"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Переваги постільної білизни із сатину

Переваги постільної білизни із сатину

post

Сатиновий матеріал дуже цінується у виробництві постільної білизни, штор, одягу. Це гіпоалергенний та дуже красивий текстиль, який має багато плюсів. Його вартість дуже демократична щодо високих зовнішніх характеристик. Сатин дуже щільний за структурою і практично не зношується, якщо говорити про постільну білизну. Завдяки цьому ви створите розкішний інтер'єр спальної кімнати, а потім безперешкодно зможете відпочити в царстві Морфея. А зараз у подробицях розкриємо переваги постільної білизни із сатину.

Де застосовується сатин

Всупереч поширеній думці, сатин – це нематеріал, а спосіб плетіння! Коли говоримо про переплетення волокон, маємо на увазі порядок, у якому нитки основи перетинаються з нитками. Сатинове плетіння може виготовлятися з кількох матеріалів. У будь-якому випадку, використання методу дозволяє тканині мати гладку поверхню з блискучою та матовою стороною. Але на ступінь м'якості матерії все ж таки впливає використовуваний матеріал.

У міцної тканини більше видно естетичні переваги постільної білизни із сатину, тому що нитки переплітаються дуже туго, що сприяє появі характерного блиску. Ця тканина має на увазі використання будь-якої основи, тобто волокон. У деяких випадках використовується штучне полотно, після спеціальної обробки воно набуває всіх якостей натуральної тканини, плюс до того ж вона стає міцнішою і легшою за вагою. За такою білизною просто доглядати. Після прання достатньо струсити і висушити на мотузці для білизни, під час використання і після висихання воно стає ідеально гладким.

Головна перевага сатину для вашого волосся в тому, що це м'який і вишуканий матеріал дбає про них! Справді, це особлива тканина, на відміну шовку, максимально обмежує тертя проти бавовни чи льону. Таким чином, прокидаючись після ночі на сатиновій наволочці, ви запобігтиме сплутуванню волосся.

Використання постільної білизни із сатину запобігає появі кінчиків, що січуться, ламкісті волосся. Ще одна велика перевага використання сатину щодня: це добре для шкіри. Адже, на відміну від інших тканин, сатин не п'є речовини. Таким чином, ви впевнені, що ваш нічний крем встигне увібратися протягом ночі.

Різновиди сатинового полотна

Переваги постільної білизни із сатину

Нині найдорожчий матеріал, шовковий сатин, відомий своїм розкішним виглядом. Але є багато похідних тканин із основою з бавовняних ниток. Ви можете побачити їх у нашому магазині на фото та почитати описи про кожну модель.

Полісатин – досить доступний матеріал, основу якого синтетичний склад. Подібність до шовкового атласу полягає в його міцності, і він досить слизький. Залежно від якості використовуваного поліестеру обробка більш менш м'яка і блискуча

У Черешенці ми продаємо високоякісну постільну білизну полісатин, тому що він дуже зносостійкий, дешевий та приємний до тіла. І те, що він виготовлений із синтетичних тканин, ніяк не применшує його якості. Додаткова перевага сатину в порівнянні з шовком: його можна без проблем прати в машині при 30°!

Бавовняний сатин – це м'який атлас, який не ковзає, хоча має гладку поверхню, має ті ж властивості, що і бавовна, з якої вона складається. Крім естетичності, сатин має певні переваги. Спати на сатиновій наволочці означає відпочивати на гладкому матеріалі, який не сушить шкіру і волосся. Таким чином, виявляються косметичні переваги постільної білизни із сатину.

Найкращим різновидом бавовняного сатину вважається єгипетський, або Maco. Він міцний, але тонкий. Довжина волокон 40-55 мм. Щільність складає від 150 до 220 ниток на см2. Полотно проходить обробку - мерсеризацію. Оскільки його ціна значно перевищує попит українських споживачів, пропонуємо альтернативний варіант.

На сайті Черешенка ви можете купити страйп сатин з жакардовим плетінням, малюнок у вигляді смуг на лицьовій стороні вигідно підкреслить ваш відмінний смак, а якість тканини при цьому залишитися на висоті. Крім цього, страйп сатин дозволяє заощадити гроші. Щільність такого текстилю становить 130 г/м2.

Постільна білизна із сатину: переваги

Переваги постільної білизни із сатину

Сатинова білизна як ніяка інша відрізняється довговічністю, саме тому варто вибирати або однотонну або комплект пастельних тонів. Малюнок за час використання може набриднути, а кожен комплект із бавовняного сатину прослужить вам від 5 років і більше.

Отже, переваги постільної білизни із сатину:

  • міцний та теплий матеріал, влітку на ньому не спекотно спати, а взимку він зігріває тіло;
  • постільна білизна шикарно виглядає, застелена постіль переливається на світлі;
  • приємний до тіла матеріал, не змінюється і дозволяє просто доглядати його;
  • тканина зносостійка та витримує понад 300 циклів пральної машини;
  • сатин має повітропроникність, тому ви можете не турбуватися, що спітнієте або вам незатишно спати під сатиновою ковдрою;
  • гіпоалергенний склад натуральної тканини дозволяє використовувати її навіть для алергіків та маленьких дітей.

Ви можете купити постільну білизну оптом або в роздріб у нашому магазині постільної білизни не переплачуючи за доставку. Тим більше, що ціни на сайті нижчі ринкових, а якість чудова. Ми самі займаємося пошиттям виробів, і пропонуємо крім відомих марок, власноруч виготовлену білизну, яка задовольнить усі ваші запити по якості. Ми знаємо все про тонкощі переплетення ниток та особливості виробництва кращих натуральних тканин. Отже, переваги постільної білизни із сатину вам відомі, залишилося тільки вибрати відповідну модель з нашого асортименту. 

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед