"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Елітна постільна білизна

Елітна постільна білизна

post

Преміальні вироби відрізняються матеріалом, вартістю та особливим дизайном. Завдяки багатому вигляду, м'якості тканини та неймовірному комфорту елітна постільна білизна має великий попит. Для того, щоб працездатність залишалася на висоті, необхідно добре висипатися і мати для цього відповідне приладдя. Постільна білизна - головний атрибут сну, який впливає на Ваш відпочинок. У цій статті ми детально розберемо всі аспекти щодо правил догляду, складу та переваг товару з текстилю.

Види матеріалів для виготовлення елітної постільної білизни

Найважливішим критерієм вибору приладдя для сну є матеріал, з якого він виготовлений. Дорогу постіль виготовляють виключно з натуральних волокон. При використанні особливого скручування ниток це дає можливість створювати чудову продукцію різної фактури. Елітну постільну білизну найчастіше виготовляють з:

Елітна постільна білизна

  1. Страйп-сатин. Комплекти екстра-класу створюються з особливої бавовни, яка славиться зносостійкістю і приголомшливим зовнішнім виглядом. Білизна сатинового плетіння характеризується особливою щільністю тканини та атласним блиском. Він приємний на дотик, не перешкоджає циркуляції повітря, регулює теплообмін та рівень вологи. Відмінна властивість– відсутність усадки після прання.
  2. Жаккард. Досить щільна та рельєфна тканина, яка славиться своєю практичністю та довговічністю. Цей матеріал не любить сонце, особливо якщо на поверхні є декор.
  3. З натурального шовку. Цей матеріал вважається найдорожчим та розкішним. Він ідеально підходить для сну через своє приємне відчуття до тіла.Ліжко екстра-класу найчастіше виготовляють із сорту Малбері.
  4. Льон. Це натуральна тканина, яка характеризується особливим плетінням і прослужить вам не один рік. Екологічний матеріал тканини використовують для елітної постільної білизни на літо. Він чудово усуває надлишки вологи та тепла.

Всі перераховані вище тканини мають свої особливості у догляді. Коли справа доходить до преміальної якості, правила прання та прасування мають бути відповідними.

Основні переваги преміального виробу для сну

Магазин постільної білизни "Черешенка" реалізує комплекти, для яких характерні такі плюси:

  • збереження виду після множинних прань;
  • матеріали забарвлюється лише не шкідливими барвниками, які викликають алергію;
  • рядки рівні, не мають ниток, що стирчать – відповідно до стандартів якості;
  • розкішні принти, які розробляють дизайнери нашого магазину;
  • гарантія якості – того, що комплекти не порвуться, не втратять колір та прослужать довгий час.

На сайті можна придбати і елітну турецьку постільну білизну, яке славиться своєю якістю та високими експлуатаційними характеристиками. Комплекти екстра-класу добре впливають на здоров'я та якість сну. Також тут легко знайти відмінне постільна білизна зі страйп-сатину. Воно дозволяє повністю розслабитись після важкого робочого дня.

Правила догляду за комплектами

Елітна постільна білизна

Виробники продукції, представленої в нашому онлайн магазині, обов'язково вказують правила догляду за постільними комплектами преміальної якості. Залежно від матеріалу необхідно застосувати спеціальний спосіб чищення.

Якщо ви використовуєте елітну постільну білизну з єгипетської бавовни, то вам доступне прання: перше - при 30°C наступні при 60°C. Гладити необхідно тільки з вивороту на режимі бавовна. Вироби із жаккарда потрібно прати в делікатному режимі до 40°C. Кошти для прання не повинні містити хлор.

Комплекти з льону можна прати як у ручному режимі, так і в пральній машині. Рекомендується попередньо замочити їх у теплій воді з мильним розчином. Прати білі вироби можна до 90°C, а кольорові із температурними обмеженнями до 40°C. Прасувати можна тільки з використанням пари або вологої марлі.

Шовкові комплекти бажано прати, використовуючи послуги хімчистки. Також допускається ручне та машинне прання з температурою до 30°C у делікатному режимі. Вижимати не можна, можна сушити тільки в кімнаті, що провітрюється, куди не потрапляють прямі сонячні промені.

Усі моделі мають інструкцію з експлуатації та догляду, що складена з урахуванням особливостей матеріалу.

Де купити елітну постільну білизну

Відмінний комплект для сну – це про фізичне та психологічне здоров'я. Заощаджувати на такому товарі точно не варто, адже від цього залежить ваша працездатність. Магазин елітної постільної білизни “Черешенка” реалізує великий асортимент виробів, вартість яких відповідає якості.

Кожна вибрана позиція має фото, детальний опис, ціна та виробника. Вибрати потрібний вам товар не складе труднощів, адже навігація сайту дуже проста і зручна. Саме тут у вас є шанс купити комплекти постільної білизни оптом. Подробиці щодо умов оптової закупівлі можна дізнатися на онлайн-платформі.

Доставка пропонується оформити двома способами: самовивізом чи транспортною службою на ваш вибір. У розділі "Оплата та доставка" у вас є можливість ознайомитись з усіма нюансами перевезення текстильних комплектів для міцного та здорового сну.

Сплатити замовлення можна декількома способами: при зустрічі, переказом на банківську картку та готівкою у відділенні обраної пошти. Наші співробітники, подзвонивши за вказаним номером, обов'язково уточнять, який спосіб вам підходить найбільше.

Часті питання

Який бренд постільної білизни вважається найкращим?

Все залежить від ваших переваг та фінансових можливостей. Великим попитом користуються комплекти виробництва п>ерший вибір. Завдяки своїй якості та доступній ціні у преміальному сегменті.

Чи можна використовувати звичайний миючий засіб для прання елітної постільної білизни?

Найчастіше в інструкції з експлуатації, а також на бирці вказуються правила догляду. Найчастіше можна використовувати звичайне миючий, але з обов'язковим дотриманням правил температурного режиму та застосуванням способу прання, що рекомендується.

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед