"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Рожева постільна білизна – вибір романтичних натур!

Рожева постільна білизна – вибір романтичних натур!

post

Нам важливо, на чому ми спимо. Ліжко та матрац, звичайно, відіграють важливу роль, але й білизна має величезне значення. Якісна, комфортна білизна для спальні створює особливий настрій, робить відпочинок приємним, очікуваним ритуалом. Саме тому важливо, який комплект з наволочок, простирадла та підковдри ми стелимо на ліжко. І чоловіки, і жінки звертають увагу не лише на матеріал, а й на колір спального текстилю. Так рожева постільна білизна буде доречною у будуарі романтичної леді, але не виключено, що такий комплект сподобається й молодому чоловікові творчої професії. Все залежить від принту та відтінку, а також смаку кожної людини.

Види текстилю для спальні

Відповідальні виробники шиють постільну білизну із якісних, максимально натуральних матеріалів. Залежно від якості тканини виділяють такі типи білизни, як люксова, бюджетна та дитяча. Ексклюзивна рожева постільна білизна відрізняється преміум-матеріалами (бамбук, люкс-сатин, шовк, жаккард, тенсел) та вищою ціною. Вона чудово виглядає, ніжне на дотик, легко стирається в пральній машині, швидко сохне і підходить для подарунка на особливі урочистості, будь то весілля, ювілей чи новосілля.

Для пошиття бюджетних комплектів сучасні фабрики використовують практичні, довговічні, безпечні та доступні за ціною матеріали: бавовна, фланель, поплін, бязь. Їх застосовують для щоденного використання та в міру зносу змінюють на нові. Дитячі комплекти відрізняються довговічністю, гіпоалергенністю, здатністю пропускати повітря, натуральністю матеріалів, якісними барвниками.

pink-1

Виходячи з розмірів можна виділити такі набори:

  • односпальні;
  • полуторні;
  • 2-спальні;
  • сімейні;
  • євро та дитячі (для найменших).

Найчастіше в комплекті присутні одна, дві або чотири наволочки, простирадло і одна або дві підковдри. Наволочки та підковдри часто доповнюються вшитими блискавками або гудзиками, а простирадло – гумкою, що підвищує зручність відпочинку. Рожева постільна білизна розміру євро підійде для ліжка молодят, а односпальне – прикрасить постіль маленької принцеси.

Матеріали комплектів для спальні

Якісна білизна для сну та відпочинку має бути максимально натуральною. Виробники використовують тканини з невеликими синтетичними добавками для покращення зносостійкості та практичності комплекту. Зазвичай ця добавка становить 12-20%. Найпоширеніші матеріали для пошиття спального текстилю:

  • ніжна бавовна;
  • м'який льон;
  • блискучий сатин;
  • матова бязь;
  • пухнаста махра;
  • затишна байка;
  • гладкий шовк;
  • антиалергенний бамбук;
  • бархатиста мікрофібра.

Є й інші тканини, які також приємні дотику зі шкірою. Кожен матеріал відрізняється своїми індивідуальними характеристиками, має плюси та мінуси. Постільна білизна рожевого кольору з єгипетської бавовни або бамбука подарує вам не лише тактильне, а й візуальне задоволення. Ексклюзивні комплекти з преміум-тканин часто доповнюють декором: елегантною вишивкою, шовкографією, оригінальними авторськими принтами.

Як вибирати рожеву постільну білизну

Якщо ви налаштовані купити комплект для спальні чудового рожевого кольору, дізнайтеся кілька порад стилістів, які допоможуть підібрати якісний текстиль. Він не тільки підійде для комфортного сну, радуючи вас роками, але і відмінно доповнить основні кольори інтер'єру. Рекомендації такі:

  • вибирайте той рожевий відтінок, який добре впишеться в колірну гамму спальні;
  • шукайте комплект однотонний або з принтами з урахуванням ваших особистих переваг;
  • звертайте увагу на якість матеріалу та акуратність пошиття;
  • вибирайте набір з такими розмірами, які підійдуть під ваше ліжко, подушки та ковдру;
  • якщо наволочки та підковдра доповнені блискавками, використовувати та прати їх буде набагато зручніше, ніж аналогічні вироби без застібок;
  • доторкніться до білизни, вона повинна викликати приємні відчуття при контакті зі шкірою;
  • вибирайте бренди, які мають гарну репутацію на ринку;
  • враховуйте вартість товару – домашній текстиль високої якості не може коштувати дешево.

Для щоденного використання можна придбати рожеву постільну білизну з бязі або сатину. На літо підійдуть шовкові та віскозні комплекти, а на холодну пору року краще купити набір з махри чи байки. Дітям рекомендується вибирати максимально натуральні, м'які, "дихаючі" тканини з якісним малюнком.

Якщо вам потрібна постільна білизна рожева преміум-класу, звертайтесь до перевірених магазинів, де продавець пропонує великий асортимент товарів, гарантує якість кожного виробу та допомагає з вибором комплекту, що найбільше підходить для вашої спальні.

pink-2

Де вигідно купити рожеву постільну білизну

Давно минули ті часи, коли за покупками доводилося їздити на інший кінець міста або годинами бігати різними бутіками. Зараз модно та зручно робити покупки в режимі онлайн. По якісний домашній текстиль слід звертатися в інтернет магазин постільної білизни Черешенка. Тут в електронному каталозі представлений великий вибір товарів для дому. Всі моделі доповнені детальним описом та якісними фото, що помітно полегшує вибір. Яку б постільну білизну, рожеву з сердечками, кремову в горошок, бірюзову в квіточку або однотонну, ви не вибрали, її можна придбати оптом та в роздріб з доставкою додому.

Якщо ви вирішили вибрати собі або в подарунок рожеву постільну білизну, купити її можна за лічені хвилини в Черешенка. Якісна постільна білизна з бязі, ранфорсу, сатину та інших приємних матеріалів доступна до замовлення та оплати будь-яким зручним для вас способом. У нас можна побачити й інший текстиль для будинку, який допоможе зробити ваше житло красивішим та затишнішим. Приходьте, робіть покупки та радуйте себе та своїх близьких першокласними речами для комфортного щасливого життя!

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед