"Черешенка" интернет-магазин

Класні тканиниПереглянути
вул. Західна Окружна 35, м. Хмельницький
Як доглядати за постільною білизною?

Як доглядати за постільною білизною?

post

Постільна білизна створена, щоб забезпечувати гігієну тіла під час сну та робити спальне місце акуратним та привабливим. У продажу представлені сотні моделей білизни на будь-який смак. Після покупки хочеться, щоб якість та зовнішній вигляд постільної відмінні довгі роки. Виникає питання, як доглядати за постільною білизною, щоб воно не втратило яскравість кольору, чіткість малюнка, а тканина залишалася щільною?

Догляд за постільною білизною – це цілий комплекс процедур. Недостатньо випрати і висушити постільну, а при цьому ковдри та подушки залишити брудними. Те саме стосується і гігієни тіла, чим менше уваги приділяти догляду за собою, тим швидше постільна зношуватиметься.

Як доглядати за постільною білизною - Увага на упаковку

Купуючи постільну білизну, не завжди дивишся на поради, які вказані на етикетці, хоча це дуже важливо. Там вказана температура прання, тому що кожна тканина має свої властивості. Ви повинні знати, з чого пошитий текстиль. Найбільш поширеними матеріалами є бавовна, бязь або суміш бавовни та поліестеру. Спальні атрибути також можуть бути бамбуковими, лляними та шовковими.

Скористайтеся нашим посібником нижче, і ви дізнаєтесь, як доглядати за постільною білизною, щоб воно залишалося м'яким і шовковистим довго.

Прання білизни з різних матеріалів

Як доглядати за постільною білизною?

Є багато різновидів бавовняних тканин – бязь, голд, махра, сатин, наприклад. У багатьох виникає питання,як доглядати за постільною білизною із сатину? На щастя, за бавовняними простирадлами легко доглядати. Просто киньте їх у пральну машину з порошком та встановіть режим "бавовна" для досягнення найкращих результатів. Або встановіть 600-800 оборотів та температуру до 40.

Завжди періть бамбукові простирадла в холодній воді в щадному режимі. Виберіть м'який миючий засіб та тримайтеся подалі від відбілювача! Сушіння на мотузці найкраще підходить бамбуку, оскільки вона допомагає зберегти тонкі волокна, колір та еластичність постільної білизни.

Рекомендації щодо догляду за постільною білизною

Перед пранням огляньте річ на наявність плям. Якщо вам потрібно висвітлити білі простирадла, додайте 1/4 склянки лимонного соку у воду. Використовуйте м'який миючий засіб. Перше прання нового постільного дозволяє пом'якшити тканини і позбутися фабричного "аромату". Можна прополоскати вручну з використанням рідкого порошку або закинути в машину на режим, що щадить (віджиму і температури). Деякі експерти навіть рекомендують попередньо випрати нові простирадла з однією ложкою харчової соди з оцтом.

Попередня підготовка використаного постільного:

  • оглянути на наявність плям, якщо вони є, замочити ненадовго білизну в мильному розчині з додаванням відбілювача, що щадить;
  • вся білизна стирається в машинці у вивернутому вигляді;
  • огляньте куточки на наявність катишків та пилу, оскільки ці місця завжди забиваються непотрібним сміттям.

Стирайте комплект у теплій воді. По можливості вивішуйте речі на вулиці, але не під прямим сонячним промінням. Зазвичай прасування не потрібно, достатньо струсити річ і вивісити на свіже повітря.

Тут виникає питання, як доглядати за постільною білизною, якщо застосовувати кондиціонер? Якщо вона на рослинній основі, його можна використовувати. Однак, всупереч існуючій думці про м'якість і ніжність, часте застосування пом'якшувача знижує міцність волокон тканини!

Частота прання:як доглядати за постільною білизною 

Щоб продовжити термін служби постільної білизни, доглядайте не лише його, а й свого тіла. За час сну або денного відпочинку на простирадлі, подушці, підковдра можуть накопичуватися бруд, пил, клітини шкіри, піт. Чим довше ці частинки накопичуються на постільному, тим більше навантаження на волокна. Найчастіше забруднення постільної білизни господарі просто не помічають, звикаючи спати на ньому більше двох тижнів. Прати постільне необхідно мінімум раз на тиждень, щоб позбутися мікробів, пилових кліщів і зберегти волокна.

Однак як доглядати за постільною білизною, якщо немає часу та сил часто його міняти? Щоб зменшити частоту прання та проводити процедуру раз на два тижні, приймайте ванну перед сном. Так, у ліжко потраплятиме менше бруду.

Як доглядати за постільною білизною?

Отже, постільна білизна прослужить довго, якщо:

  • дотримуватись правил підготовки білизни перед пранням;
  • вчасно прати зі щадними засобами;
  • не перевищувати температуру певної матерії;
  • застосовувати режим середніх обертів для віджиму;
  • рідше користуватися кондиціонером;
  • щодня стежити за особистою гігієною свого тіла та волосся;
  • не прати комплект з рештою речей;
  • Щомісяця прати подушки і ковдри чи віддавати в хімчистку.

Вам також слід розглянути можливість наявності декількох постільних комплектів, щоб чисте було завжди під рукою. Основний знос завжди йде на простирадла, щоб уникнути витончення тканини і розриву, майте в запасі кілька простирадл того ж відтінку. Чергуючи їх, ви збережете свій комплект у цілісності.

В нашому магазин постільної білизни представлений великий асортимент постільної білизни. Ви можете вибрати відповідне забарвлення, подивитися фото, фактуру тканини і приступити до покупки. Можна придбати постільна білизна із сатину та інших натуральних матеріалів.Ми пропонуємо товар оптом і в роздріб, цінам від виробника,доставку здійснюємо протягом 1-3 днів.

Чи можна прати різні типи тканин разом?

Ні, різні типи тканин прати разом абсолютно протипоказано. Кожен матеріал має свої властивості, тому що волокна переплетені по-іншому, а значить, температура прання має бути певною, як і вибір прального порошку.
Як уникнути скочування постільної білизни під час прання та сушіння?

Уникайте високих температур при пранні та сушінні простирадлом, оскільки вони послаблюють волокна тканини. Відбілювачі та інші продукти з агресивними хімічними речовинами можуть погіршити проблему катишків.


 

Другие новости

Ми рекомендуємо

code: BC1G157300

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC3G157300

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №157300 Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC1G151313AB

Полуторний набір постільної білизни 150*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
629 грн
code: BC2G151313AB

Двоспальний набір постільної білизни 180*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
731 грн
code: BC3G151313AB

Євро-максі набір постільної білизни 200*220 із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
809 грн
code: BC4G151313AB

Сімейний набір постільної білизни із Бязі "Gold" №151313AB Черешенка™

Гарантована наявність
Опт і роздріб
1 008 грн
Назад
Вперед