"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Купити вафельну тканину для рушників

Купити вафельну тканину для рушників

post

Подібна тканина являє собою недорогий матеріал, що володіє особливими властивостями. Спочатку його робили тільки в Туреччині, але потім він став активно проводитися і в інших країнах. Полотна можуть відрізнятися один від одного за своїм складом. Дешеві варіанти зазвичай включають в себе синтетику. Купити вафельну тканину для рушників завжди вигідно і доцільно. Без цих корисних предметів сьогодні не обходяться медичні установи, а також провідники поїздів. Величезна популярність рушників подібного виду викликана такими позитивними властивостями даного матеріалу:

  • прийнятна, ощадлива ціна;
  • відмінне вбирання вологи;
  • швидке висихання;
  • відсутність ворсу, що дає можливість хорошого очищення будь-яких поверхонь;
  • оптимальна товщина і міцність; 
  • висока провідність повітря і, як наслідок, дихаючі властивості;
  • великий термін служби.

Крім рушників для кухні з вафельної матерії виготовляють деякі види одягу, зокрема - халати. Рельєфне волокно прекрасно взаємодіє зі шкірою, створюючи при цьому ефект масажу. 

Волокна на основі льону або бавовни відмінно фарбуються, тому вироби з розглянутого матеріалу бувають абсолютно різних кольорів. Але частіше все ж зустрічаються світло-сірі або білуваті тони.

Магазин оптово-роздрібної торгівлі Черешенька пропонує вам купити вафельну тканину для рушників по найприйнятнішій вартості за метр полотна.

Вона володіє природним складом, але в деяких випадках мають місце і синтетичні добавки. Щоб детально дізнатися про склад тканини для рушників, слід детальніше ознайомитися з характеристиками вибраного вами товару.   

Чому краще купити вафельну тканину для рушників?

Тканина для рушників

Через надто інтенсивне використання багато кухонних приладдь потребують регулярної заміни. Звичайні рушники для кухні найчастіше зроблені з вафельної матерії, яка характеризується високою якістю і довговічністю. Такий тип сировини годиться і для інших господарських предметів, серед яких - фартухи, серветки, прихватки, а також протиральні ганчірки багаторазового застосування.

Вафельний матеріал, замовлення якого в Україні можливе за вигідною вартістю, відмінно служить для виробництва корисних на кухні господарського приладдя.

Різні полотна можуть відрізнятися за своїм кольором і насиченістю. Способи їх виготовлення весь час удосконалюються через високий попит покупців і зацікавленості виробників.

Переваги полотна

Вафельна тканина для рушників принесе користь не тільки в домашньому господарстві, а й під час далеких подорожей. Перевірений, якісний матеріал виготовлення забезпечує витривалість цим виробам як під час переїздів, так і при частому використанні.

Тканина для вафельних рушників купити варто через такі її переваги:

  • широка сфера застосування;
  • екологічно безпечний склад;
  • сприятливі механічні властивості;
  • стійкість до частих прання;
  • здатність до тривалого зберігання;
  • властивість швидко поглинати вологу;
  • стійкість до відриву.

Головна перевага вафельної тканини для рушників перед паперовим аналогом - в можливості їх багаторазового застосування. Тому завжди буде вигідно купити вафельну тканину для рушників.

Види вафельних матеріалів

Існує кілька типів такого матеріалу. Всі вони отримали широке поширення на відповідних ринках. Сьогодні розрізняють тканину:

  • набивну;
  • вибілену;
  • гладкокрашену;
  • в сіруватих тонах, а також багато інших різновидів.

Вибілена матерія є поширеним варіантом по відношенню до інших подібних складів. Перед випуском її ретельно позбавляють від зайвих компонентів і домішок. Полотно відмінно вбирає в себе вологу, при цьому маючи ніжну, пружну консистенцією.

Гладкофарбовані полотно в першу чергу піддають відбілюванню, рівномірно помістивши на нього фарбу в один шар. Воно не повинно піддаватися гарячому пранню, а також кип'ятінню.

Набивне полотно прийнято доповнювати приємними оку, яскравими ілюстраціями. Після фарбування волокно пропускається через спеціальні котушки, для нанесення картинки.

Різні види тканини вафельної для рушників істотно не відрізняються один від одного за вартістю. У будь-якому випадку покупка рулонного комплекту здатна значно знизити ваші витрати.  

Полотно "вафлі" переважно виготовляють в розмірі 40 на 100 або 150 сантиметрів. Ширина різних комплектів може бути:

  • 40 см - найпопулярніший розмір, який використовується переважно для рушників;
  • 80 см - також поширений варіант, оскільки рулони подібних параметрів цілком підходять для крою рушників.
  • 50 см - застосовується не так часто, адже якщо ширина звичайного рушники становить 40 см, то після розкрою можуть з'явитися надлишки;

Тканина для рушників

Варіант полотна 40 см являє собою розділений на дві частини фрагмент шириною 80 см.

Догляд за матеріалом

Вафельні рушники та інші аксесуари, зроблені з подібної сировини, не вимагають надто складного догляду. Вони цілком витримують як ручне, так і автоматичне прання. Не варто віддавати такий продукт в хімчистку. Слід лише прийняти до уваги те, що подібне полотно в вибіленому вигляді ідеально витримує гарячу воду і має стійкість до відбілюючих порошків.

Гладкофарбовані і набивні матеріали рекомендується прати в 40-градусній воді, використовуючи пральні засоби неагресивного дії. 

Прасування різних видів "вафлі" можлива в режимах "Льон" або "Бавовна", що залежить від властивостей конкретного волокна. Під час обробки праскою не варто сильно тиснути на матерію. Щоб забезпечити м'який догляд, зазвичай використовують пар. 

Де краще купити вафельний полотно?

Онлайн-магазин Черешенька пропонує купити вафельну тканину для рушників в достатньому асортименті. Тільки у нас продукція найвідоміших європейських і азіатських брендів. Велика кількість матеріалу в наявності дозволить вам придбати його як в роздріб, так і оптом. Крім того, в нашому каталозі ви обов'язково знайдете якісну постільну білизну за доступною вартістю.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед