не зім'ялася під час сну, підбирайте його, виходячи з розміру спального місця.

На що ще потрібно звертати увагу, перш ніж купити постільне з єдинорогом або іншим принтом:

  1. Матеріал. Вони бувають натуральними та синтетичними, але при створенні продукції для дітей виробники зазвичай використовують безпечні тканини. Усі види якісної постільної білизни можуть легко переносити до 500 циклів прання в автоматичній пральній машині і ще більше при видаленні забруднень вручну.
  2. Фірму виробника постільної білизни з єдинорогом чи іншим казковим персонажем. У нас представлені товари найкращої якості українських брендів.
  3. Спосіб переплетення ниток. Від цього залежить щільність, а значить, і зносостійкість. Зазвичай фірми, що поважають себе, на етикетці вказують інформацію про це.
  4. Якість швів у виробі. Якісна постільна білизна з єдинорогом та іншими звірятками виконується білизняним швом. Також слід звернути увагу на краї. Вони мають бути обов'язково прошиті.
  5. Безпека експлуатації. Купуючи хорошу постільну білизну, варто вибирати не тільки тканину та пошиття, але й приділяти увагу дрібним деталям. Оптимальний варіант для малюків - це відсутність фурнітури або таємна блискавка. Якщо в наборі присутні гудзики на підковдру, таке постільне краще купувати старшим дітям.

Враховуючи всі ці фактори, ви зможете зробити найкращий вибір.

Переваги дитячої постільної білизни з єдинорогами для дівчаток

odnorog-2

Веселий принт з єдинорогом однозначно порадує маленьких любительок коней та мультфільмів, подарує приємні відчуття та солодкий сон. Щоб більше оцінити можливості постільної білизни з єдинорогом, купити яку можна в магазині "Черешенка", вивчіть наш асортимент, ціни та фото з описом товарів.

Переваги купівлі постільної білизни з єдинорогом у нашому інтернет-магазині:

  • гіпоалергенний натуральний склад з бавовни або бязі, завдяки високій якості воно не має статичних властивостей, захищає дитину від алергічних реакцій на фарбу або волокна;
  • міцність постільної досягається шляхом особливого переплетення ниток та високої щільності, а також використанням не більше 10% синтетичних волокон у складі бавовни;
  • простота в дизайні, відсутність дрібних деталей і непотрібних оборів у постільній білизні з натуральних тканин з різними принтами - те, що потрібно для розвитку та здоров'я вашої дитини.

Пропонуємо не ходити по магазинах у пошуках потрібного забарвлення та бажаного розміру постільної білизни з єдинорогом для вашої дитини. У нашому оазисі товарів на будь-який смак знайдеться все для ваших чад: від однотонних комплектів у пастельних кольорах до яскравих принтів з популярними героями мультсеріалів. Перш ніж купити постільну з єдинорогами, враховуйте, що для найменших є комплекти з бортиками. Вони забезпечать малютку тепло та затишок з перших хвилин життя. Асортимент для підлітків приголомшливий, радимо придбати відразу чотири комплекти оптом і отримати від нас вигідну пропозицію. Адже смаки дітей у цьому віці змінюються з кожним днем. Наздогнати їх бажання, можливо, якщо заощадити пару сотень гривень.

Якщо твердо вирішили купити дитячу постільну білизну з єдинорогом, але сумніваєтеся на рахунок якості, дизайну або розміру, звертайтеся до наших менеджерів. Вони завжди на зв'язку та допоможуть вибрати ідеальний варіант для вашої дитини. Замовляйте у нас, а швидка доставка продукції та якість за нами!

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед