Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Як визначити якість постільної білизни і не потрапити на маркетингові трюки

Як визначити якість постільної білизни і не потрапити на маркетингові трюки

post

yakist-1

Комфортний відпочинок у улюбленому ліжку – що може бути найкраще? Але те, наскільки приємним він буде, залежить від спального приладдя, яке використовується. Як вибрати якісну постільну білизну – це питання хвилює багатьох споживачів. На ринку представлений величезний вибір продукції, але чи вся вона відрізняється відмінною якістю, невідомо. Слід знати, як правильно вибирати вироби для сну, щоб розраховувати на комфортний та здоровий сон.

Критерії, важливі для вибору якісної білизни

Щоб купити постільну білизну, яка прослужить довго і надійно, варто брати до уваги такі фактори:

  1. Розмір. Усім відомо, що є певні види розмірів. У продажу представлено односпальне, полуторне, двоспальне та євро. Розміри відрізняються, наприклад, у полуторного може бути 150х210 та 160х220, а у двоспального 175х210 та 200х220. Останній розмір також зустрічається у євростандарту, там є такий розмір як 220х240. Розміри наволочок теж представлені кількома моделями. Це 50х70 та 70 на 70. Окремі комплекти містять наволочки всіх існуючих розмірів. Це потрібно враховувати при покупці, щоб бути впевненим, що все підійде за всіма параметрами.
  2. Стан приладдя. Не знаєте, як визначити якість постільної білизни ? Потрібно лише оцінити, у якому стані воно знаходиться. Необхідно, щоб воно пропускало повітря, «дихало» і, звичайно, не мало проблем із поглинанням поту. Рекомендується віддавати перевагу виробам з органічних тканин, включаючи бавовну, шовк. Важливо переконатися у високій міцності матеріалу. Пам'ятайте, що речі доведеться часто прати. Бажано, щоб тканина вирізнялася достатньою щільністю. В іншому випадку вона порветься відразу після кількох прань. Щільність матеріалу оцінюється на око. Те, що волокна розріджені, можна побачити миттєво.
  3. З чого виготовлені вироби. Якщо хочете знати, як вибрати якісну постільну білизну , слід знати те, з чого вона виготовлена. Найбільш поширеною сировиною для приладдя вважається бавовна. Тканини цього матеріалу поділяються на сатин, бязь, з урахуванням способу переплетення волокон. Перша вказана матерія є міцною, привабливою, віддає легким блиском. Друга добре підходить для щоденного використання, характеризується міцністю, зносостійкістю, до того ж коштує відносно недорого.
  4. Шви. Варто піддати виріб ретельному огляду, якщо є така можливість. Робити це потрібно, вивернувши складові комплекту навиворіт. Ви відразу зрозумієте, як вибрати якісну постільну білизну , оцінивши її зовні. Воно має бути оброблене подвійним швом, країв при цьому не видно ззовні. Якщо краї не пройшли достатню обробку, це говорить про погану якість товару. Підібрані у відтінок матеріалу нитки, якими прострочені елементи комплекту, гарантують придатну якість. Слід, щоб білизна була пошита з цілісного полотна, і не мала по центру швів. Присутність вишивки та оборок допускається, але за умови, якщо вони теж якісно виконані та не дряпають шкіру.

Але це не все з того, що треба знати, як вибрати якісну постільну білизну. Увага також варто приділяти і кольору, принтам. Підбираючи колірну гаму комплекту, важливо враховувати, які відтінки в спальні домінують. Бажано, щоб вироби поєднувалися з кольором компонентів інтер'єру.

Що треба знати про вибір постільного із сатину?

Завдяки багатому асортименту товарів вибрати підходящий не так вже й складно. Величезною популярністю у споживачів користується постільна білизна із сатину . Воно виглядає ошатно, елегантно. Сам по собі сатин може похвалитися високою міцністю та довговічністю. Відмінною особливістю полотна є глянсовий блиск на зовнішній стороні плюс матова текстура на вивороті. Саме скручування ниток визначає ступінь блиску. Сильно перекручені нитки, отже, глянець буде максимально яскравим.

Як визначити якість сатину ? Дуже просто! Слід скрупульозно оглянути тканину. Якщо явно видно силуети різних елементів інтер'єру крізь матерію, щільність залишається на низькому рівні. Розглянути через дійсно придатний сатин реально лише електричне або денне світло. Важлива і структура – однорідна поверхня, плетіння – якомога щільніше.

yakist-2

Ось ще кілька рекомендацій, як вибрати якісну постільну білизну із сатину :

  1. Дізнайтеся, чи текстильне полотно проходило мерсеризацію. Це дозволяє прослужити речам довго та зберегти початковий витончений блиск.
  2. Поверхня має бути м'якою та ніжною. Це розповість про те, що сатин протягом багатьох років зберігатиме витончений вигляд. За наявності шорсткості на зовнішній стороні існує ризик швидкого псування.
  3. Приділяйте увагу візерунку та фарбуванню виробів. Занадто насичений колір може змитися, коли речі випрати кілька разів.

Ще один важливий момент, як вибрати якісну постільну білизну . Рекомендується порівняти силу фарби – із зовнішнього та внутрішнього боку вона не повинна відрізнятися. Простежте, щоб на етикетці значилася інформація про температуру для прання, сушіння, прасування. Це теж є показником якості.

Швидка покупка онлайн

Якщо ви вже зрозуміли, як вибрати якісну постільну білизну , і тепер шукаєте місце, де це можна здійснити, тоді інтернет-магазин « Черешенка » вам допоможе. Там ви знайдете великий каталог продукції, товари пропонуються за розумними цінами. Кожна позиція супроводжується фото, тому вдасться уявити, як приладдя виглядатиме у вашій спальні. Придбати продукцію можна оптом, а отримати замовлення за допомогою доставки. Покупка оформляється за лічені хвилини. Процес відбувається швидше, якщо мати на сайті особистий кабінет. Знаючи, як вибрати якісну постільну білизну, ви зможете зробити це без проблем.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед