"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Тканина на метраж

Тканина на метраж

post

Постільна білизна - невід'ємний аксесуар в житті сучасної людини. Від того, наскільки зручним є ковдра, простирадло і наволочки на подушках, залежить комфорт і якість сну. Сьогодні можна придбати тканину на метраж і зшити постіль своєї мрії. Краще віддавати перевагу натуральним матеріалам, однак синтетика також користується попитом.

Щоб купити тканину на метраж, можна піти в звичайний магазин або замовити необхідну кількість матерії по інтернету. У першому випадку ви зможете особисто оцінити стан полотна, своїми очима переконатися в його якості. Але якщо ви зайнята людина і у вас завжди повно справ, варто зайти в онлайн-магазин, де можна прочитати характеристику товару і замовити тканину на метраж прямо на сайті.

Бязь "Gold" Lux GL1711 (A+B)

Як розрахувати розміри при покупці

Мати красиву, комфортну, вишукану білизну - мрія будь-якої господині. Але нерідкісні випадки, коли в магазині немає відповідного комплекту. Можна спробувати знайти майстра, який візьметься за пошиття виробів. Але на це піде багато часу і сил. Інший варіант - спробувати зшити речі самостійно. Ви також зможете віднести придбану тканину на метраж в ательє, де вам пошиють набір за індивідуальним замовленням.

Немає необхідності купувати рулон довжиною 30-50 метрів, якщо ви робите одну наволочку раз на місяць. Але якщо займаєтеся пошиттям речей професійно, пора почати економити на матерії.

При розрахунку кількості матеріалу для покупки необхідно враховувати припуски, які врятують виріб від помилок при розкрої. Не варто забувати і про шви, як це роблять недосвідчені кравці. Для визначення якості варто оглянути лицьову і виворітну сторону тканини.

Вибираючи полотно на метраж, слід пам'ятати, що довжина рулону пропорційна масі погонного метра. Його повинна зуміти підняти людина, яка займається транспортуванням. Подібним чином вимірюють різні матеріали, в тому числі рулонні (тканини, плівку), деревину, меблі.

Що таке погонний метр? Припустимо, нам потрібна тканина на метраж сатин. У нас є шматок шириною 1,5 м. Але робити розрахунок в квадратних метрах не зовсім зручно. Адже якщо ширина більша або менша одного метра, потрібно обчислювати загальну площу і ділити на квадрати. Навіщо заглиблюватися в складні розрахунки, якщо набагато простіше кількість погонних метрів помножити на ширину?

Буде легко дізнатися і інший показник. Якщо розділити погонний метр на ширину тканини, вийде обчислити кількість квадратних метрів. Такі знання стануть в нагоді при розрахунку майбутнього виробу і при замовленні роботи сторонніх фахівців.

Точна довжина рулону зазвичай вказується на етикетці. Там міститься інформація про виробника, склад тканини, довжині в погонних метрах. Замовляючи тканину на метраж через інтернет, варто уважно вивчати картку товару, де знаходяться всі необхідні дані.

Багатий асортимент тканин

Щоб розібратися, які різновиди текстильного полотна найкраще підійдуть для постільної білизни, слід уважно ознайомитися з їх властивостями і особливостями. Серед найбільш поширених видів виділяються:

  1. Бязь - відмінний варіант для спальної білизни, оскільки це практичний і невибагливий в догляді матеріал. Характеризується довговічністю, гігієнічністю, легкістю, здатністю довго зберігати первісний вигляд. Така тканина на метраж підійде для облаштування дитячого ліжечка, адже вона гіпоалергенна і не викликає подразнень. Матерія прекрасно переться, швидко сохне, майже не мнеться, тому, якщо ви не шанувальник прасування, можна обійтися без цього етапу.
  2. Ранфорс - міцна тканина на метраж, в її класичному варіанті присутня 100% - ва бавовна. Ключова особливість полотна - технологія діагонального плетіння ниток. За рахунок цього можна на виході отримати гладку матерію підвищеної міцності. Тканина на метраж здатна вбирати вологу, забезпечувати хороший повітрообмін, демонструвати стійкість до зношування, має високу щільність. Ранфорс може адаптуватися під кліматичні умови. Влітку він освіжить прохолодою, а взимку зігріє.
  3. Сатин - цю тканину на метраж також просто замовити в інтернеті. Візуально нагадує шовк завдяки особливій техніці переплетення. Основна перевага сатину перед шовком - доступна ціна і те, що в експлуатації він не мнеться. Матеріал приємний, гладкий, міцний, блискучий і дуже м'який на дотик. Відрізняється малою зминаємістю, гігроскопічністю, не електризується, спокійно переносить сотні прань. Платтяний вид матерії використовується для виробництва одягу.
  4. Поліестер - цю тканину на метраж активно використовують для пошиття постільної білизни. Відрізняється особливою будовою - до складу входять поліефірні волокна. Без проблем переться, швидко сохне, але без прасування не обійтися. Якщо вам важливий простий догляд за речами, які не будуть линяти, деформуватися, розтягуватися і сідати, варто тканину поліестер купити онлайн або в фізичному магазині.

Поліестер 75 PL1733

Для створення постільних речей нерідко застосовується трикотаж. Причому з нього можуть створювати сукні, нижню білизну, футболки, сорочки. На ринку можна знайти і іншу тканину на метраж. Це батист, сатин, поплін. Для холодної пори ідеальним вибором стане тканина фланель для постільної білизни. Вона дуже м'яка, ви немов торкаєтеся оксамиту.

Швидка покупка матерії на сайті

Щоб купити вподобану тканину на метраж за пару хвилин, слід завести особистий кабінет на сайті інтернет-магазину «Черешенька». Так ви скоротите час на оформлення замовлення. Якщо не хочете реєструватися, при покупці потрібно вказати:

  • контактну інформацію (ім'я, телефон, імейл);
  • спосіб доставки ( "Нова пошта", Укрпошта, "Делівері");
  • спосіб оплати (банківська карта, онлайн-оплата, накладений платіж).

Ви можете розраховувати на невеликий і великий опт різноманітного текстилю. З великого каталогу можна підібрати оптимальний варіант і придбати тканину на метраж за вигідною вартості. Для оформлення замовлення зі співробітником магазину залиште свій телефон і він зв'яжеться з вами сам.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед