Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Постільна білизна 2023: нові тенденції

Постільна білизна 2023: нові тенденції

post

Напрямки модної постільної білизни 2023 року зосереджені на створенні зручної та стильної обстановки для сну. Однією з характерних рис є використання екологічних тканин для постільної білизни: ранфорс, льон, бавовна, бамбук, сатин. Ці полотна не тільки м'які та дихаючі, а й органічного походження.

Ще один напрямок – використання сміливих та яскравих кольорів. Постільна білизна 2023 – відхід від нейтральності, покликаний посилити зонування, викликати певний настрій та створити атмосферу.

Фактурні тканини стають дедалі актуальнішими у виробництві домашніх, текстильних атрибутів. Текстуровані деталі, від рюшів та складок до тафтингових та стильних візерунків, надають глибини та об'єму ансамблю спального гарнітура. Варіант ідеально підходить людям, які бажають додати нотку розкоші та елегантності до спальні. перехід до сміливих відтінків – глибокий синій, зелений і фіолетовий. Ключові акценти потрібно вигідно розставити у приміщенні релаксу та відпочинку.

TENDENCUII-1

Постільна білизна 2023 – стиль сучасності

Сучасний стиль характеризується комфортом, розкішшю, використанням високоякісних полотен у всьому текстилі: починаючи з покривал та закінчуючи шторами та тюллю. Відмінно показує себе постільна білизна з бязі та неймовірно красива постільна білизна зі страйп-сатину.

На додаток до перерахованих варіацій постільна білизна 2023 доступна в широкому діапазоні текстур та малюнків: від традиційних до сміливих геометричних візерунків та сучасних принтів. Багато комплектів прикрашені хитромудрою вишивкою або 3Д ефектом.

Ще одна тенденція – використання змішаних матеріалів за складом, композицій із протилежних зображень, щоб додати глибину та інтерес. Наприклад, смужки та квіткові візерунки. Щоб створити унікальний вид спальні, достатньо додати теплоти, світла, і орнамент заграє на ліжку, привертаючи до себе увагу.

Нейтральні відтінки, – білий, бежевий та сірий, як і раніше, популярні для пошиття. Вони створюють заспокійливу атмосферу в царстві морфея і легко поєднуються з різними стилями декору. Тим не менш, яскраві та сміливі модні кольори постільної білизни у 2023 році стають все більш популярними, оскільки вони можуть принести відчуття енергії та індивідуальності.

Як прикрасити спальне ложе сучасно?

Прикраса ліжка подушками може суттєво змінити зовнішній вигляд опочивальні. Вони не тільки створюють комфорт та підтримку, але й стануть у нагоді для відображення єдиної естетики дизайну. Ось кілька порад:

  1. Почніть із основ. Стандартне ложе зазвичай включає два вироби для сну і два для декору. Перші мають бути однакового розміру та форми, а другі можуть відрізнятися за даними критеріями.
  2. Експериментуйте з різними формами. Квадратні подушки є найпоширенішими, але не бійтеся змішувати їх з іншими фігурами, такими як круглі або валики.
  3. Виберіть правильний наповнювач. М'які вироби, призначені для повноцінного відпочинку, бувають з різними наповнювачами, включаючи пух, перо, піну та синтетичні волокна.
  4. Об'єднання непоєднуваного. Поєднавши однотонне забарвлення з геометрією, як на фото з постільною білизною 2023 каталогу онлайн магазину, смужок з квітами або в'язаної подушки з шовком ви створите динамічний і стильний образ у кімнаті. Ключ у тому, щоб грати з різними масштабами та відтінками, всі вироби доповнювали, а не конфліктували із загальним дизайнерським рішенням.
  5. Використовуйте деталі як акцент, щоб підкреслити певні елементи стилю. Якщо у вас є візерункове узголів'я, підбираєте аксесуари зі схожим малюнком або кольоровою гамою, так як це демонструє гарний смак власника і гармонійний вигляд надає простору.

Прикрашаючи ложе подушками, важливо враховувати стилістику приміщення. Якщо є нейтральна палітра, додайте яскравих фарб, таких як червоний, помаранчевий або жовтий. Широкий асортимент текстильної продукції каталогу допоможе визначити відповідну постільну білизну 2023 року .

Як облаштувати велике двоспальне ліжко?

TENDENCUII-2

Стилізація ліжка стане простим способом надати індивідуальність опочивальні. Поради, дотримуючись яких ви зробите кімнату відпочинку більш незвичайною:

  • виберіть постільну білизну із сатину або бязі правильного складу, занадто велике або маленьке приладдя на матрац можуть зробити ліжко брудним та неохайним;
  • змішуйте та поєднуйте візерунки: виберіть нейтральний базовий відтінок для простирадла, ковдри та покривала, а потім додайте незвичайні декоративні подушки та плед, щоб створити цілісний образ;
  • використовуйте покривало: це відмінний спосіб змінити простір і приховати всі місця для зберігання під ліжком;
  • узголів'я додасть вашому ліжку стиль та функціональність;
  • поекспериментуйте з різними типами освітлення, такими як настільні лампи, торшери або настінні бра, щоб створити теплу та затишну атмосферу.

Отже, вибір постільної білизни на 2023 зосереджений на натуральності, але в той же час сміливості в кольорах і принтах, а також на міцних та екологічно чистих полотнах. Нові тренди в текстилі відмінно підходять, щоб додати нотку індивідуальності до кімнати відпочинку, і допоможуть заявити про себе у вашому просторі.

Незалежно від причини купівлі текстилю та майбутнього власника спального набору, слушні рекомендації допоможуть створювати затишне та стильне оздоблення. Пропонуємо замовити гуртом кілька наборів від 4 одиниць або вроздріб один комплект. Все, що є в наявності в магазині постільної білизни Черешенка, тому що ми завжди задовольняємо потреби улюблених клієнтів. Ми гарантуємо прийнятні ціни моделей постільної білизни 2023 на сайті, швидку доставку та багато спецпропозицій, від яких ви не зможете відмовитися.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед